Merhaba arkadaşlar insan bazen çok çaresiz kalabiliyor böyle bir konunun buralarda olması çok saçma degilmi sizcede ama denize düşen yılana sarılırmis ben çok geç evlendim bir yıl oldu 27 yaşında evlendim bizim ailede genetik sanırım
abim 29 yaşında annem içine dert etti sürekli abimide bizide kendini de bu konuda yıpratıyor oğlumun murvetini goremicem diye buda haliyle insanlari bir arayış içine sürüklüyor ama nasipten öte köy Yok bazen nasip karşına cikmayinca çıkmıyor şimdiki kızların hep sevgilisi var müsait kız bulamıyoruz ki konuşalım ve üzgünüm ama yeni nesiller hep dış görünüşe konfora bakıyor abdestinde namazında abim önüne gelen kızla konuşmaz konuşmaya bile çekinir olması gerektiğibi davranıyor aslında helali haramı biliyor gidipte bir kıza konu açıp konuşmaz bunu ayıp olarak görür bu yüzden kız bulamiyor bizden bekliyor ebizde elimizden geleni yapıyoruz ama olmayınca olmuyor bu sitelere güven olurmu hiç siteden evlenen insanlar taniyormusunuz veya evlenmek isteyip gerçekten ciddi bir evlilik isteyen tanıdık kızlarımız yokmu instegram diye birşey var uzaktan sohbet edip güven sağlanınca yüz yüze görüşülür güzel ve iyi düşününce herşey olur ama önemli olan güven ve dürüstlük yardımcı olursanız sevinirim bu konuma saçma diyip linç etmeyin lütfen söz konusu anne olunca mürver olunca yarın birgün annenize birşey olsa hep içimize batacak göremedi murveti diye sırf bu sebepten buraya kadar geldim