Kız İsteme Evlilik teklifine nasıl cevaplar verdiniz??

benimde isteme ve söz gunum bile belli oldu, ama hala teklif yok yaa zaman yaklasınca mı edicek, bu cocuk bana evlenme teklif etmicek mi, teklifsiz evlenmem ben, bende istiyorumm

etti... ve ben boyle birseyi zaten bekliyor olmama ragmen, hiç beklemedigim yerde hiç beklemedigim zamanda hiç beklemedigim sekilde yaptı teklifi..

bende "şoktayım yaa evet dememi beklemeee tak artık su yuzugu" dedimm

başbaşa güzel bir mekanda kırmızı şarap eşliğinde teklif etti ne dediğimi ne cevap verdiğimi hatırlamıyorummm çok sarhoştum ama aşk sarhoşu

haziran 2006 dan beri birlikteyiz tabi ki niyet belli hep konuşuluyo bu yıl okulum bitince isteme olacak önümüzde 1 sene var doğumgünüm kasımda mezuniyetim vs. bi sürü fırsatı var nasıl edecek çok merak ediyorum :)))

13 ağustosta tüm aileyle bir araya geldik aşkımın doğumgününde orda süt kardeşi ağzından kaçırdı :)) süt kardeşinin onlarda kaldığı bi gece nasıl yapsam falan diye fikir danışmış manyak ya eşşeek heycanlı heycanlı bi bakışları var aşkımm benm çok seviyorumm onu ilk gün ki gibi

