- 2 Haziran 2015
- 291
- 162
-
- Konu Sahibi kiraz_cicegi
Karşılıklı canım dualarımız. Allah kabul etsin insallah şu mübarek günde. Yarın kan testi yaptircam ondada negatif cikcak tabide en azından bu ay icin umudum bitmiş olcak. Muallakta olmak kötü.Amin bitanem yaa inşallah bizde hamile oldugumuzu görürüz insallah.. benimde arkadaşım korunduğu halde ikinciye hamile simdi kizi biraz büyüsün istiyordu sonra yapmayi planliyordu ama 6 haftaik hamile simdi. Ben asilama yaptirdim yine tutmadiama vazgeçmek yok elbet bizde tadicaz bebis sevgisini dualarim hepimize kuzum ♡
Karşılıklı canım dualarımız. Allah kabul etsin insallah şu mübarek günde. Yarın kan testi yaptircam ondada negatif cikcak tabide en azından bu ay icin umudum bitmiş olcak. Muallakta olmak kötü.
Merhaba kızlar yarın 5. evlilik yıldönümümüz. ve ben şu zamana kadar eşime herşeyi aldım artık alacak bir hediye bulamıyorum bana verebileceğiniz değişik önerileriniz var mı?.
Ayrıca biz 2 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor bu ay aşılama yaptırdım. regl günüm bugün henüz olmadım ama sanki yine tutmadı diyor içimden bir ses bugün test alıp yapmayı düşünüyorum eğer hamilelik varsa çıkar heralde aşılamadan sonra değil mi? 15. gün bugün.
Aslında tutmuş olsaydı ve testte pozitif çıksaydıeşime hediye olarak bu müjdeyi verebilseydim ne güzel olurdu sabahtan beri sinirlerim çok bozuk yine olmadı diye düşünüp düşünüp ağlıyorum
canım instagramda gomlek_ci diye bir sayfa var.aynı sayfanın facedede var sitesi isimli gömlekler daha öncede bahsetmiştim .. ben aldım hediye için çok memnun kaldım bir bak istersen isimli msjlı gömlek yapıyorlar ,çok şaşırmıştı benim eşim çok değişik bir hediye olmuştu...
Eger hamile kalmışsan eşinin iş yerine bebegınız adına bi kart yolla içinede at idrar tahlili :) gör bak en cok sevınecegı hedıye bu olacak
Sonunda sana cd ye cekıp yolluyorlar sana bir tek cd yı oynatmak kalıyor ..
Inşallah dileğin kabul olsun canım
çok değişik bi fikirmiş bu canımm bana yaptırdığın yeri söylersen çok memnun olurum
amin canım benim çok teşekkür ederimm
Baktım hediyeniyarat.com ama sanirim siteye birseyler olmuş bir bak bakalım adımı degişti kapandı mı yoksa bnmi göremedim bn şimdi pc de degilim cok bakamıyorum
Bizimde evlilik yıldönümünüz bugundu, 11 yillik evliyiz 2.5 sene bekledim meleğimi çok şükür bugünleri gösterdi Rabbim. İnşallah bebeğin sana tutunmuştur bu süreçte en önemli şey moral canım boll bol dua et. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.Merhaba kızlar yarın 5. evlilik yıldönümümüz. ve ben şu zamana kadar eşime herşeyi aldım artık alacak bir hediye bulamıyorum bana verebileceğiniz değişik önerileriniz var mı?.
Ayrıca biz 2 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor bu ay aşılama yaptırdım. regl günüm bugün henüz olmadım ama sanki yine tutmadı diyor içimden bir ses bugün test alıp yapmayı düşünüyorum eğer hamilelik varsa çıkar heralde aşılamadan sonra değil mi? 15. gün bugün.
Aslında tutmuş olsaydı ve testte pozitif çıksaydıeşime hediye olarak bu müjdeyi verebilseydim ne güzel olurdu sabahtan beri sinirlerim çok bozuk yine olmadı diye düşünüp düşünüp ağlıyorum
Bizimde evlilik yıldönümünüz bugundu, 11 yillik evliyiz 2.5 sene bekledim meleğimi çok şükür bugünleri gösterdi Rabbim. İnşallah bebeğin sana tutunmuştur bu süreçte en önemli şey moral canım boll bol dua et. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Hediye olayına gelince biz biraz sportif bir ciftiz o yüzden birbirimize spor ayakkabı aldık, bide canım benim işten gelirken orkide cicegi almış.
Bir filmde görmüştüm kız sevgilisine boş bir çerçeve hediye ediyordu
içine en güzel anını koy falan demişti
erkeğe hediye diyince aklıma farklı olarak bir tek bu geliyor
yada futbol seviyorsa orijinal bir forma alabilirsin
ilk bebeğiniz mi?Bizimde evlilik yıldönümünüz bugundu, 11 yillik evliyiz 2.5 sene bekledim meleğimi çok şükür bugünleri gösterdi Rabbim. İnşallah bebeğin sana tutunmuştur bu süreçte en önemli şey moral canım boll bol dua et. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Hediye olayına gelince biz biraz sportif bir ciftiz o yüzden birbirimize spor ayakkabı aldık, bide canım benim işten gelirken orkide cicegi almış.
Allah nasip ederse ilk olacak insallah canimilk bebeğiniz mi?
darısı bizlere dua et olur mu hayatım sağolcakla büyütAllah nasip ederse ilk olacak insallah canim