Empatiden yoksun olsam bana hakaret edip küçük düşürücü cümleler kuran kişiye aynı biçimde cevap verirdim. Keza size de burada sizin üslubunuzla cevap verir aynı derecede canınızı yakardım. Sizin gibi birinin bana vereceği akla ihtiyacım yok lütden konumu terk edin!Sizin davranışlarınızı birebir eşiniz yapsa ne hissedersiniz , tepkiniz ne olur ? Empatiden bahsediyorsanız siz de bir deneyin derim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlilik sürecim iyi gitmiyor
- Konu Sahibi Kalizi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aile #evlilik #kavga #sevgisizlik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Keşke bu coğrafyada boşanmak kolay olsa... Orasını geçiyoruz evlilikte boşanmakta zor süreçler ve bizler daha çok çözüm bulmak bazende sadece dertleşmek için buradayız.Sen tedavi merkezi misin ? Neyini seviyorsun.
Abi boşanmaya niyetiniz yoksa buraya konu açmayın Allah aşkına.
Boşu boşuna yazmış oluyoruz.
- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
Peki o halde zor olan boşanma yüzünden bu pambıkk gibi evliliğe devam etKeşke bu coğrafyada boşanmak kolay olsa... Orasını geçiyoruz evlilikte boşanmakta zor süreçler ve bizler daha çok çözüm bulmak bazende sadece dertleşmek için buradayız.
- 1 Aralık 2021
- 887
- 388
- 18
Yazan görümce mi acaba.Sizin ağzınızdan çıkanı kulağınız duymadığı için bu kadar rahatsınız galiba. Duymak için sesli okumayı deneyin! Tazminat vs.açacak olsam önce altın akçe ister ihtişamlı bir düğün yapardım ama yapmadım. Size açılmıştır umarım bir tazminat zira empatiden yoksun duygusuz birisiniz
- 1 Aralık 2021
- 887
- 388
- 18
Kesinlikle evlilik danışmanı veya psikolojik destek alin siz ve eşiniz boşanmak en son care olmali evlilik kolay değilKeşke bu coğrafyada boşanmak kolay olsa... Orasını geçiyoruz evlilikte boşanmakta zor süreçler ve bizler daha çok çözüm bulmak bazende sadece dertleşmek için buradayız.
- 16 Haziran 2011
- 14.965
- 63.235
- 798
Konu sahibesi empati diyordunuz , empati yapmayı siz de deneyin deyince de beğenmemişsiniz.
Şu coğrafyayı suçlamak da ne kadar kolay. Bazı coğrafyalardan şanssız , bazılarından şanslı olduğumuzu internet ve haber ajanslarıyla öğreniyorken dönüp dönüp coğrafyayı suçlamak çok tuhaf.
- 16 Haziran 2011
- 14.965
- 63.235
- 798
Yazan görümce mi acaba.
Değilim ☺ Konuyu ilk satırdan bu yana okuyan sizin gibi bir üyeyim.
- 1 Aralık 2021
- 887
- 388
- 18
Ne güzel görümce olurmussunDeğilim ☺ Konuyu ilk satırdan bu yana okuyan sizin gibi bir üyeyim.
- 16 Haziran 2011
- 14.965
- 63.235
- 798
Konuların her birine 2 yönden de bakıyorum sadece.Ne güzel görümce olurmussun
- 21 Ağustos 2014
- 730
- 1.476
- 313
Sevgi eksikliğinden malesef. Vermeyen tarafa yaranma ve kendini ispatlama, veren tarafı ise aşağılama ve hor görme. Düzelir mi, asla. Ne güzel ona sevgini sunuyo, değer veriyosun. Ama karşında bunu alıp sindirecek, bir şeyleri de kendisi katıp büyütecek bir adam yok malesef. Tek taraflı mücadele ve fedakarlık malesef kendi kul hakkına girmen demek. Devam edersen zaman içerisinde kendine güvenini kaybedip psikolojini bozacaksın. Yazık değil mi gençliğine?
Öyle ise yazacak daha çok şeyim var demektir inş onlardan biridir ağır yaralarımYazan görümce mi acaba.
- 1 Aralık 2021
- 887
- 388
- 18
Yaz yaz dök içini rahatlarsin belkiÖyle ise yazacak daha çok şeyim var demektir inş onlardan biridir ağır yaralarım
- 8 Kasım 2021
- 271
- 270
- 23
- 28
Biraz zamana bırakmak kabahatinin farkına varması için ne dersiniz belkide bir anda çıkmıştır kullanmaması gereken cümleler erkek beyni yaratılış itibarı ile farklı olduğundan erkek ütopyası ailesini aürekli savunma durumunda çoğu erkek bu şekşlde kendisi söyler ama bi başkasına söyleymez.
- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.160
- 53
- 38
Aileyi karistirmayin artik neyse ne bosverin.temel sorun sizi asagilamasi ve degersiz bulmasi bence.kendini degersiz goren biri onu seven deger veren birini de degersiz goruyor.
Yani ben sevilmeye layik degilim,bu beni seviyorsa o da degersiz.yani isterseniz oxford u bitirin,degersizsiniz.cunku ailesi deger vermemis,sevilmemis.zor degistirmeniz...ben yardim alirdim sanirim
Yani ben sevilmeye layik degilim,bu beni seviyorsa o da degersiz.yani isterseniz oxford u bitirin,degersizsiniz.cunku ailesi deger vermemis,sevilmemis.zor degistirmeniz...ben yardim alirdim sanirim
Evet çok haklısınız bazı konularda şanslı bazılarında şanssızız gereksiz hassasiyet göstermişsiniz hepimiz bu ülkeyi çok seviyoruz ama eleştirilerimizde var. Ben empati yapıyorum zaten hanımefendi tanışıyor muyuz nereden bu önyargı?
Konu sahibesi empati diyordunuz , empati yapmayı siz de deneyin deyince de beğenmemişsiniz.
Şu coğrafyayı suçlamak da ne kadar kolay. Bazı coğrafyalardan şanssız , bazılarından şanslı olduğumuzu internet ve haber ajanslarıyla öğreniyorken dönüp dönüp coğrafyayı suçlamak çok tuhaf.
- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
Bu cümlelerim çok sevimsiz olacak ama insan çocukluğu nda ne yaşarsa odur. İstisnalar olabilir. Ki istisna olan, ailesinden değer görmediği halde kendi çekirdek ailesine tüm hayatını adayan birisini de tanıyorum.ama bu bir istisna.Evliliğimin 6.ayının içerisindeyim. Sevdiğim, sevgililik süreci yaşadığım ve toplamda 16 aydır birlikte olduğum adamla evliyim. Fakat evlendiğim adamla, sevgili olduğum adam arasında dağlar kadar fark var. 1.yıl atlatılmadan aşılamaz denilen ne kadar sorun varsa neredeyse hepsini yaşadık. Eşimin annesi babası ayrı kişilerle evli, onu babası büyütmüş 10 yaşından itibaren çalıştırmış diğer evliliğinden olan tüm çocukları el bebek gül bebek büyürken! Eşimin bir kere doğum günü kutlanmamış, kendisi üniformalı bir birey babası mezuniyetine bile gelmemiş. Babasının sosyal medyasında ona dair tek bir imare yok, 6 aydır bizi bir kere arayıp hatrımızı sormadıkları gibi 400 bin tllik arabaya binip sürekli meyhane restorantlarda gezip bize faturalarından bahsetmek için arıyorlar. Diğer evlatlara maddi manevi tüm olanaklar sağlanırken bize manevi bile sunulmuyor. Bunu eşimin gözüne sokmak, kendini kötü hissettirmek istemesem de o ailesini daima bana tercih ediyor. Onlarca kavga yaşandı aile ile ilgili hepsinde haklı olsam da haksız ilan edilip psikolojik şiddete maruz kaldım. Ne zaman "sevgiyi bende görsün, ben onu seviyorum her şeye rağmen" desem buna pişman edecek şeyler yaptı. Hiç yoktan yere haberlere bir kelime etsem beni itham edip anlamadığımı, bilmediğimi iddia ediyor. Oysa ylisans yapmış birçok siyasi isime danışmanlık yapmış kişi olmama rağmen. Ne zaman farklı düşünsek saygısızlığa girecek cümleler kuruyor. En son "sen beynini yakmışsın, sen ne bilirsin" dedi. Susup gittiğimde konuyu uzatıp "senden çocuk istemiyorum" demeye kadar getirdi ve beni ajitasyon yapmakla itham etti. Artık onu anlayamıyorum, aynı evde iki yabancı olmak istemiyorum sorunları çözmeye çalıştıkça susup kapatmamı unutmamı bekliyor. Aklımla alay ediyor. Evden çıkıp kavga uzamasın dedikçe bana "çıktığın eve dönemezsin" şeklinde mesajlar atıyor. Ortadsa terketme vs. yokken bu kafalara giriyor. Aileme anlatsam onlarda üzülecek işin içinden çıkamıyorum
- 16 Haziran 2011
- 14.965
- 63.235
- 798
Evet çok haklısınız bazı konularda şanslı bazılarında şanssızız gereksiz hassasiyet göstermişsiniz hepimiz bu ülkeyi çok seviyoruz ama eleştirilerimizde var. Ben empati yapıyorum zaten hanımefendi tanışıyor muyuz nereden bu önyargı?
