- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.797
-
- Konu Sahibi ChocolateCookie
Yok arkadaşım çok şanslı kadınlarda var.Merhaba Hanimlar,
Size bisey sormak istiyorum görüslerinizi merak ediyorum.
Evlilikte neden cogunlukla Kadinlar biseyleri düzeltme susma yada alttan alma cabalarina girer haklida olsa haksizda. Yuvanin huzurunu Mutlulugunu neden en fazla Kadin düsünür ben bunu anlayamiyorum.. burdaki acilan konularda da bunu hep okuyoruz ve gercekten merak ediyorum
Kesinlikle katılıyorum. Genel olarak kendimize güvenip ezdirmediğiz, güçlü durduğumuz zaman kavgalarda alttan alan taraf, haksız olan taraf oluyor olması gerektiği gibi.Ben kendi evliligimde kadin alttan almali, susmali kuralini uygulamiyorum, susmuyorum. Boyle boyle duzen degisecek
bizim kadınların çeneside hafife alınmamalı bence, eskiyi unutmazlar, sürekli bir süpriz beklentisi, başkalarına özenti, adamların işide zor yani...Merhaba Hanimlar,
Evlilikte neden cogunlukla Kadinlar biseyleri düzeltme susma yada alttan alma cabalarina girer haklida olsa haksizda. Yuvanin huzurunu Mutlulugunu neden en fazla Kadin düsünür ben bunu anlayamiyorum.. burdaki acilan konularda da bunu hep okuyoruz ve gercekten merak ediyorum
Kesinlikle . Kadinlar sanki bi pacavraymis gibi muamele görüyor Erkeklere hic bisey olmuyor halbuki Dinimizde böyle bisey asla yok cok yazikÇünkü erkek boşanınca hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edebiliyor. Ama kadın...
Artık bakire değil. Başkasının eskisi. Kim bilir ne yaptıda adam boşadı bunu. Kim bilir nasıl saldı kendini, nasıl dırdırcı ki adam aldattı bunu. Kim bilir nasıl kızdırdı da adam dövdü bunu. Oluyor...
Bu ikiyüzlülüğe iğrençliğe maruz kalmamak için hep alttan alıyor hemcinslerimiz... Böyle konuşanlar hepimizin çevresinde mutlaka var. Ağzına lafları tıkayıp mosmor etmeliyiz ki başkalarının yanında da konuşup insanları mutsuz oldukları evliliklere mahkum etmesinler... Şahsen benim babaannem tam böyle bir kadın. Zamanında ciddi şekilde hem ben hem babam ve amcalarım bozduğu için artık böyle şeyler söyleyemiyor. Böyle böyle bitecekler inşallah...
1) Kadınlar daha duygusal varlıklar.Merhaba Hanimlar,
Burası kadınların kullandığı bir platform ve erkekler sorunlarına çözümü tabiki arıyorlar ama çözüm arama yontemlerimiz farklı.yoksa yuvasını kurtarmaya çalışan erkekler de çok .Merhaba Hanimlar,
En basitinden erkeklerin yardım edeyim demesini örnek vereyim. O evde 2 kişi yaşıyorken evdeki işlere neden erkek yardım ediyor? Bu cümle bile aslında evin işinin bizim üzerimizde olduğunu kabul etmek değil mi? O evi süpürürken biz ona yardım edelim mesela. Eşim yardım edeyim dediğinde yardım etmeyeceksin ikimiz ev için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz diyorum.