- Konu Sahibi nailpolish
Çok tatlı yazmışsın arkadaşım,öpesim geldi uçuklu olmama rağmen!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tatlı yazmışsın arkadaşım,öpesim geldi uçuklu olmama rağmen!!!
karşınızdaki şahıs elalem ne der kafasında olabilir küçük bir şehirdeyseniz özellikle adam herkesin içinde edemez haliyle önce adının konmasını isteyebilir biz kızlar tabiki de isteriz bizim için en önemli anlardan biridir ailelerden rıza aldıktan sonra bunu yapmak istemesi ekstrem bir durum değil sonuçta yalnız eylülde evlilik diyorsunuz teklif diyorsunuz da bu aileler daha hala tanışmamış o neden acaba ? bence bu daha çok problem edilmesi gereken bir konuMerhaba kk kadınları,
Ufak tefek sorunlar olsa da güzel giden bir ilişkim var. Bir süredir evlilik muhabbeti de geçiyor aramızda ki ikimiz de buna hazır olgunluktayız maddi ve manevi olarak.
Derdim şu ki işimden dolayı ya bu Eylülde evleniriz ya da bir sene daha ertelenmiş olacak. O bu Eylül diyor ama ortada henüz evlenme teklifi yok. Teklif olmayınca ben de hiçbir hazırlık yapmıyorum. Bir kırık iğne dahi almadım çeyiz olarak mesela. Şu an sadece ailelere söyledik.
Dün bana teklif etmek için ailelerin tanışmasını beklediğini söyledi ama bana bu çok garip geldi. Önce teklif etmesi gerekmez mi ailesini getirmeden? Aileler anlaşamazsa ikimiz için de daha büyük hayal kırıklığı olur sonra dedi ama bu bana mantıklı gelmedi doğrusu. Kendi fikrimce teklif olmadan aileme başka bir aileyi sokmayı doğru bulmuyorum. Aileler de zaten kültür ve yaşayış olarak çok benzer. Anlaşılamayacak bir farklılık yok yani.
Sizce doğrusu nedir? Ben mi yanlış düşünüyorum? Galiba sorun benim daha duygusal onun odun olmasından kaynaklanıyor. Aileler tanıştıktan sonra edilen teklifi gereksiz buluyorum.
ben evlilik teklifimi gece saat 2 de uykumdan uyandırılarak aldım nasıl mı?Merhaba kk kadınları,
Ufak tefek sorunlar olsa da güzel giden bir ilişkim var. Bir süredir evlilik muhabbeti de geçiyor aramızda ki ikimiz de buna hazır olgunluktayız maddi ve manevi olarak.
Derdim şu ki işimden dolayı ya bu Eylülde evleniriz ya da bir sene daha ertelenmiş olacak. O bu Eylül diyor ama ortada henüz evlenme teklifi yok. Teklif olmayınca ben de hiçbir hazırlık yapmıyorum. Bir kırık iğne dahi almadım çeyiz olarak mesela. Şu an sadece ailelere söyledik.
Dün bana teklif etmek için ailelerin tanışmasını beklediğini söyledi ama bana bu çok garip geldi. Önce teklif etmesi gerekmez mi ailesini getirmeden? Aileler anlaşamazsa ikimiz için de daha büyük hayal kırıklığı olur sonra dedi ama bu bana mantıklı gelmedi doğrusu. Kendi fikrimce teklif olmadan aileme başka bir aileyi sokmayı doğru bulmuyorum. Aileler de zaten kültür ve yaşayış olarak çok benzer. Anlaşılamayacak bir farklılık yok yani.
Sizce doğrusu nedir? Ben mi yanlış düşünüyorum? Galiba sorun benim daha duygusal onun odun olmasından kaynaklanıyor. Aileler tanıştıktan sonra edilen teklifi gereksiz buluyorum.
