Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ortak düşünce sevgiliyken.
bana da sevgiliyken olması mantıklı geliyo.evlilik teklifinden sonra artık adımlar atılmaya başlanır evet.
erkek arkadaşımla bunun kritiğini yaptık geçenler de ona göre nişandan sonraymış evlilik teklifi ettikten sonra ara soğumadan evlenilmeliymiş.gibi gibi gibi bi sürü nedenler sıraladı.bilirsiniz erkekleri:)
bi an duraksadım bende.fikirlerinizi almak istedim.
teşekkürler hepinize![]()
arkadaşlar merhaba size bişi anlatmak istiyorum
biz bundan bir sene kadar önce erkek arkadaşımla henüz 2 aydır birlikteyken bana evlenme teklifi etti
ama ortada henüz ciddiyet olmadığı için çok havada kaldı
aradan 1 sene geçti
bundan 1-2 ay önce bana dedi ki sana tekrar evlenme teklifi edicem ama bu sefer şık bi şekilde yüzük falan alıcam ama nası bişi beğenirsin bilemiyorum dedi
ben de tabi mest olmuş vaziyette hiç öenmli değil ben senn zevkine güveniyorum teşekkürler dedim
sonra kurban bayramında mersine gitti geldi (ailesi mersinde bu arada) bu vakit oldu hala tık yok
ben de en son dayanamadım evlenme falan konusunun geldiği bir anda bana daha evlenme teklifi etmedin ki falan diye şaka yaptım tabi her şakanın altında bi gerçek payı vardır
o da demesin mi ben sana daha 2 aylıkken evlenme teklif ettim diye üste çıktı yani
ve 15 gün sonra istemeye geliyolar artık benim için hiç bi önemi kalmadı
çok bozuldum ayrıca ailesi tarafından bu girşimin engellendiğini düşünüyorum
ya ne biliyim hep hayal ederdim erkek arkadaşım beni yemeğe çıkarıcak evlenme teklifi edicek falan diye tabi beni beklentiye de soktu
cok uzun yazdım kusura bakmayın ama nolur bana moral verin biraz cok bozuldum yaaa![]()
ailesinin etkisi altında kalan biriyse teklifi boşver ve kaç
evlilik teklifi olmasa da olur . şart değil. bu konuya kafa yormaya değmez. olsa da azıcık mest olurdun,gönlün alınırdı ama erkek bunlar![]()
ayy yooook kaçamam ben onu seviyom
ya aslında asla öyle aile etkisinde kalan biri değildir dediğim dediktir ama ne düşündü bilemiyorum
olsa hoş bi anı olurdu nese artık... :85:
cevap verenlere teşekkürler