• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik terapisti ise yarar mi

aslinda herhangi biri yerine inancli, guven veren, tavsiye biri olsa daha iyi olabilir canim.. belki bu gideceginz doktor oyledir tabi.. ben genel konustum..
Evet haklisin sanrm..profil bilgilerine baktim aile ve cift terapisi alaninda egitimlar seminerler almis..yakin dogu universitesi mezunu..82 dogumlu bir bayan, bilmiyorumki yRdimci olur herhalde..cunku birebir favsiye bulamiyorum. Bilemedm simdj. Yarin bir yeri daha arayacagim bakalm

Aynen benim esimde beni hiç düşünmez ben ne hissediyorum fikrim nedir. Varsa yoksa kendi ailesi ablası annesi falan. Kıyafete önceden çok karisirdi şimdi o kadar değil. Ne hikmetse o huyu geçti. Terapist ilaç yazmıyor. Bakalım bizim ilk görüşmemiz ikinci gorusmede bir hafta sonra
Peki sizin gittiginz psikolog ozellikleri nelerdi..neye gore sectiniz..cunku biz esimle su anda ayri oldugumuz icin oturup adam akilli karar veremiyorz ben nereye dersem oraya olcak.

hemde nasıl faydası olur canımm mutlaka gidin herkez gitsin ..o kadar faydasını göreceksinizki bunda ne var canım diyerek konuştugumuz lafların aslında karşıya ne mesaj taşıdığını eşlerimize kızdığımız bazı hareketlerin ne kadar doğal olduğunu görüyor insan..kavga etmenin bile normal oldugunu ama nasıl edileceğini öğretiyor insana tavsiye ediyorum farklı açılardan bakıyorsun olaylara ..hakkınızda hayırlısı..
İnsallahh dediginiz gibi olur..bizim gitmeyi dusundugumuz doktor bir bayan 82 dogumlu genc ama insallh faydasi dokunr bize...ben de oyle sizin dediginkz gibi olmasini umuyo ve hatalarimizi farketmesini saglamasini bekliyorum..tabi esim haftaya kadar kararindan vazcaymazsa..bir de esimle su anda ayriyiz, ayri yasmya devaM edin ya da etmeyin gibi bir tavsiye de bulunurmu

Biz evlilik terapisine gittiğimiz dönemde çok faydasını gördük.
Ama önemli olan terapistten öğrendiklerinizi hayatınıza kalıcı olarak geçirebilmek.

Bizimki geçici idi. Terapiste gittikten sonraki 2 ay harika, sonra etkisi geçiyor, hadi gene terapiste. Böyle diye diye devam etti evlilik. Neden sonra artık terapiye gitmiyorum ben deyince bitti.

Ben tavsiye ederim, mutlaka gidin.

Benim vicdanım çok rahat şu anda mesela, evliliğim bitti ama ben çok çaba gösterdim, buna rağmen bitti...Bunu biliyorum, rahatım.

Biz evlilik terapisine gittiğimiz dönemde çok faydasını gördük.
Ama önemli olan terapistten öğrendiklerinizi hayatınıza kalıcı olarak geçirebilmek.

Bizimki geçici idi. Terapiste gittikten sonraki 2 ay harika, sonra etkisi geçiyor, hadi gene terapiste. Böyle diye diye devam etti evlilik. Neden sonra artık terapiye gitmiyorum ben deyince bitti.

Ben tavsiye ederim, mutlaka gidin.

Benim vicdanım çok rahat şu anda mesela, evliliğim bitti ama ben çok çaba gösterdim, buna rağmen bitti...Bunu biliyorum, rahatım.
İste ben de bundan korkuyorum biliyor musunuz..yanii kisilik karakter degismedigi aurece birseyler degismeyecek ve o yakalanan enerjiyi surdurmekte cba eemek istiyor sonucta....en azindn birgun biterse ben de sizin gibi diyebiliyim .ben elimden geleni yaptim diyebiliyim diye cok istedim zaten..hicbirzaman asamayack sorunlarimiz olmadi ama sinek mide bulandiirir misali iste..
Hakkinizda hyirlisi olur insallh..rbbbim hepimizin yardimcisi olsun.

Ay napıyon sennn canım yaa millet ölüyo kocasını böyle yerlere götürmek için senin kocan teklif etmiş ne güzel işte adam soğumadan bu fikirden hemen randevu al

Ay napıyon sennn canım yaa millet ölüyo kocasını böyle yerlere götürmek için senin kocan teklif etmiş ne güzel işte adam soğumadan bu fikirden hemen randevu al
Ben de oldum canm yaaa ne laflar duydum neler neler...senle sonumu goremiyorm ne psikologu dedi..demekki ona da 3 hftalik ayrilik birz iyi geldi.yada ailesi cok uzdune geldi bilemiyrm

Sorunları tamamen objektif bir 3. Kişiye anlatmak bile size çok iyi gelecek. Siz anlatırken eşiniz farkedecek, eşiniz anlatırken de siz farkedeceksiniz belki yıllardır es geçtiğiniz, farkedemediğiniz veya umursamadığınız halde büyük şeylere malolmuş durumları. Eminim iyi gelecek. Dua da tek başına büyük bir terapi. Onu da unutmayın. Hatta buluştuğunuzda felak nas ayetel kürsi ve fatiha okuyup hem kendinize hem eşinize üfleyin allah her ikinize de sonsuz anlayış ve hoşgörü versin, yuvanızda sükunet ve dinginlik hakim olsun, yokuşlarınız düz yola dönsün inşallah. Allah yardımcınızolsub.

Sorunları tamamen objektif bir 3. Kişiye anlatmak bile size çok iyi gelecek. Siz anlatırken eşiniz farkedecek, eşiniz anlatırken de siz farkedeceksiniz belki yıllardır es geçtiğiniz, farkedemediğiniz veya umursamadığınız halde büyük şeylere malolmuş durumları. Eminim iyi gelecek. Dua da tek başına büyük bir terapi. Onu da unutmayın. Hatta buluştuğunuzda felak nas ayetel kürsi ve fatiha okuyup hem kendinize hem eşinize üfleyin allah her ikinize de sonsuz anlayış ve hoşgörü versin, yuvanızda sükunet ve dinginlik hakim olsun, yokuşlarınız düz yola dönsün inşallah. Allah yardımcınızolsub.
Ayyy guzel yureginizden dkulen bu guzel szoler icin allah razi olsun....insallah rbbim hakkimizda hayirlisini verir bizi yanlislardan cevirir..

Back
X