Evlilik sorun benmiyim evliler akil verirmisiniz

Cinsellik evlilikte her şey değildir ama çok şeydir. Sende bir tuhaflık yok, kendini suçlama. Pek tabii olarak cinsellik talep etme hakkın var. Seks yapmaya yanasmamasinin sebebi sen degilsin. Bir sorunu var. Bir kere net olarak konuş, düzeltme çabası varsa tamam, yoksa daha fazla uzatma.

Cinsellikten hevesini almış sıradanlaşmıs olabilir, cinsel problemi var gibi doktora gitmelisiniz

Yaklaşık bir sene geçmiş konudan çözdünuz mu yani sıkıntının kaynağıni
Yeni konu yazdim üsenmezsen oku özet gecmek gerekirse iki hafta önce dünya basima yikildi zira eskort nolari buldum. Ramazani burnumdan getirdi lanet herif ramazan bitsin ayrilcam ama su icimdeki ses ya yapmadiysa diyor resmen beni korumaya calisiyo bedenim

Ben konuya gidip bı bakayım özet hoşuma gitmedi

Ben anlamıyorum ki bu adamlara evlenince ne oluyor?

Hemen nasıl da aklınıza eski sevgililer geliyor çok tuhaf valla.

Eee nasıl tutturacakmişsınız çocuğu bu kadar az ilişkiyle? Onu da sorsaydınız.millet hergün yapiyor da aylarca tutturamıyor.

Ben yıllardır bu durum ile uğraşıyorum bana soracak olursan sakın ama sakın çocuk yapma
Eğer imkanın varsa arkana bakmadan ordan kaçarak uzaklas. Bu adamın düzelme ihtimali yok kendinde sorunu arama her ne kadar güzel bakımlı seksi de olsan maalesef o bunu görmez dediğim gibi ben yıllardır aynı durum icersindeyim nişanlıyken arzu tavan yapan adam evlendikten sonra kendisini saldı 1 aylık evliyken durumu anladım ama hep düzeltmeye çalıştım sonuç adam değişmedi ama ben delirdim şuan aramızda 3 aydır hiç bir temas olmadı çünkü bende istemiyorum artık benim zorumla olacak biseyde hiç olmasın diyorum oda durumdan çok şikayetçi değil ama kendime çok kızıyorum neden ilk anladığımda ayrılmadım neden düzeltmek için çaba sarf ettim diye

Eşinde cinsel problem olabilir ürolojiye gittiniz mi hiç? Erken boşalma gibi sorunlar cinselliği etkiliyor. Mutlaka baktırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…