Bir yastıkta kocayınnnn inşallah24 de istediler 25 de evleneceğiz insallah 2 ay kaldı
Amin tesekkurler:)Bir yastıkta kocayınnnn inşallah
Erkekler arada uzuyorlar işte bizde daha dun üzüntülü bi an yaşadık ama hemen konuşup tatliya bagladik oturup konuşmak da fayda var:)Bu ara benimki öyle üzüyor kiiii uzaklaşmaya yer arıyorum valla piffff
Yok canım babamdan bahsediyorummErkekler arada uzuyorlar işte bizde daha dun üzüntülü bi an yaşadık ama hemen konuşup tatliya bagladik oturup konuşmak da fayda var:)
Pardon canim ya ne kadardir biliyor ailen ben bizimkilere soyledikten sonra tam 1,5 sene bekledim aileler tanissin diye. Cok sukur bugun tam 1 yıl oldu aileler tanisali darisi basinaYok canım babamdan bahsediyorumm
Biz küçüklükten beri tanışığız anneler babalar dostlar o yüzden sıkıntı yok ben yaşımı bekliyorum erkencikten evlenmek istemiyorum askerliğini falan bekliyoruzP
Pardon canim ya ne kadardir biliyor ailen ben bizimkilere soyledikten sonra tam 1,5 sene bekledim aileler tanissin diye. Cok sukur bugun tam 1 yıl oldu aileler tanisali darisi basina
18Himm sizde yaş sorun olmus demek amannn madem aileler tanışıyor sizde biraz sabredin canim ya:) yas kac ki merak ettim
18 aslında 19 öyle bişiYaşın kaç merak ettim.. ben 23te nişanlandım 24 te düğünnnyani bu yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?