Merhaba arkadaşlar insan bazen çok çaresiz kalabiliyor böyle bir konunun buralarda olması çok saçma degilmi sizcede ama denize düşen yılana sarılırmis ben çok geç evlendim bir yıl oldu 27 yaşında evlendim bizim ailede genetik sanırım abim 29 yaşında annem içine dert etti sürekli abimide bizide kendini de bu konuda yıpratıyor oğlumun murvetini goremicem diye buda haliyle insanlari bir arayış içine sürüklüyor ama nasipten öte köy Yok bazen nasip karşına cikmayinca çıkmıyor şimdiki kızların hep sevgilisi var müsait kız bulamıyoruz ki konuşalım ve üzgünüm ama yeni nesiller hep dış görünüşe konfora bakıyor abdestinde namazında abim önüne gelen kızla konuşmaz konuşmaya bile çekinir olması gerektiğibi davranıyor aslında helali haramı biliyor gidipte bir kıza konu açıp konuşmaz bunu ayıp olarak görür bu yüzden kız bulamiyor bizden bekliyor ebizde elimizden geleni yapıyoruz ama olmayınca olmuyor bu sitelere güven olurmu hiç siteden evlenen insanlar taniyormusunuz veya evlenmek isteyip gerçekten ciddi bir evlilik isteyen tanıdık kızlarımız yokmu instegram diye birşey var uzaktan sohbet edip güven sağlanınca yüz yüze görüşülür güzel ve iyi düşününce herşey olur ama önemli olan güven ve dürüstlük yardımcı olursanız sevinirim bu konuma saçma diyip linç etmeyin lütfen söz konusu anne olunca mürver olunca yarın birgün annenize birşey olsa hep içimize batacak göremedi murveti diye sırf bu sebepten buraya kadar geldim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlilik siteleri
- Konu Sahibi Mlk343434
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Aralık 2011
- 44.998
- 160.408
- 798
- 17 Nisan 2020
- 1.200
- 1.462
- 63
Yaş noktasına değinmek istiyorum kadın ve erkek için belirttiğiniz yaşlar geç değil bence ama tabi sizin sosyal çevrenizin ortalaması farklı olabilir yani telaşlanacak bir durum yokMerhaba arkadaşlar insan bazen çok çaresiz kalabiliyor böyle bir konunun buralarda olması çok saçma degilmi sizcede ama denize düşen yılana sarılırmis ben çok geç evlendim bir yıl oldu 27 yaşında evlendim bizim ailede genetik sanırım abim 29 yaşında annem içine dert etti sürekli abimide bizide kendini de bu konuda yıpratıyor oğlumun murvetini goremicem diye buda haliyle insanlari bir arayış içine sürüklüyor ama nasipten öte köy Yok bazen nasip karşına cikmayinca çıkmıyor şimdiki kızların hep sevgilisi var müsait kız bulamıyoruz ki konuşalım ve üzgünüm ama yeni nesiller hep dış görünüşe konfora bakıyor abdestinde namazında abim önüne gelen kızla konuşmaz konuşmaya bile çekinir olması gerektiğibi davranıyor aslında helali haramı biliyor gidipte bir kıza konu açıp konuşmaz bunu ayıp olarak görür bu yüzden kız bulamiyor bizden bekliyor ebizde elimizden geleni yapıyoruz ama olmayınca olmuyor bu sitelere güven olurmu hiç siteden evlenen insanlar taniyormusunuz veya evlenmek isteyip gerçekten ciddi bir evlilik isteyen tanıdık kızlarımız yokmu instegram diye birşey var uzaktan sohbet edip güven sağlanınca yüz yüze görüşülür güzel ve iyi düşününce herşey olur ama önemli olan güven ve dürüstlük yardımcı olursanız sevinirim bu konuma saçma diyip linç etmeyin lütfen söz konusu anne olunca mürver olunca yarın birgün annenize birşey olsa hep içimize batacak göremedi murveti diye sırf bu sebepten buraya kadar geldim
- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.711
- 158
- 10 Mart 2020
- 266
- 87
- 18
Şimdi birşey demek istiyorum evlilik sitelerinde kız bulmak konusu uzar gider , neler oluyor neler dönüyor haberdar olmanız gerekir , dolandırılmaya kadar gidiyor , 29 yaş geç değil erkek için daha evlenemeye 37 yaşında birisini duydum bu acele nedir hayırlı birisini istemek varken .
- 29 Aralık 2020
- 329
- 94
- 33
- 28
Aynen benim ailem biraz çok aceleci bu konularda onlarda kendilerince haklı yaş olmuş 65 gözümüz arkada kalır hayattayken görevimiz yapıp gidelim diyorlar ama olmayınca olmuyor bunu anlayamiyorlarYaş noktasına değinmek istiyorum kadın ve erkek için belirttiğiniz yaşlar geç değil bence ama tabi sizin sosyal çevrenizin ortalaması farklı olabilir yani telaşlanacak bir durum yok
Ah güzel kardeşim senin düşündüğün gibi dusunmedigimimi sanıyorsun anne baba artık okadar sıkıştırır olduki saçma şeylerde bile çözüm aramaya kalktık artık güvenilir olduğunu bende düşünmüyorum ama yine danışmak istedimŞimdi birşey demek istiyorum evlilik sitelerinde kız bulmak konusu uzar gider , neler oluyor neler dönüyor haberdar olmanız gerekir , dolandırılmaya kadar gidiyor , 29 yaş geç değil erkek için daha evlenemeye 37 yaşında birisini duydum bu acele nedir hayırlı birisini istemek varken .
