Evlilik ve sorunlari

okumuş kesimden de var lütfen şimdi cahilliğe laf atmayalım
Ben çalışıyorum kariyer de yapabiliyorum yemek de yapabiliyorum evi de ben temizlerim çocuk da bakabiliyorum her şeyi ben yaparım nedir ki zoruma gitmez ben mükemmelim algısı yaratmak...
valla bazen birlik olacağımıza arkadaşlarımıza hava atmaya çalışıyoruz erkekler bunu yapmıyor
Evet tabiki okumus kesimden cahil insanlar yok mu elbette var ama iste gel gelelim ister okumus olsun ister okumamis cogunlukla Kadinlar cekiyor

Ben de kesinlikle oyle dusunuyorum. Esit degil kadin minik bir tık baskin oldugunda daha iyi ilerliyor işler ama bağziiii kadinlar, kadin lafi dinleyen erkege saygi duyamazmiş ilişkide erkek baskin olacakmiş. Bizzat bu forumda da okudum buna benzer görüşler. Bu kafadaki kadina ne diyebilirsin ki.
Katılıyorum size.
Ezilmeye mahkum olsunlar o halde dediginiz kadınlar.
Kadın sözü dinlemek değil ki bu ; karşıdakinin de insan olduğunu anlayıp saygı duymak, değer vermek . Bence bu dünyanın en güzel hislerinden biri : kadın olduğunu hissetmek:)

Ben de kesinlikle oyle dusunuyorum. Esit degil kadin minik bir tık baskin oldugunda daha iyi ilerliyor işler ama bağziiii kadinlar, kadin lafi dinleyen erkege saygi duyamazmiş ilişkide erkek baskin olacakmiş. Bizzat bu forumda da okudum buna benzer görüşler. Bu kafadaki kadina ne diyebilirsin ki.
Katılıyorum size.
Ezilmeye mahkum olsunlar o halde dediginiz kadınlar.
Kadın sözü dinlemek değil ki bu ; karşıdakinin de insan olduğunu anlayıp saygı duymak, değer vermek . Bence bu dünyanın en güzel hislerinden biri : kadın olduğunu hissetmek:)

X