• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik teklifi

kkatre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
391
0
96
37
Edirne
içimde kalan bi ukde.. mafoldumben

sizler paylaşmak istermisiniz nasıl teklifler aldınız???

Son düzenleyen: Moderatör:
:D almaz olaydım ...
24 şubat 2008 de ... taksimde ismini bilmiyorum :s bir yerde yemek yedik önceden ayırtmış sonra caddeye cıktık meydana geldik bir an durup yüzük kutusunu çıkartıp aşkım benimle evlenirmisin dedi ben şok milletin içinde şaşırdım güldüm fln sonra evet dedimmm... böyle işte çok özel değildi ama işte bu kadarını düşünmüş buna dua etmek lazım diyip avutuyorum kendimi....

beni 29 aralıkta istemeye geleceklerdi.eşim de 28.aralıkta evlenme teklif etti sırnaşık şey
zaten aramızda hep konuşuyorduk.bu yüzden de özel bir teklif yapmayacağından korkuyordum ve artık emin olmaya başlamıştım. 28aralıkta yemeğe çıkalım dedi,hemen "acabaaa?" diye geçirdim içimden ama belli etmedim. ama arabayı alamadığını babasına lazım olduğunu söledi,otobüsle gelecekti,alsancakta buluşurus dedi. tamam dedim süslendim püslendim.alsancağa indim.ortalıklarda yoktu.sonra aradı,trafik çok sıkışık biraz bekleticem seni falan dedi. ama tel.i kapatma konuşalım az kaldı falan derken baktım karşıdan gelio. indim yaklaştım görüyomusun derken, tamam dedim tel.i kapatalım artık görüyorum seni. kapattırmadı.karşıdan yavaş yavaş gelirken " bir ömür boyu yanımda,benimle birlikte olmak istermisin,beraber yaşlanmak ve benimle evlenmek istermisin?seni çok sseviyorum ben " dedi.tel. elimde kaldı ölyece böylemi yani ayaküstümü derken.beni o alsancağın kalabalığında öptüŞeniz:utangac: sonra bi baktım ağzımda bişey var,YÜZÜKKK!! parmağıma taktı sarıldık,cevabını verdim,ağladım tabikide :D sonra elimden tuttu koşmaya başladık.meğersem bu arabayla gelmiş,önceden planlamış herşeyi.arabayı da o yoğunlukta sakat bi yere parketmiş,çekmesinler die koşturtmuş beni:1shok: arabaya bindik ve güzel bir mekana gittik..
güzeldi yaww.. ama annemlere anlatamadım işte nasıl teklif ettiğini.. nasıl anlatayım :kedi:

içeriği niye sildin kafamçokkarıştı

:D almaz olaydım ...
24 şubat 2008 de ... taksimde ismini bilmiyorum :s bir yerde yemek yedik önceden ayırtmış sonra caddeye cıktık meydana geldik bir an durup yüzük kutusunu çıkartıp aşkım benimle evlenirmisin dedi ben şok milletin içinde şaşırdım güldüm fln sonra evet dedimmm... böyle işte çok özel değildi ama işte bu kadarını düşünmüş buna dua etmek lazım diyip avutuyorum kendimi....

hiç yoktan iyidir:jeyyar:

heyecandan ne ettiğini bilememiştir:lepi:

beni 29 aralıkta istemeye geleceklerdi.eşim de 28.aralıkta evlenme teklif etti sırnaşık şey
zaten aramızda hep konuşuyorduk.bu yüzden de özel bir teklif yapmayacağından korkuyordum ve artık emin olmaya başlamıştım. 28aralıkta yemeğe çıkalım dedi,hemen "acabaaa?" diye geçirdim içimden ama belli etmedim. ama arabayı alamadığını babasına lazım olduğunu söledi,otobüsle gelecekti,alsancakta buluşurus dedi. tamam dedim süslendim püslendim.alsancağa indim.ortalıklarda yoktu.sonra aradı,trafik çok sıkışık biraz bekleticem seni falan dedi. ama tel.i kapatma konuşalım az kaldı falan derken baktım karşıdan gelio. indim yaklaştım görüyomusun derken, tamam dedim tel.i kapatalım artık görüyorum seni. kapattırmadı.karşıdan yavaş yavaş gelirken " bir ömür boyu yanımda,benimle birlikte olmak istermisin,beraber yaşlanmak ve benimle evlenmek istermisin?seni çok sseviyorum ben " dedi.tel. elimde kaldı ölyece böylemi yani ayaküstümü derken.beni o alsancağın kalabalığında öptüŞeniz:utangac: sonra bi baktım ağzımda bişey var,YÜZÜKKK! parmağıma taktı sarıldık,cevabını verdim,ağladım tabikide :D sonra elimden tuttu koşmaya başladık.meğersem bu arabayla gelmiş,önceden planlamış herşeyi.arabayı da o yoğunlukta sakat bi yere parketmiş,çekmesinler die koşturtmuş beni:1shok: arabaya bindik ve güzel bir mekana gittik..
güzeldi yaww.. ama annemlere anlatamadım işte nasıl teklif ettiğini.. nasıl anlatayım :kedi:

biraz delice :roflol:

ilişkimizin 2.yılını kutlamak için çıktığımız yemekte yakınlarımıza önlerinde fotoğraflarımızın bulunduğu ve arkalarında hecelerden oluşmuş benimle evlenir misin? t-shirt leri ile süpriz bi evlenme teklifi aldım...cevabım ne mi oldu:))

Yaw biz nişanlandık bile ama halaaaa evlenme teklifi almadım. Her konuşmamızda "unutmadım, aklımda, yapıcam" diyor ama hala bişey yok :( Çok özürlü erkekler bu konuda yaw. Yada ben çok şanssızım :(

Ayy süper yaa süpeeeeeerrr!! Allah bozmasın mutluluğunuzu..!!:asigim: :nazar:
zaten aramızda hep konuşuyorduk.bu yüzden de özel bir teklif yapmayacağından korkuyordum ve artık emin olmaya başlamıştım. 28aralıkta yemeğe çıkalım dedi,hemen "acabaaa?" diye geçirdim içimden ama belli etmedim. ama arabayı alamadığını babasına lazım olduğunu söledi,otobüsle gelecekti,alsancakta buluşurus dedi. tamam dedim süslendim püslendim.alsancağa indim.ortalıklarda yoktu.sonra aradı,trafik çok sıkışık biraz bekleticem seni falan dedi. ama tel.i kapatma konuşalım az kaldı falan derken baktım karşıdan gelio. indim yaklaştım görüyomusun derken, tamam dedim tel.i kapatalım artık görüyorum seni. kapattırmadı.karşıdan yavaş yavaş gelirken " bir ömür boyu yanımda,benimle birlikte olmak istermisin,beraber yaşlanmak ve benimle evlenmek istermisin?seni çok sseviyorum ben " dedi.tel. elimde kaldı ölyece böylemi yani ayaküstümü derken.beni o alsancağın kalabalığında öptüŞeniz:utangac: sonra bi baktım ağzımda bişey var,YÜZÜKKK!! parmağıma taktı sarıldık,cevabını verdim,ağladım tabikide :D sonra elimden tuttu koşmaya başladık.meğersem bu arabayla gelmiş,önceden planlamış herşeyi.arabayı da o yoğunlukta sakat bi yere parketmiş,çekmesinler die koşturtmuş beni:1shok: arabaya bindik ve güzel bir mekana gittik..

Back