Benim birtanem sevgilim canımın içi herşeyim olan biricik aşkım bana öyle bir evlenme tekfiff ettiki ömrüm boyunca aklımdan çıkmayacak ona bir daha aşık oldum
2006'dan beri birlikteyiz ben arada bir sorardım ne zaman evlenme teklif ediceksin nasıl yapıcaksın arkadaş ortamında falan taş atardım ahh bizde bizde bekliyoruz
ama bakalım kısmet falan diye oda çekinirdi içi bir tuhaf olurdu oda çok istiyodu bir an önce etmeyi ama herşeyin zamanı vardı benim okulum vardı ve aceleye getirmek
istemiyodu herşeyin çok güzel olması gerekiyodu aslında çok duygusal ve romantiktir ama bunu belli edemiyo çokta gurulugur kendiside sevmiyo bu huyunu ama aslan burcu olduğundan dolayı karakteri böyle her neyse bir gün çok yakın bir arkadaşının nikahı olduğunu söyledi giyindik süslendik daha sonra çıktık nikahın olacağı yere geldik nikah falan olmadığını sadece benimle güzel bir gece geçirmek için uydurduğunu söyledi güzel bir akşam yemeği yedik daha sonra buradan eğlenmeye geçelimmi diye sordubende olur dedim bu arada daha önce benden habersiz annemi aramış ve buluşmuşlar annemle araları iyidir ve kendi annesi gibide çok sever annemi üzerinde çok emeği olduğunu düşünür annem ona her zaman güvendi neyse işte birlikte teklif için yüzük almaya gitmişler ben biraz zor beğenen bir insan olduğum için annem benim zevkimi daha iyi bilir bu yüzden onu almış yanına ayıca bu ayarladığı gece içinde izin almış annemden gece geç saate kadar eğlenicez ayrıca o an duygusal saatler yaşayacağızbiraz fazla kalmak istiyorum yanında yıllardır beklediğimiz bişey bu herşey çok güzel olsun istiyorum daha sonra eve dönüşte onu arkadaşına bırakırım sabahta erkenden eve gelir demiş annemde güvendiği ve oğlu gibi sevdiği için izin vermiş tabi ki neyse biz yemeğimizi yedikten sonra kakltık mekandan etilerde güzel bir yerde eğlenmeye gittik ben biraz severim dans etmeyi falan oda bilir onun için hem fasıl hem hareketli müzikler çalan bir yere geçtik çok güzel eğlendik tabi benim hala bişeyden haberim yok birazcık alkolde aldım hiç aklıma gelmiyo böyle birşey bu arada arkadaşlar biz arada bir bitanemle kaçamak yapıp böyle eğlencelerden sonra saatte geç olduğu için eve dönmez otelde kalırız hem birlikte uyuruz hemde bu evlenmeyi düşünen çiftler için birbirini tanımak için büyük bir fırsattır gerçi o hep bana sarılır ama hiç uyumaz genelde beni uyutur sonra sabaha kadar beni seyreder arada küçük öpücükler uyandığımda ne kadar güzel olduğumu ve beni çok sevdiği söyler bana hep güzel sevgilim der çok tatlıdır her zaman farklı otellerde kalırız hem değişik yerler görürüz hemde ayrı bir keyfi var neyse aşkım sabahtan tabiki daha önce hiç gitmediğimiz ama çok güzel antik eşyalarla döşeli yarı fransız yarı itayan conseptinde karmalanmış olan bir otel ile sabahtan görüşmüş evlenme tekfil edeceğini ve herşeyin çok güzel olmasınıistediğini söylemiş daha sonra ne gibi istekleri olduğunu anlatmış falan neyse daha sonra biz otele geçtik girerken zaten ayrı bir havası olduğu anlaşışıyor ben yine aşkım çok masraf yapıyo evlenicez hiç kenara para ayırmıyo diye düşnüyorum diğer yandanda bitanem resepsiyon görevlisiyle konuşurken bizi yanlış anlayacaklar diye biraz çekingenbirazda utangaç bir şekilde arkasında bekliyorum dahs sonra odamzın anatharını aldık ve yukarı çıktık anahtarı bana verdi ve benim açmamı istedi diğer yandanda sanki bişey unutmuş yada sanki telefonu çalıyomuş gibi biraz geriledi ceplerni aramaya başladı bu arada ben kapıyı açtım ve karanlık odada yerlerde mumlar ayrıca mum ışıklarından iki tarafı çevrilmiş bir yol diğer yandanda kısık seste bir müzik Mariah Carey'nin MY ALL şarkısı çok severim o şarkıyı unutmamış daha sonra arkamdan geldi ve sarıldı o yolda birlikte yürümeye başladık mumlu yolun sonunda çok güzel hazırlanmış fiskos tarzı küçük yuvarlak bir sehpa yadamasa ona benzer birşeydi işte her yer gül yapraklarıyla süslenmiş üzerinde atıştımalık birşeyler 2 kadeh ve bir şişe şampanya masanın yanına kadar geldik daha sonra nerden bulduysa elinde çok güzel bir gül demeti demekki onuda daha önceden hazırlamış sonra önümde iki dizinin üzerine çöktü ve ağlamaya başladı çünkü bu anı biz çok uzun zamandır bekliyoruz sonra şunları söyledi;

Yerinde kölen, yerinde efendin
oLmak istiyorum..
Hem efendim hem kölem olur musun

Kızdıgımda kapLan,sen kızdıgında süt dökmüs kedin
oLmak istiyorum..
Hem kedim hem kaplanım oLur musun

Hüzünlüyken mahsun baban, heyecanlıyken atesli asıgın
oLmak istiyorum..
Hem asıgım hem annem olur musun

Küçücük oğLun, gencecik kardesin
oLmak istiyorum.
Hem kardesim hem kızım oLur musun

Üstünde gökyüzü, altında toprak
oLmak istiyorum..
Hem topragım hem gögüm oLur musun

Gözünde nur, icinde huzur
oLmak istiyorum
İc huzurum göz nurum olur musun

Sahibin, herseyin, KOCAN
oLmak istiyorum..
Sahibim, herseyim, KARIM oLur musun
Senin olmak istiyorum benim olurmusun..?

tabi ki ağlaya ağlaya bende EVET dedim daha sonra yüzüğü çıkardı ve parmağıma taktı bayıldım harika bir yüzüktü bunu ömrüm boyunca hiç çıkarmayacağımı ve her zaman taşıyacağımısöyledim daha sonra ayağa kalktı ve şampanya ya uzandı elleri titriyordu kıyamam sonra kadehlerimize biraz koydu onları içtik ve bütün gece sarılarak uyuduk onu çok seviyorum iyiki hayatımda iyiki sevmişim onu benim için her zaman allah'a şükreder ve gözleri benden başkasını görmez "ALLAHIN YAKIŞIKLISI" ya çok seviyorum iyiki varsın bitanem canım sevgilim..

