• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik teklifi aldiği gün kavga

Dumanikara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
1.942
1.520
133
34
Arkadaşlar benim liseden beri dostum var .yumurtaliklarimda overkist ciktigi için onda da vardi bir arayim da nasil halletmiş ogreneyim dedim. 3 kez aramama rağmen dönmedi. Bende bekledim ama dönmeyince mesaj attim kotu bir günde arasak hic ulasilacak insan değilsin diye biraz da geyiğe vurarak. Çünkü tatildeydi.

Samimiyetimize güvenerek biraz da argo konuştum ama mesajlarim hep gulumsemeliydi bu cokk sinirlenmiş kendinden geçmiş beni bir kez aradi 3 saat sonra ama kisaca caldo kaldi.

Bende dolayisiyle acmadim. Neyse dedim tatildeydi isi vardi belki diyip tekrar aradim 2 gün sonra. Bugünde acmadi en ufak donme yok. Bende mesajla dedim aramami istemiyorsan şöyle aramayim. Görmedim müsait olunca seni arayacagim dedi ama 3 saat geçmesine rağmen aramadi. Bende bekliyorum diyip aradim kendisini sanirim evlilik teklifi almis bugün çok mutlu günümde beni sinir ettin aradin drdun sabirli ol biraz felan diye parladi.

Bu duruma gerçekten uzuldim ama 2 gun hic mi dönme imkani olmadi . güya biz dostmusuz da aramalarimiza donmesekte anlayisla karsilamamoz lazimmis. Çok bencilmisim niye onun beni aramasini bekliyormusum. Madem samimiyiz dedim bu kadar benim sana kizma samimiyetim de var o zaman dedim.

Neyse dedim dostluğumuz burada kalasin bitirelim bir daha aramam olur biter dedim. Sen benim için hemen bitirilecek bir insan değilsin dedi.

Bende kusura bakma dedim mutlu gününde ama haberim yoktu hiçbir şeyden en küçük mesaj atamamis hanımefendi!

Sizce kabul edilebilir birşey mi? Ben mi abartiyorum.

Bu arkadasim diğer 10 yillkk arkadasimin düğününe gelecekken ay kusura bakmayin ben çok idealistim düğüne gelmiyecegim demişti.yinr baska bir arkafain araya girmesiyle gelmisti beni ikna etmeniz gerekti felan demisti. Ben de o zaman ona benim düğünüme ikna olarak geleceksen gelme demiştim şimdiden söylüyorum.

Biraz dengesiz ama su aralar bende de pek denge yok :) oyuzden ben mi hataliyim ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herşeyi anladım ,neden kızdığınızı onun neden kızdığını vs de yıllar önceki düğün meselesini neden yazdınız onu anlayamadım,ayrıca mesajda atabilirdiniz arkadaşım müsait olunca bana bir dön bir sıkıntım var diye , o size teklif alıyorum dur arama yazamaz ki :)

Bn de açmadığım halde inatla aranınca sinirleniyorum. Müsait olunca dönerim zaten nedir bu telaş:)
Bir kere aradıkta sonra daha aramam beklerim yani.

Eheh evet biraz dengesiz hep biz idare ettik onu. Bende sinirliyimdir oda beni idare etti tabi ondan yazdim. Öteki arkadaslarima demedigini birakmiyor. Daha telefonumu açmayan bir insana nsil mesaj atayim ki bu sefer de konuyu biliyor ama cevap yazma gergi duymuyor derdim. Telefon gün boyu yanimd değildi dedi ki bir yandan da din din mesaj gelince sinirlendim diyor.

Birkez daha yasamistik boyle bir durum. İkinci kez olunca ben gicik oldum. Bitecekse bitsin dedim ama insanin ondan çok ben uzulurum kaç yillik arkadasligin bitmesine. Bir yandan da artik alttan almak istemiyorum. Evlilik teklifi alincaya kadar ben 2 gün beni aramasini bekledim. Bugün patladim ama kotu güne denk geldi onun adina üzüldüm.

Kizin özel günün içine ettim anlayacaginiz ama tek suçlu ben miyim :)

Bence takmamak lazım, sevgili değil ki bunlar, arkadaş yani. Esnek olmak lazım.
Bazen insanın konuşası olmayabiliyor, bazen müsait olmuyor, bazen bazen derken üst üste gelirse hepsi, iki gün eder. Daha fazla bile eder.
Böyle şeylere takılıp da arkadaş kaybetmeyin. Böyle şeylerden sevgili kaybedilir, iki saattir niye aramadın vs diye sevgiliyle kavga edilir.
Biz kadınlar bazen arkadaşla sevgiliyi karıştırıp hepsine aynı davranıyoruz. :34:

Son düzenleme:
Ne bileyim derdimi paylaşmasi gerekiyordu en azindan noldu canim hayirdir demesi gerekti diye düşünüyorum.

Bence takmamak lazım, sevgili değil ki bunlar, arkadaş yani. Esnek olmak lazım.
Bazen insanın konuşası olmayabiliyor, bazen müsait olmuyor, bazen bazen derken üst üste gelirse hepsi, iki gün eder. Daha fazla bile eder.
Böyle şeylere takılıp da arkadaş kaybetmeyin. Böyle şeylerden sevgili kaybedilir, iki saattir niye aramadın vs diye sevgiliyle kavga edilir.
Biz kadınlar bazen arkadaşla sevgiliyi karıştırıp hepsine aynı davranıyoruz. :34:

Ne kadar haklısın canım ya arkadaşları gözümüzde çok büyütüyoruz konu sahibi arkadaşım insanlardan beklentimiz ne kadar artarsa o kadar mutsuz oluyoruz kendimden biliyorum

Ne kadar haklısın canım ya arkadaşları gözümüzde çok büyütüyoruz konu sahibi arkadaşım insanlardan beklentimiz ne kadar artarsa o kadar mutsuz oluyoruz kendimden biliyorum

oyle ama benim için ya ak var ya kara malasefki griyi bilmiyorum . ya severim ya gorusmem bu kadar

Gözümüzde büyütmek değil de nasıl denir yani insanlara fazla sorumluluk yüklememek lazım.
Her insan bir olmuyor, ama bir olmayan insanlar da arkadaşlık edebilmeli halbuki.

Kimisi misal can ciğer kuzu sarma sever, kimisi de iyi kalplidir ama soğukkanlıdır.
Bu iki insan niye arkadaşlık edemesin, birbirlerine sorumluluk yüklemeden ne kadar güzel dost olacaklar belki.

Misal bi kankam var benim, aynı şehirde olmamıza rağmen uzun zaman görüşemiyoruz çoğu zaman. Hatta bazen 2-3 ay konuşmadığımız olur. Rahatız yani. Sonra bi gün yazar hacı nabıyon diye, aynen devam ederiz filan. Başım sıkışsa canım sıkılsa gözüm kapalı güvenirim vs.
Kimse takılmaz niye aramıyon filanlara.
Bu bizde böyle, ama tabii herkeste olmayabilir. Karşıdakinin sizi adam yerine koymayıp da cvp vermediği de olabiliyor, ayırt etmek lazım.
Ama konu sahibininki o gruba dahil değil bence, karşıdaki kız biraz inzivacı bi tip gibi algıladım ben.

Konu sahibi, gel kaybetme arkadaşını. Bu devirde yeni dostluk zor.

Gözümüzde büyütmek değil de nasıl denir yani insanlara fazla sorumluluk yüklememek lazım.
Her insan bir olmuyor, ama bir olmayan insanlar da arkadaşlık edebilmeli halbuki.

Kimisi misal can ciğer kuzu sarma sever, kimisi de iyi kalplidir ama soğukkanlıdır.
Bu iki insan niye arkadaşlık edemesin, birbirlerine sorumluluk yüklemeden ne kadar güzel dost olacaklar belki.

Misal bi kankam var benim, aynı şehirde olmamıza rağmen uzun zaman görüşemiyoruz çoğu zaman. Hatta bazen 2-3 ay konuşmadığımız olur. Rahatız yani. Sonra bi gün yazar hacı nabıyon diye, aynen devam ederiz filan. Başım sıkışsa canım sıkılsa gözüm kapalı güvenirim vs.
Kimse takılmaz niye aramıyon filanlara.
Bu bizde böyle, ama tabii herkeste olmayabilir. Karşıdakinin sizi adam yerine koymayıp da cvp vermediği de olabiliyor, ayırt etmek lazım.
Ama konu sahibininki o gruba dahil değil bence, karşıdaki kız biraz inzivacı bi tip gibi algıladım ben.

Konu sahibi, gel kaybetme arkadaşını. Bu devirde yeni dostluk zor.

Bizim de aynen öyle ama dusun ki 2 ay sonra kankani aradin gün içinde farklı saatler de uç defa mesaj attin beni ara diye dönmüyor 2 gün geçiyor yine yok tekrar arıyorsun yine yok . nolsu ne diye acmiyorsun diye karesi cikmaz misiniz ?

Bizim de aynen öyle ama dusun ki 2 ay sonra kankani aradin gün içinde farklı saatler de uç defa mesaj attin beni ara diye dönmüyor 2 gün geçiyor yine yok tekrar arıyorsun yine yok . nolsu ne diye acmiyorsun diye karesi cikmaz misiniz ?

Karşı çıkmak değil de, daha ziyade merak ederim nerelerde filan diye. İki gün değil bacım üç olsun beş olsun, belki kafası bozuktur depresyondadır, kimseyle konuşası yoktur falan. Olabilir yani insanlık hali, her insan bir olmuyor diyorum ya. Öyleleri de oluyor.
Genel olarak dönmezse 'kankamın başında vardır bişiler' der geçerim. Trip atmam yani. Sonra bir ay sonra dönsün isterse. Yeter ki döndüğünde anlatsın napmış netmiş, canım sıkkındı kimseyle konuşasım yoktu desin canımı yesin.

Overkist overkist dediğin nedir azizim, aha şurda bizim forumda en az 50 başlık vardır overkist le ilgili, işine yarar mutlaka.

Karşı çıkmak değil de, daha ziyade merak ederim nerelerde filan diye. İki gün değil bacım üç olsun beş olsun, belki kafası bozuktur depresyondadır, kimseyle konuşası yoktur falan. Olabilir yani insanlık hali, her insan bir olmuyor diyorum ya. Öyleleri de oluyor.
Genel olarak dönmezse 'kankamın başında vardır bişiler' der geçerim. Trip atmam yani. Sonra bir ay sonra dönsün isterse. Yeter ki döndüğünde anlatsın napmış netmiş, canım sıkkındı kimseyle konuşasım yoktu desin canımı yesin.

Overkist overkist dediğin nedir azizim, aha şurda bizim forumda en az 50 başlık vardır overkist le ilgili, işine yarar mutlaka.

Doğrudur canim o zaman hata bende. Bu adet dönemlerinde iyice tripcana dönüyorum. Sanirim büyük ayip ettim :)

Doğrudur canim o zaman hata bende. Bu adet dönemlerinde iyice tripcana dönüyorum. Sanirim büyük ayip ettim :)

He şöyle ya azıcık rahat :)
Ama öyle de söyleme. Sen de kendi tarafından haklısın çünkü.
Fakat yapılarınız farklı, ondan takılmayın böyle küçük şeylere. O da takılmasın sadece sen değil. Komple takılmayalım hiçbirimiz :34:

sabah sabah yanlıs okumusta olabılırım?
tatıldeki bir insan niye ısrarla aranır ki, yada acamıyor dıye kırılınır?
adı uzerınde tatıl,herseyden uzak.... telefondan da....yanı benım ıcın en azından tatıl budur.... herkeste huyumu bılır kımse tatılde aramaz.çok çok acıl olmadıkca...arkadasınızda sanıyorum sevgılısıyle tatılde, ee yanı görmemesı normal, yada hemen donmemesı.... kafa dagıtmaya gıden bırıne telefonda kırıcı olmasaymıssınız iyiymiş....

İnsanları sıkboğaz etmeye hakkınız yok, arkadaş dost olmanız size bu hakkı vermez! O insan o an ne yaşıyor bilemezsiniz, belki kötü bir anında ve kimseyle konuşmak istemiyor. Ben şahsen sinir olurum açmıyorsam ısrarla arayana, görünce veya müsait olunca dönerim zaten. Arkadaşınız falancanın düğününe "idealist" olduğu için ikna edilerek getirilmiş lakin bunun konuyla alakası yok, biraz farklı bir tip olabiliri bunun da konuyla alakası yok. Bence hatalı olan sizsiniz, darlamayın insanları :)

Arkadaşlar benim liseden beri dostum var .yumurtaliklarimda overkist ciktigi için onda da vardi bir arayim da nasil halletmiş ogreneyim dedim. 3 kez aramama rağmen dönmedi. Bende bekledim ama dönmeyince mesaj attim kotu bir günde arasak hic ulasilacak insan değilsin diye biraz da geyiğe vurarak. Çünkü tatildeydi.

Samimiyetimize güvenerek biraz da argo konuştum ama mesajlarim hep gulumsemeliydi bu cokk sinirlenmiş kendinden geçmiş beni bir kez aradi 3 saat sonra ama kisaca caldo kaldi.

Bende dolayisiyle acmadim. Neyse dedim tatildeydi isi vardi belki diyip tekrar aradim 2 gün sonra. Bugünde acmadi en ufak donme yok. Bende mesajla dedim aramami istemiyorsan şöyle aramayim. Görmedim müsait olunca seni arayacagim dedi ama 3 saat geçmesine rağmen aramadi. Bende bekliyorum diyip aradim kendisini sanirim evlilik teklifi almis bugün çok mutlu günümde beni sinir ettin aradin drdun sabirli ol biraz felan diye parladi.

Bu duruma gerçekten uzuldim ama 2 gun hic mi dönme imkani olmadi . güya biz dostmusuz da aramalarimiza donmesekte anlayisla karsilamamoz lazimmis. Çok bencilmisim niye onun beni aramasini bekliyormusum. Madem samimiyiz dedim bu kadar benim sana kizma samimiyetim de var o zaman dedim.

Neyse dedim dostluğumuz burada kalasin bitirelim bir daha aramam olur biter dedim. Sen benim için hemen bitirilecek bir insan değilsin dedi.

Bende kusura bakma dedim mutlu gününde ama haberim yoktu hiçbir şeyden en küçük mesaj atamamis hanımefendi!

Sizce kabul edilebilir birşey mi? Ben mi abartiyorum.

Bu arkadasim diğer 10 yillkk arkadasimin düğününe gelecekken ay kusura bakmayin ben çok idealistim düğüne gelmiyecegim demişti.yinr baska bir arkafain araya girmesiyle gelmisti beni ikna etmeniz gerekti felan demisti. Ben de o zaman ona benim düğünüme ikna olarak geleceksen gelme demiştim şimdiden söylüyorum.

Biraz dengesiz ama su aralar bende de pek denge yok :) oyuzden ben mi hataliyim ?

Diğer konulara değinmicem ama tatildeyken aranmaktan ben de nefret ederim. Otele girdiğim an telefonu atarım çekmeceye çıkana kadar almam bi daha. Annem bile arasa öyle ısrarlı kızarım ona da. Tatildeki insanı aramayın kardeşim. Hem o kadar ısrarla arayacak bir derdin de yokmuş aslında. Biraz yüzsüzlük yapmışsın. Bıraksaydın müsait olunca ya da canı seninle konuşmak isteyince arasaydı o seni. Bu sebepten arkadaşlık bitirilir mi?

15 yıllık böyle kıl bir arkadaşım vardı artık görüşmüyorum herşeyi bitirdik..salla..
heee sen de biraz abartmışsın bi kere ara yeter yani

iyi de ne kadar samimi olursanız olun bu argo kelimeler seçebileceğiniz anlamına gelmiyor o yazdıklarınızı erkek arkadaşı da görebilirdi kaldı ki neden hep ondan beklediniz aramasını 3 saat sonra aramış demek ki o an müsait değildi az çaldı açmadım demişsiniz ne alaka hemen geri dönseydiniz o arada ya da bir 15-20 dk sonra canım beni aradın kapandı diye belki o, o kadar az çaldığının farkında değildir açmadın sanmıştır. 2 günde de neden hep o arasın diye bekledin o konuda haklı sen arasaydın demiş. Karşılıklı yani olaylar. seni arıyor açmıyorsun az çaldı diye sonra kaç gün geçiyor neden aramadın diyorsun ee siz neden aramıyorsunuz yani. Hem arayamayadabilir bu ne sıkboğaz. Bitirelim dediğine göre de hem konuşma tarzınızdan hem böyle hesap sorma tavrınızdan hoşnut değil.

bende de birtane böyle bir arkadaş vardı ararsın açmaz sonra dönmez triplere girer, saçma sapana uyumsuz hareketler ego gösterişi eziklikler...cok yardım etmeye calıştım ama olmadı en iyisi ... sallamayacaksın bunları ya hatta hayatındaymış gibi davranma ihtiyacın hiç olmasın...ben sallamadım ben de ona cevap vermedim dönmedim şimdi kuzu gibi sırnaşmaya çalışıyor..boşveriyorum tabii eşimi falan arıyor iletişime geçmek için..(eşimle okuldan arkadaşlar bu arada)..saçma sapan tripleri çekme gelirse hayhay giderse bye bye yani..öyle bu arada bir defadan fazla arama bence böyle kişileri...

Back