- Konu Sahibi derinnefes
-
İnşallah kurtarabiliriz.çünkü eşim genel anlamda iyi ama öfke problemi var isteEvliliği kurtarmaya çalışır bence
İnşallah bizim için de öyle olur..bu güzel şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var kiBenim akrabam olan 2yillik evli genc ciftin bosanmamasini sagladi gittikleri terapist yillardir guzel giden evlilikleri var suanda.ise yariyor.ihmal etmeyin derim.
İnşallah..tabiki illa yardımı dokunur bu bir süreç sonunda herşeyin bi ana güzel olmasını beklemiyrm ama kalıcı olsun istiyorum.Hic gitmedim ama oyle birden kestirip atmaz heralde siz bosanin diye:)insallah yardimi dokunur size,nasil olsa bu isin okulunu okumus dimi
İnşallah aşarsınız arkadaşım bu problemiİnşallah kurtarabiliriz.çünkü eşim genel anlamda iyi ama öfke problemi var iste
Siz ne gibi seyler yuzunden tartisiyordunuz mesela..benim esim cok kontrolcu onu giyme oyle yapma filan, sinirleniyordu en ufak seyde. O hep baska insanlarin mutlulugunu dusunuyordu ama hic benm mutlulugumu dusunmuyordu, ben ne kadar ikimz yapalim gidelim desem de o ablamlari da alalim yok sunlari da alalim diyordu ve tartismalar cikiyordu.. Hep kndisini dusunmemi istiyordu ama o beni hic dusunmuyordu..Bizde bu gün gittik terapiste bir hafta sonra yine gidicez insallah fayda olur size de banada. aynen benim esimde de öfke kontrolü yok
bi gidin deneyin bakalim.. sorunlarinizi bilmiyoruz, belki de duzelir seylerdir.. İnsaAllah..Esimden 3 haftadır ayriyim bazı arada olan problemler eşimin sinirlenince evden git benim sana saygimda sevgimde bitti demesi üzerine ayrıldım..daha sonrasında kendi ailesine bnm karim akıllıdır eve dönmüştür diye heraksam ışıklara bakiyrm demiş. Kayınpeder im eşimin üstüne çok giderken git kârını al öyle bir kız bir daha bulamazsın derken kvalidem ve gorumcem esinle tiyatrolara giderek onun sinirli hallerine anlayış gosteriolar.
Neyse bugün sabah eşim beni aradı gidiyormuyuz diye psikologa bende randevu almadim dedim alsana dedi bugün doluymuş cuma gitmek için sozlestik. Simdi evlilik terapisi bize yardımcı olur mu ya da siz anlasamazsiniz bosaninmi der.
Evet psikolog daha doğrusu..inşallah bir çıkış yolu buluruz..çünkü biz de mutlu olmayı hak ediyoruz..teşekkürler yorumunu için.Terapistten kastınız psikolog galiba.. Psikologlar değil psikiyatristler ilaç yazarlar..
Evlilikteki sorunlarınızı belirleyip, bu sorunların üstesinden gelmeniz, birbirinize saygı duymanız için yardımcı olur bence, gitmekten zarar gelmeyeceğine göre, gidin derim :) mutluluklar dilerim size
TSK ederim lavantam.daha önce sen konuma yorum yapmistm boşanma nedenine..ama eşimin adim atması bnm için büyük birşey çünkü ben ondan bunu beklemiyrdum..bi gidin deneyin bakalim.. sorunlarinizi bilmiyoruz, belki de duzelir seylerdir.. İnsaAllah..
ay afedersin canim, ismin tanidik geldi de, oyle cok konu okuyoruz ki.. bence dua ve terapi.. dene; ne kaybedersin.. insaAllah faydasi olur.. esinin tedaviye yanasmasi bile cok iyi.. doktor arastrdnmi?TSK ederim lavantam.daha önce sen konuma yorum yapmistm boşanma nedenine..ama eşimin adim atması bnm için büyük birşey çünkü ben ondan bunu beklemiyrdum..
Evt doğrudur cnm..denemekte fayda var..özel.bir hastanenin bayan doktoruna gidicez iyidir DİE dusunuyrmay afedersin canim, ismin tanidik geldi de, oyle cok konu okuyoruz ki.. bence dua ve terapi.. dene; ne kaybedersin.. insaAllah faydasi olur.. esinin tedaviye yanasmasi bile cok iyi.. doktor arastrdnmi?
aslinda herhangi biri yerine inancli, guven veren, tavsiye biri olsa daha iyi olabilir canim.. belki bu gideceginz doktor oyledir tabi.. ben genel konustum..Evt doğrudur cnm..denemekte fayda var..özel.bir hastanenin bayan doktoruna gidicez iyidir DİE dusunuyrm
Aynen benim esimde beni hiç düşünmez ben ne hissediyorum fikrim nedir. Varsa yoksa kendi ailesi ablası annesi falan. Kıyafete önceden çok karisirdi şimdi o kadar değil. Ne hikmetse o huyu geçti. Terapist ilaç yazmıyor. Bakalım bizim ilk görüşmemiz ikinci gorusmede bir hafta sonraSiz ne gibi seyler yuzunden tartisiyordunuz mesela..benim esim cok kontrolcu onu giyme oyle yapma filan, sinirleniyordu en ufak seyde. O hep baska insanlarin mutlulugunu dusunuyordu ama hic benm mutlulugumu dusunmuyordu, ben ne kadar ikimz yapalim gidelim desem de o ablamlari da alalim yok sunlari da alalim diyordu ve tartismalar cikiyordu.. Hep kndisini dusunmemi istiyordu ama o beni hic dusunmuyordu..
Mesela evlilk terapisti neler soruyor, ilac veriyormj esim ilac kullanmak istemiyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?