İkimiz de farklı ama büyğk şehirlerde yalnız yaşıyoruz. Ailelerimiz de daha farklı şehirlerdeler. Adını koyalım, laf söz olmasın durumu geçerli değil yani.karşınızdaki şahıs elalem ne der kafasında olabilir küçük bir şehirdeyseniz özellikle adam herkesin içinde edemez haliyle önce adının konmasını isteyebilir biz kızlar tabiki de isteriz bizim için en önemli anlardan biridir ailelerden rıza aldıktan sonra bunu yapmak istemesi ekstrem bir durum değil sonuçta yalnız eylülde evlilik diyorsunuz teklif diyorsunuz da bu aileler daha hala tanışmamış o neden acaba ? bence bu daha çok problem edilmesi gereken bir konu
Darısı başıma arkadaşım. Allah mutluluğunu daim etsin.ben evlilik teklifimi gece saat 2 de uykumdan uyandırılarak aldım nasıl mı?
eşim:aradı telefonu açar açmaz aşkım bence biz evlenmeliyiz artık benimle evlenir misin?
ben: ya ne acelemiz var gecenin bu saatinde yarın hallederiz o işi...(uykunun etkisi)
eşim: ne işi aşkım benim evlenelim diyorum evlen benimle diyorum
ben: uzun bir sesizlik hıııı iyi tamam evlenelim bakalım ne olacak.. (uykunun etkisi yoksa çığlık çığlığa bağırırdım)
eşim: tamam haftaya annemlere gidelim tanışmaya...
ben: tamam hadi uyuyalım der demez horrr
haftaya gittik ailesine tanıştım onlarla onlar geldi nişanlandık evlendik. nişanlıyken evlenme teklifi etmicekmisin ya kızım teklifimi kaldı bu işin ettim ya gece 2 de. ben allahım bari ses kaydı alsaydım dedim.
söylemem o ki evlenme teklifi almadım süpriz yapılmadı bana ama bi eksikliğim yok maşallah. rabbim nazarlardan saklasın çok mutlu bir evliliğim var benim bi surat asmama dayanamayan kocam var.
çeyiz olayına gelince bence al yavaş yavaş öyle yada böyle evleneceksin
Hani madem evlilik konuşuluyor, aile ile tanışmadan önce mi sonra mı pek fark etmemeli diye düşünüyorum.En istemediğim şey oldu aslında Koalina. Dediğin gibi şu an bile formalite sayılır. Bu konuları konuşmak hiç içimden gelmiyor ama kendi hayatımla ilgili kararlar almak için de mecburen konuşmuş oluyorum.
nasıl ya aileler tanışmadan bunlar nasıl hazır anlamadım ?İkimiz de farklı ama büyğk şehirlerde yalnız yaşıyoruz. Ailelerimiz de daha farklı şehirlerdeler. Adını koyalım, laf söz olmasın durumu geçerli değil yani.
Ben de aynı konuyu sıkıntı ediyorum. Hangi ara tanışacaklar da, nişan düğün yapılacak, Eylül e yetişecek bilmiyorum. Ev hazır, eşyaların çoğu hazır, iki ailede de düğünde takılacak takılar bile hazır nerdeyse ama yine de yetişmez bence.
Amin sağol canımDarısı başıma arkadaşım. Allah mutluluğunu daim etsin.
Yatak odası ve salon hariç almış her şeyini. Evin kredisi üç sene sonra bitiyor. Ailesi oğlumuz evlenir diye takı da almış. Benim annem de ileride sıkışmayalım diye biriktirdikleriyle bilezik alıyormuş iki senedir. Şimdi de eve birşey alacaksa benim fikrimi alıyor, beraber seçiyoruz.nasıl ya aileler tanışmadan bunlar nasıl hazır anlamadım ?
hımm şimdi anladım bi an noluyor ya dedimkarşı taraf sizi tanıyor mu peki ? hem erkek arkadaşınız neden birşey olursa hayal kırıklığı yaşayabileceğinizi düşünmüş olabilir kiYatak odası ve salon hariç almış her şeyini. Evin kredisi üç sene sonra bitiyor. Ailesi oğlumuz evlenir diye takı da almış. Benim annem de ileride sıkışmayalım diye biriktirdikleriyle bilezik alıyormuş iki senedir. Şimdi de eve birşey alacaksa benim fikrimi alıyor, beraber seçiyoruz.
ama zaten konuşulmuş ve bir evliliğin olacağı çiftler arasında netleşmiş şekerim bir de bu olayın boyutu başka yani kimine göre aslolan aile rızası oluyor kimine göre kendi aldığı kararlar kişiden kişiye göre değişiyor ve erkek denen varlığın düşünce boyutu bizden çok farklı öyle romantik olacağız diye uçmuyorlar daha reel takılıyorlar ki bu da kişisine göre değişiyor her kadın ister evlilik teklifini fakat yeri ve zamanı erkeğine göre bu şekilde boyut değiştirebiliyorAileler tanışmış, nişandan bi kaç gün önce filan evlilik teklifi bana çok mantıksız geldi kızlar kusura bakmayın.
Evlilik teklifini kadın ve erkek alır. Evet tabi ki ailelerin fikri de önemli ama 2. planda önemli. Önce biz ne düşünüyoruz, biz istiyor muyuz istemiyor muyuz asıl önemli olan bu. Gerisi de teferruat, ama mühim ama değil.
İsmin biliyor ama tanışmadım henüz. Bu ikimizin de kararıydı. Ciddiye binmeden çok yüz göz olmak istemedim. Hayal kırıklığı konusunu ben de kafaya taktım, sordum neden dedin diye. Kendi ailemden yana içim rahat ama ya seninkiler istemezse beni dedi. Kıvırıyomuş gibi geldi bana doğrusu. Evlenmek istediğinden eminim ama neden böyle davranıyor anlamadım. Kaç defa ayrılmak istedim düzgün bir şekilde ama bırakmadı, ikna etti bir şekilde.hımm şimdi anladım bi an noluyor ya dedimkarşı taraf sizi tanıyor mu peki ? hem erkek arkadaşınız neden birşey olursa hayal kırıklığı yaşayabileceğinizi düşünmüş olabilir ki
kesinlikle bir kıvırma lafı bu ailesinin düşünce tarzı falan nasıl peki az çok biliyorsundur anlaşabilirler mi ya da bir problem çıkar mı sence de ?İsmin biliyor ama tanışmadım henüz. Bu ikimizin de kararıydı. Ciddiye binmeden çok yüz göz olmak istemedim. Hayal kırıklığı konusunu ben de kafaya taktım, sordum neden dedin diye. Kendi ailemden yana içim rahat ama ya seninkiler istemezse beni dedi. Kıvırıyomuş gibi geldi bana doğrusu. Evlenmek istediğinden eminim ama neden böyle davranıyor anlamadım. Kaç defa ayrılmak istedim düzgün bir şekilde ama bırakmadı, ikna etti bir şekilde.
Merhaba kk kadınları,
Teklif beklemenize saygı duyabilirim ama, teklif etmeyenlerle ilgili sözlerinizden dolayı cevap hakkım doğuyor sanıyorum.Bazı arkadaşlar " ay niye teklif bekliyorsun kii" filan demişler.
Siz beklemeyin biz bekliyoruz, istiyoruz bunu.
Armut piş ağzıma düş modundaki erkekler kıymet bilmiyorlar. Hazır hopp nasılsa oda bana tav.
Hayır efendim usulü ile teklif bekliyoruz, alacağız. Etmiyorsa vardır bi bit yeniği ki hep oluyor. Yaşadım ki konuşuyorum..
Ah canım.. Bizim aileler mayısta tanıştı, haziran sonunda nişanımız, eylülde nikahımız ve ekimde de düğünümüz oldu. Allaha şükür herşey de yetişti. Sıkıntı yapmayın siz karar verin neyi ne zaman isteyeceğinize sonra her şey hallolur.İkimiz de farklı ama büyğk şehirlerde yalnız yaşıyoruz. Ailelerimiz de daha farklı şehirlerdeler. Adını koyalım, laf söz olmasın durumu geçerli değil yani.
Ben de aynı konuyu sıkıntı ediyorum. Hangi ara tanışacaklar da, nişan düğün yapılacak, Eylül e yetişecek bilmiyorum. Ev hazır, eşyaların çoğu hazır, iki ailede de düğünde takılacak takılar bile hazır nerdeyse ama yine de yetişmez bence.
Aileler tanışmış, nişandan bi kaç gün önce filan evlilik teklifi bana çok mantıksız geldi kızlar kusura bakmayın.
Evlilik kararını kadın ve erkek ortak alırlar.
Evet, tabi ki ailelerin fikri de önemli ama 2. planda önemli. Önce biz ne düşünüyoruz, biz istiyor muyuz istemiyor muyuz asıl önemli olan bu. Gerisi de teferruat, ama mühim ama değil.