Kız İsteme Evlilik teklifi?

elonur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
26
0
36
İstanbul
Bi konuda fikir almak istiyorum arkadaşlar:)
Sizce evlilik teklifi nişan olmadan önce mi?Yoksa nişanlandıktan sonra mı olmalı?
Gerekçe ve nedenleriyle paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler şimdiden

Son düzenleyen: Moderatör:
bence nişandan sözden önce olmalı..
evlenme teklifinden sonra ciddiye binmeli, sonra aileler araya girip iş ciddileşirse arada kaynar bence..

Nişandan hatta sözden önce olmalı tabiki. Kendi aranda yüzük dahi takılcaksa evlilk teklifi olmadan ne alaka

evlilik teklifi sevgilyken olmalı. kabul edesinki söz nişan olsun demi =)
yüzüksüzde teklif kabul edilmez

canim tabiki evlilik teklifi sevgiliyken olmali sonra aileler tanistirilmali sonra söz nisan vs..., ama buna herkez uymuyor kimisi evlilik teklifi sözden sonra yapiyor veya nisandan sonra veya dügünden önce.. yani her erkegin düsüncesi görüsü farkli ..

tabiki sözden nişandan olmalı canım sonuçta sen kabul edersen gelip isteyecekler adetlere göre :) hem sen kabul etmezsen niye gelsinler dimi ama

ortak düşünce sevgiliyken.
bana da sevgiliyken olması mantıklı geliyo.evlilik teklifinden sonra artık adımlar atılmaya başlanır evet.
erkek arkadaşımla bunun kritiğini yaptık geçenler de ona göre nişandan sonraymış evlilik teklifi ettikten sonra ara soğumadan evlenilmeliymiş.gibi gibi gibi bi sürü nedenler sıraladı.bilirsiniz erkekleri:)
bi an duraksadım bende.fikirlerinizi almak istedim.

teşekkürler hepinize

edesi yoktur da :) bahane arıodur :) edesi yok derken evlenmek istemio demek değil, çoğu erkeğe göre evlenme teklifi çok gereksiz.. Çunki teklif etmeye utanıolar

erkekler evlilik lafından çekiniyor bazen büyük sorumluluk
benim fikrimde sözlenmeden önce sevgiliyken
ama eşim bana etmişmiydi unuttum bile
8 yıl olduda
eme sözlünüzde art niyet yok bence onunda düşüncesi öyle demekki..

İnsanlar niçin sözlenir ya da nişanlanır evlenmeye karar verdikten sonra di mi ?
zaten söz nişan olduktan sonra evlilik teklifinin ne manası var ki
ne diye nişanlanıyoruz eğlence olsun diye değil herhalde
erkekler bu konuda biraz garip olabiliyor
benim eşim isteme_söz bir arada olmuştu
ondan 1 gün önce evlenme teklif etti
tamam hoş bir sürpriz hazırlamıştı ama
vericeğim cevap çok belliydi
açıkçası cok da manalı olmadı benim için o evlilik teklifi

bi art niyeti yok eminim:)utanıp çekindiğini de sanmıyorum konuşuyoruz çünkü bu konuları.aklımda bi sürpriz de var diyo ama ne zman olacağı konusunda tereddütteyiz ben de o da yani benim tereddütüm yok,ben sevgiliyken en başında teklif edilmesi taraftarıyım.34moni53 arkadaşımızın da dediği gibi nişanlanmaya karar veriyosam bu evlilik için bir adımdır zaten.bekleyip görücez artık:)

ben tekrar teşekkür ederim cevap veren herkese.

nişan evliliğe atılan ilk adımdır zaten bence öncesinden olmalı sonrada iş ciddiye binip nişandı düğün hazırlığı falan olmalı

sevgiliyken edilmeli tabiki
sevgiliyken teklifieder sonra evlilik için adımlar atılır
isteme nişan falan
nişandan sonra evlenme teklifi edeni de anlamıyorum
zaten nişan ne demek evlliliği adımı demek
nişanlandıktan sonra hiç bi kız tutupta benimle evlenirmisin sorusuna "hayır demez"
saçmalığın ta kendisi

vallah benim erkek arkadasimda öyle düsünüyor... bilemem yani hani sen evlilik teklifini kabul edesinki aileler tanissin istenme vs seyler olsun... ilk zaten evlilik teklifi olmasi gerekior bence...

arkadaşlar merhaba size bişi anlatmak istiyorum
biz bundan bir sene kadar önce erkek arkadaşımla henüz 2 aydır birlikteyken bana evlenme teklifi etti
ama ortada henüz ciddiyet olmadığı için çok havada kaldı
aradan 1 sene geçti
bundan 1-2 ay önce bana dedi ki sana tekrar evlenme teklifi edicem ama bu sefer şık bi şekilde yüzük falan alıcam ama nası bişi beğenirsin bilemiyorum dedi
ben de tabi mest olmuş vaziyette hiç öenmli değil ben senn zevkine güveniyorum teşekkürler dedim
sonra kurban bayramında mersine gitti geldi (ailesi mersinde bu arada) bu vakit oldu hala tık yok
ben de en son dayanamadım evlenme falan konusunun geldiği bir anda bana daha evlenme teklifi etmedin ki falan diye şaka yaptım tabi her şakanın altında bi gerçek payı vardır
o da demesin mi ben sana daha 2 aylıkken evlenme teklif ettim diye üste çıktı yani
ve 15 gün sonra istemeye geliyolar artık benim için hiç bi önemi kalmadı
çok bozuldum ayrıca ailesi tarafından bu girşimin engellendiğini düşünüyorum

ya ne biliyim hep hayal ederdim erkek arkadaşım beni yemeğe çıkarıcak evlenme teklifi edicek falan diye tabi beni beklentiye de soktu
cok uzun yazdım kusura bakmayın ama nolur bana moral verin biraz cok bozuldum yaaa

ailesinin etkisi altında kalan biriyse teklifi boşver ve kaç

evlilik teklifi olmasa da olur . şart değil. bu konuya kafa yormaya değmez. olsa da azıcık mest olurdun,gönlün alınırdı ama erkek bunlar

ailesinin etkisi altında kalan biriyse teklifi boşver ve kaç

evlilik teklifi olmasa da olur . şart değil. bu konuya kafa yormaya değmez. olsa da azıcık mest olurdun,gönlün alınırdı ama erkek bunlar

ayy yooook kaçamam ben onu seviyom
ya aslında asla öyle aile etkisinde kalan biri değildir dediğim dediktir ama ne düşündü bilemiyorum
olsa hoş bi anı olurdu nese artık... :85:

ayy yooook kaçamam ben onu seviyom
ya aslında asla öyle aile etkisinde kalan biri değildir dediğim dediktir ama ne düşündü bilemiyorum
olsa hoş bi anı olurdu nese artık... :85:

öyle ise şimdi kaçamazsan evlendikten sonra kaçacak delik ararsında bulamazsın. ama sen onu çok seviyordun değil mi canım:82:

cevap verenlere teşekkürler

konuyu niye sildiğini anlamadım. takke düştü kel göründü mü

benim sevgili nişanlım aileler taniştı söz oldu nişan günü belirlendi nişana 2 gün kala evlenme teklif etti hayır dersem ne yaparsın dedim diyemessin ki zaten sözlendik bile ukala şey bu giresunlular cok alem kuru kuruya nişanlandım ama evlenme teklifi coook sıradışı gercekten keşke bi daha yapsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…