Konu sahibesi konunuzla coğrafyanın bağını kuramadım.
Eğitimli olduğunu vurgulayan bir hanımsınız. Konunuzu lütfen sil baştan, bir başkası yazmış gibi okuyun. Çok kırıcı cümleleriniz var belki de fark etmediğiniz.
- 19 Nisan 2020
- 185
- 239
- 53
Benim eşim de evliliğimizin ilk günlerinde sizin eşiniz gibi davranıyordu, yaklaşık altı ay böyle devam etti. Beni kucumserdi hiç saygısı yoktu, ancak benim sabrım tasinca herşey tersine döndü, saygısı da sevgisi de arttı bana karşı, arada bir kavga edip sınırlarımızı belli etmek lazım sanırım. Aile konusuna gelecek olursak onları yine üstün görüyor maalesef bu konuda ne yapsam boş, elimden tek gelen ailesiyle mümkün olduğu kadar az görüşmekEvliliğimin 6.ayının içerisindeyim. Sevdiğim, sevgililik süreci yaşadığım ve toplamda 16 aydır birlikte olduğum adamla evliyim. Fakat evlendiğim adamla, sevgili olduğum adam arasında dağlar kadar fark var. 1.yıl atlatılmadan aşılamaz denilen ne kadar sorun varsa neredeyse hepsini yaşadık. Eşimin annesi babası ayrı kişilerle evli, onu babası büyütmüş 10 yaşından itibaren çalıştırmış diğer evliliğinden olan tüm çocukları el bebek gül bebek büyürken! Eşimin bir kere doğum günü kutlanmamış, kendisi üniformalı bir birey babası mezuniyetine bile gelmemiş. Babasının sosyal medyasında ona dair tek bir imare yok, 6 aydır bizi bir kere arayıp hatrımızı sormadıkları gibi 400 bin tllik arabaya binip sürekli meyhane restorantlarda gezip bize faturalarından bahsetmek için arıyorlar. Diğer evlatlara maddi manevi tüm olanaklar sağlanırken bize manevi bile sunulmuyor. Bunu eşimin gözüne sokmak, kendini kötü hissettirmek istemesem de o ailesini daima bana tercih ediyor. Onlarca kavga yaşandı aile ile ilgili hepsinde haklı olsam da haksız ilan edilip psikolojik şiddete maruz kaldım. Ne zaman "sevgiyi bende görsün, ben onu seviyorum her şeye rağmen" desem buna pişman edecek şeyler yaptı. Hiç yoktan yere haberlere bir kelime etsem beni itham edip anlamadığımı, bilmediğimi iddia ediyor. Oysa ylisans yapmış birçok siyasi isime danışmanlık yapmış kişi olmama rağmen. Ne zaman farklı düşünsek saygısızlığa girecek cümleler kuruyor. En son "sen beynini yakmışsın, sen ne bilirsin" dedi. Susup gittiğimde konuyu uzatıp "senden çocuk istemiyorum" demeye kadar getirdi ve beni ajitasyon yapmakla itham etti. Artık onu anlayamıyorum, aynı evde iki yabancı olmak istemiyorum sorunları çözmeye çalıştıkça susup kapatmamı unutmamı bekliyor. Aklımla alay ediyor. Evden çıkıp kavga uzamasın dedikçe bana "çıktığın eve dönemezsin" şeklinde mesajlar atıyor. Ortadsa terketme vs. yokken bu kafalara giriyor. Aileme anlatsam onlarda üzülecek işin içinden çıkamıyorum
- 7 Ocak 2011
- 6.826
- 4.285
- 373
- 13 Şubat 2018
- 1.457
- 3.216
- 133
- 36
Eşinizin ailesi eşinizin ailesidir. Yaptıkları olumlu olumsuz davranışları kınama, yargılama, isyan etme hakkı sadece evlatlarınındır. Öncelikle onların sevgisizliğini eşinizin yüzüne vurmanız çok yanlış. Eşiniz bu sevgisizliği bilinçaltına işlemiş ve size de aynı şekilde davranıyor. Ailesi tarafından sevilmemiş ve özgüveni yerle bir olan bir insanla evlenmeyi de siz tercih ettiniz. Bu durumda kendinize şöyle bir soru sorun “6 ayda bu kadar psikolojik şiddet gördüysem hayatımın devamı nasıl olacak ?” Ailem üzülür demişsiniz , aileniz uğradığınız hakaretleri duysa daha mı az üzülür ? Eşiniz değişmeyecek ya katlanacaksınız ya da yol yakınken boşanacaksınız .