- Konu Sahibi blueberries
Kızlar herkese merhaba, hepinizi öpüyorum öncelikle... ben özel bi sorundan bahsetmeyeceğim.. Genel olarak iyi bir evliliğim var,, eşimle birbirimizi seviyoruz, ufak tefek sorunlar her evlilikle olduğu kadar bizde de mevcut elbette... Özellikle son zamanlarda ve özellikle kendi açımdan evlilikten sıkıldığımı hissediyorum... Monoton bir çift değiliz sürekli farklı şeyler yapmaya çalışırız, gece 2de bile canımız sıkılır arabayla boğaza gidip tur atarız mesela....Ama özellikle kendimde fark ettiğim bir şey var ki, ben biraz alınganlaştım, tahamülsüzleştim gibi... Veya en ufak şeyi ara sıra bana batıyor. Aslında yumuşak huylu sevecen bi eşim var,, ben de öyleyim ama sıkıldım kızlar... Şu sebep bu sebep diyemicem, yüzüm düşük dolayısıyla onun da düşük.... Tabi ki ilk günkü gibi sevgililer gibi kıpırtı heyecan beklemiyorum evlilikten ama gençlik de gidiyor kızlar... Biraz o günleri özlüyor gibiyim... Erken mi evlendim diyorum, ya da kafama saçma sapan düşünceler geliyor... Benim sizlere danışmak istediğim bi konu var kızlar, evlilik terapistine gideniniz var mı? Gidenler varsa eğer iyi veya kötü olduğu, yararı olduğu veya olmadığı yönünde yorumlarınızı bekliyorum. Eşime danıştım,,, evlilik terapistine gidelim diye, bence bizim senin üzüldüğün kadar sorunlarımız yok, ama senin içini rahatlatacaksa gidelim dedi. Yani faydasını gören varsa eşimi de alıp gitmek istiyorum. Ne dersiniz sevgili hanımlar? Özellikle de iyi veya kötü evlilik terapisti deneyimi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum, yorumlarınız önemli... öpüldünüzz.. :):)
Son düzenleme: