• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik tarihi

seawitch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
290
1
96
İstanbul
selam bayanlar, 3,5 yıldır sözlü ve yaklaşık 2 yıldır nişanlı bir kızım. ama nişanlımla ne zaman evleneceğimize bir türlü karar veremiyoruz. üniversite son sınıf öğrencisiyim ve bu yaz kısmetse mezun oluyorum. bu yaz evlenmemiz olası değil çünkü önce iş bulmak istiyorum hatta biraz da çalışayım diyorum. nişanlım sonbaharda evlenmek istiyor ama ben iki bayram arası evlenmek istemiyorum, kurban bayramı kasımda bitiyor ama kasım da hava soğuk olur diye düşünüyorum. benim isteğim 2013 mayıs ayı gibi evlenmek hem birkaç ay çalışmış olurum hem de evliliğe daha hazır olurum diyorum. ama nişanlım zaten çok bekledim geç olur diyor. ayrıca aramızda yaş farkı da var benden 9 yaş büyük onu da daha fazla bekletmek istemiyorum. çok karışık yazdım ama düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim iş bulmadan evlensem daha mı iyi olur ben mi çok geciktiriyorum? yoksa kendimi tam anlamıyla hazır hissedip evlenirsem daha mı sağlıklı olur? sevgiler:54: konuyu da umarım doğru yere açmışımdır:17:

yaslariniz kac canim?
bence bukadar beklemissiniz bir kac ay daha bekliyebilir nisanlin..
mezun ol is bul allahin izniyle 3 5 kenarada atarsin hem bu arada ceyiz alisverisine baslarsin
ama eyer bulamassanda saglik olsun ceyiz alisverisini yaparsin yavas yavas..
surda zaten ne kaldi 11 ay sonra 2013 e girecez allahin izniyle insallah:)
ceyiz alisverisini biran önce basla bence.. uygun fiyatta buldukca al koy
ben 1 sene önce basladim dahale eksik var düsün:))

ben böyle düsündüm canim

erkeklere bakarsan ohooo yarın evlenelim desen hayır demezler yani.. seni cok iyi anlıyorum

ama nişanlımın yası geciyor deyip de kendi kararlarından vazgecme... dusunce seklin cok dogru sonucta bu kadar beklemiş biraz daha bekleyebilir... yaklasık 6 ay beklemiş olcak fazladan kasım yerine mayıs olursa, 6 ay nedir ki hele de dugun telasıyla gecicek o zaman hiç bişey anlamıcaksınız yani

bende senin gibi dusundugum icin en erken 2013 mayıs-haziran gibi evlenmeyi planlıyorum... hayırlısı yine de hakkımızda ama diyeceğim o ki kimse icin kendi planlarından vazgecme istedigin zaman istedigin sekilde olsun o dugun... :34:

yaslariniz kac canim?
bence bukadar beklemissiniz bir kac ay daha bekliyebilir nisanlin..
mezun ol is bul allahin izniyle 3 5 kenarada atarsin hem bu arada ceyiz alisverisine baslarsin
ama eyer bulamassanda saglik olsun ceyiz alisverisini yaparsin yavas yavas..
surda zaten ne kaldi 11 ay sonra 2013 e girecez allahin izniyle insallah:)
ceyiz alisverisini biran önce basla bence.. uygun fiyatta buldukca al koy
ben 1 sene önce basladim dahale eksik var düsün:))

ben böyle düsündüm canim

ben 22 yaşımdayım, nişanlım 31..evet bazı şeyleri aldım ben de canım yemek takımı çatal bıçak tencere seti gibi:) tabi daha çoook şey var alınması gereken artık yavaş yavaş alınacak hepsi.. cevap için teşekkürler:16:

erkeklere bakarsan ohooo yarın evlenelim desen hayır demezler yani.. seni cok iyi anlıyorum

ama nişanlımın yası geciyor deyip de kendi kararlarından vazgecme... dusunce seklin cok dogru sonucta bu kadar beklemiş biraz daha bekleyebilir... yaklasık 6 ay beklemiş olcak fazladan kasım yerine mayıs olursa, 6 ay nedir ki hele de dugun telasıyla gecicek o zaman hiç bişey anlamıcaksınız yani

bende senin gibi dusundugum icin en erken 2013 mayıs-haziran gibi evlenmeyi planlıyorum... hayırlısı yine de hakkımızda ama diyeceğim o ki kimse icin kendi planlarından vazgecme istedigin zaman istedigin sekilde olsun o dugun... :34:

teşekkürler cevap için..aslında nişanlımı da anlıyorum daha fazla beklemek istemiyor ama tabi onun her şeyi hazır işi evi askerliği..hepsi tamam ama ben daha yeni mezun olucam iş bulmak biraz para biriktirmek istiyorum; dediğin gibi kasımla mayıs arasında 6 ay var sadece umarım nişanlım da ikna olur:34: amin hepimiz için hayırlısı olsun ve çok mutlu oluruz inşallah:16:

biz üç yıldır beraberiz geçen eylülde nişanlandık. Nişanlım türkmenistana gidicek bir iki ay içerisinde ve yaza gelip düğün yapıp beni de götürecek o yüzden ne tarihimiz ne de akıbetimiz belli değil diye üzülüyorum:( yaza işallah evlenmek istiyoruz ama türkmenistana gidip eşyalı evde oturucaz bazı hayellerim gerçekleşemicek diye de üzgünüm ama onunla evlenmeyi çoook istiyorum o yüzden de yaza evlenmek istiyorum işallah...
ne nasıl ne şekilde olacak hiç bilmiyorum:(

selam bayanlar, 3,5 yıldır sözlü ve yaklaşık 2 yıldır nişanlı bir kızım. ama nişanlımla ne zaman evleneceğimize bir türlü karar veremiyoruz. üniversite son sınıf öğrencisiyim ve bu yaz kısmetse mezun oluyorum. bu yaz evlenmemiz olası değil çünkü önce iş bulmak istiyorum hatta biraz da çalışayım diyorum. nişanlım sonbaharda evlenmek istiyor ama ben iki bayram arası evlenmek istemiyorum, kurban bayramı kasımda bitiyor ama kasım da hava soğuk olur diye düşünüyorum. benim isteğim 2013 mayıs ayı gibi evlenmek hem birkaç ay çalışmış olurum hem de evliliğe daha hazır olurum diyorum. ama nişanlım zaten çok bekledim geç olur diyor. ayrıca aramızda yaş farkı da var benden 9 yaş büyük onu da daha fazla bekletmek istemiyorum. çok karışık yazdım ama düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim iş bulmadan evlensem daha mı iyi olur ben mi çok geciktiriyorum? yoksa kendimi tam anlamıyla hazır hissedip evlenirsem daha mı sağlıklı olur? sevgiler:54: konuyu da umarım doğru yere açmışımdır:17:

cnm hazır hissediyorsan okulu bitrnce hemn evlen.. işi yine evlenncede bulamaz msn :44:

Back