- 2 Mart 2025
- 6
- -22
- 1
- 34
- Konu Sahibi amorfatilo
-
EvetKuzeninizle mi evlendiniz ?
Bu konuda bu şekilde davranacaklarını tahmin bile etmiyordum. Nikahtan sonra değiştilerYa yabancı olsa evlenmeden bilemezsiniz derdim. Kuzeniniz bu adam ailesi sizinde akrabanız. Evlenmeden önce huylarını bilmiyor muydunuz ?
Yahu bu davranışlarından sonra anladım muhatap olunanayacağını. Beni yargılayın diye yazmadım yazıyı.Muhatap dahi olmak istemediğiniz bir ailenin oğluyla neden evlendiniz ki? Dünyada başka adam mı kalmadı kuzeninizden başka?
Muhatap dahi olmak istemediğim aile dediğin de teyzen/halan/yengen, amcan/dayın/enişten artık hangisiyseMuhatap dahi olmak istemediğim bir aile
Herkesin kendi hayatı ama bana kalırsa kuzen evliliği başlı başına bir hata.Bu konuda bu şekilde davranacaklarını tahmin bile etmiyordum. Nikahtan sonra değiştiler
Yazıdan bişey anlamadım.Yorgunum kafam mı basmadı acabaMerhaba, ben kuzenim ile bir yola girdim. Tayin durumu için erken nikah bile yaptık ama olmadı. Bekliyoruz şimdi haziran sonu yapalım diye. O eş durumu tayini yapıp yanıma gelecek. Fakat Ağustos sonunu bile bulabilir. Benim yaşadığım yere onu zorla getirmiyorum. O istedi. Ailesinin yaşadığı yere yakın diye. Hep kafasında bir şekilde ailesinin yanına gitmek var. Bunu her iki tarafı idare ederek tam dile getirmiyor. Neyse geçen gün ailesi ziyarete geldi. Ben de ailemle kalıyorum fakat ben evlenince onlar başka şehirde evleri var oraya gidecekler. Ziyaret günü her şey güzel giderken bu konu açıldı. Adam inatla düğünü yaptıktan sonra bir iki ay yanımızda kalırsınız ondan sonra ev kurarız diyor. Biz hayır dedikçe küstahlaşıyor. Ben aşırı arada kaldım. Muhatap dahi olmak istemediğim bir aile Müstakbel eşim siz artık aramayın onları biz dilediğmiz gibi evi kuracağız diyor. Fakat ailesinin sözünden çıkamayacağını düşünüyorum. Siz olsaydınız, bu işe şans verir miydiniz? Kaç sefer biz dediğim olmazsa boşansınlar dedi. Ama herkese de farklı anlatıyor akıl sağlığı iyi değil. Dediğim olmazsa evlatlıktan reddederim diyecek kadar tuhaf biri. Bu işin düzelme ihtimali , bizim mutlu olma ihtimalimiz var mı?
Ben de anlamadım kuzeniyle evlendiğini anladım ama kim kiminle nerede yaşamak istiyor kısmı çok karışık olmuşYazıdan bişey anlamadım.Yorgunum kafam mı basmadı acaba
Yani doğduğunuz günden beri hayatınızda olan insanların hiç mi tanımadınız, anlamadınız? Yargılamıyorum ayrıca soruyorumYahu bu davranışlarından sonra anladım muhatap olunanayacağını. Beni yargılayın diye yazmadım yazıyı.
kızın ailesi de kuznin ailesi de x şehirde yaşıyorlarBen de anlamadım kuzeniyle evlendiğini anladım ama kim kiminle nerede yaşamak istiyor kısmı çok karışık olmuş
Hayır ev kuramayacak haldelerse neden evlenirler bende onu anlamıyorum arkadaş. Evlilik başka bir eve çıkmak değil midir başlı başına hahshshshskızın ailesi de kuznin ailesi de x şehirde yaşıyorlar
kız ailesiyle yaşıyor düğünden sonra onlar y şehre gideceklermiş - bu bilgi niye verilmiş bilmiyorum --herhalde şey için tayin olur olmaz düğün olacaksa ev kurulacak zaman olmayacaksa (belki?) gerekirse bu kız kendi evinde kuzen de kendi kök ailesinin evinde kalabilir diye?
kuzen (koca) z şehirde yaşıyor, tayin olunca gelecek
ama kuzenin aile diyormuş ki "düğünü yapalım siz bizimle yaşayın. sonra ev kuralım"
sebep?
bir sebep söylenmemiş.
Konuyu silmişsin de geri gelecek. Birileri de alıntılamış zaten sayelerinde okuduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?