valla teklif meklif almadım öyle yaa ama böyle romantik teklifler için odun omayan bi sevgilisi olması lazım insanın önce içinden gelcek yani ama ben hemen evet demezdim heralde kız evi naz evi nede olsa hatta dua etsin hayırrr tabiki demiyim de

Ben ablamlarla yaşadım evlenmeden önceki son 8 yılımı..
Bi sabah bi dokunuşla uyandım..biri elimi tutuyodu sanki...
Gözümü açtım ve karşımda o zamanlar sevgilim olan eşim vardı..
Elinde bi buket,yüzümün tam yanında alyans kutusu..
Bi kaç saniye bakıştık öyle tabi ben mal gibiyim sonra gülümsedim anlayınca..
"Kalbimin sahibi,ruhum,dünyam benimle evlenir misin" dedi..

"Son nefesimi vereceğim o güne kadar her sabah senin yanında uyanmak istiyorum bitanem..seninle evlenirim" dedim...

Evlendik..4 yıl oldu..
Aldığım en doğru kararmış...
Aksini düşündürücek en ufak bi şüphem dahi yok şimdilik..Allah bozmasın..

kız hem uyku sersemi olup hem cevap verirken o sözleri nasıl sarfettinkimse bana uykuluyken bişi söylemesin kesin bi kaç dk anlamayacağımdır o şeyi

kız hem uyku sersemi olup hem cevap verirken o sözleri nasıl sarfettinkimse bana uykuluyken bişi söylemesin kesin bi kaç dk anlamayacağımdır o şeyi

owww ağzım süper laf yapar..uykumda bile hikaye yazarım... hem o an için bana çok salak saçma geldi verdiğim cevap sonradan düşününce bi halta benzettim hep seninle uyanmak istiyorum filan..ortama da uydurmuşum o mallıkla yani

tabi beynin hala uykuyu düşünüyo o andaben çok ruh gibi oluyorum sabahları yaa ne derdim acaba çok merak ediyorum böyle bi durumda kesin otobüs kaçta kalkıyo falan derdim

Canım bana sorduğunda kendimi hazır hissediyodum zaten bi anda yanına gitmeden önce okuduğum bir söz vardı ağzımdan dökülüverdi :) ' Seni seviyorum ama.. amalar olmamalı hayatımızda herşeye rağmen , bütün olumsuzluklarına rağmen seviyorum seniii ve öptüüm ' tam da yerinde oldu vallahi Sende uygula derim hala söyler ne kadar hoşuna gittiğini

ben soktan ne diyecegimi sasirmistim agzimdan da birsey cikmadi haliyle
aglamaya baslamistm bir yandan da elimi uzatmistim yuzugu taksin diye

o da evet demeyecek misin dedi
rezilim

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda bende aldım evlilik teklifi. aslında tahmin ediyordum. geçen geconlara gittik davet edildik. o gün bana dediki yarın hiç plan yapma benimlesin. bende ok dedim. söz yüzüklerimizi aldık iş cıkısı üstünü değiştirdi takım elbise giydi o kadar dedim ben yarı klasik yarı sporum sende öyle ol diye dinlemedi. tartıstık. sonrasında yemeğe gittik cok heyecanlıydı hemde nasıl. sanki ilk kez tanısıyormusuz gibi. mekan cok güzel dimi dedi evet dedim insallah ileride benimle evlenmeyi kabul edersen hep geliriz hayatm dedi. bilmem ki dedim. veeeeeeeeeeeeee durdu durduuuuuuuuuuuuuuuuuu "benimle evlenirmisin ömrümün sonuna kadar benimle olurmusun dedi. " nasıl heyecanlıydı cok korkmus kabul etmessem die. dediğim şey "soy ismini gururla tasıyacağım " demek oldu. yarında sözümüz var :))) öpüyorum sizi kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…