Ben değil anne babaimanınız madem okadarsa, niye Allah’a güvenip, “allah zaten bir kere yazmış hepimizin alnımızın yazısını, Allah hangi zamanı uygun buluyorsa o zaman olacak”diyip rahat bırakmıyorsunuz abinizi ?! Yani lütfen ama ya
- 10 Mart 2020
- 266
- 87
- 18
Yok canım benim bir an önce bu düşünceden ayrılsınlarAh güzel kardeşim senin düşündüğün gibi dusunmedigimimi sanıyorsun anne baba artık okadar sıkıştırır olduki saçma şeylerde bile çözüm aramaya kalktık artık güvenilir olduğunu bende düşünmüyorum ama yine danışmak istedim
Kendiniz nasıl buldunuz eşinizi?
Allah herkesin nasibini yazmıştır. Nerde, ne zaman, nasıl geleceğini bilemeyiz.
Anne-babanızın dostu, çevresi yok mu? Oğullarının evlenme isteği olduğunu söylesinler, münasip bir kız muhakkak çıkar. En azından internetten daha sağlıklı olur.
Anne-babanızın dostu, çevresi yok mu? Oğullarının evlenme isteği olduğunu söylesinler, münasip bir kız muhakkak çıkar. En azından internetten daha sağlıklı olur.
Ben evleneli 1 yıl oldu bende hiç evlenmek istemedim gelen goruceleri bile eve kabul etmedim okadar istemiyordum artık annem nasibimin mi kapali yoksa hocaya mi gotursek diye bana da aynı baskıyı yaptılar tabi yok istemeyince istemiyor insan en son kuzenim kocasının devresini gösterdi nasip ya dilim çözüldü hemen kabul ettim Allaha şükür mutlu bir evliligim var anneme diyorum nasıl ben kimseyi istemedim sonra dilim çözüldü evet dedim oldu abimin de nasibi bekliyor biryerde sabret diyorum ama anlayanaKendiniz nasıl buldunuz eşinizi?
Sırf anne babanız istiyor diye evlilik kurulmaz. Abinizinde buna istekli olması lazım. Sizde 1 senedir evliymişsiniz. Şansınıza iyi bir eş çıkmış karşınıza. Benim babamda oldukça muhafazakar bir insandı. İlk evliliğimde katı süretle boşanmamı istemedi. Ama 4 duvar arasında ne yaşandığını yalnız 2 kişi bilir. Allah’tan hayırlısını isteyin. Anne-babanızda bu kadar ısrarcı olmasın. Müge Anlı’da sürekli çıkıyor. Evlilik vaadiyle dolandırılıyorlar. Daha güvenilir bir yol izleyin.Ben evleneli 1 yıl oldu bende hiç evlenmek istemedim gelen goruceleri bile eve kabul etmedim okadar istemiyordum artık annem nasibimin mi kapali yoksa hocaya mi gotursek diye bana da aynı baskıyı yaptılar tabi yok istemeyince istemiyor insan en son kuzenim kocasının devresini gösterdi nasip ya dilim çözüldü hemen kabul ettim Allaha şükür mutlu bir evliligim var anneme diyorum nasıl ben kimseyi istemedim sonra dilim çözüldü evet dedim oldu abimin de nasibi bekliyor biryerde sabret diyorum ama anlayana
Ben böyle bir evliliğin de sağlıklı olacagını düşünemem ama.. abiniz pasif biri gibi geldi. Bu ilişkide ön planda sizle anneniz olacak.. kız çok yorulurMerhaba arkadaşlar insan bazen çok çaresiz kalabiliyor böyle bir konunun buralarda olması çok saçma degilmi sizcede ama denize düşen yılana sarılırmis ben çok geç evlendim bir yıl oldu 27 yaşında evlendim bizim ailede genetik sanırım abim 29 yaşında annem içine dert etti sürekli abimide bizide kendini de bu konuda yıpratıyor oğlumun murvetini goremicem diye buda haliyle insanlari bir arayış içine sürüklüyor ama nasipten öte köy Yok bazen nasip karşına cikmayinca çıkmıyor şimdiki kızların hep sevgilisi var müsait kız bulamıyoruz ki konuşalım ve üzgünüm ama yeni nesiller hep dış görünüşe konfora bakıyor abdestinde namazında abim önüne gelen kızla konuşmaz konuşmaya bile çekinir olması gerektiğibi davranıyor aslında helali haramı biliyor gidipte bir kıza konu açıp konuşmaz bunu ayıp olarak görür bu yüzden kız bulamiyor bizden bekliyor ebizde elimizden geleni yapıyoruz ama olmayınca olmuyor bu sitelere güven olurmu hiç siteden evlenen insanlar taniyormusunuz veya evlenmek isteyip gerçekten ciddi bir evlilik isteyen tanıdık kızlarımız yokmu instegram diye birşey var uzaktan sohbet edip güven sağlanınca yüz yüze görüşülür güzel ve iyi düşününce herşey olur ama önemli olan güven ve dürüstlük yardımcı olursanız sevinirim bu konuma saçma diyip linç etmeyin lütfen söz konusu anne olunca mürver olunca yarın birgün annenize birşey olsa hep içimize batacak göremedi murveti diye sırf bu sebepten buraya kadar geldim
- 17 Ekim 2015
- 5.451
- 5.308
- 198
Ne çok dramatize etmişsiniz. Neden bu korkaklık? Bu kadar mı zor evlenmek, yuva kurmak? Hayır tabii ki.Merhaba arkadaşlar insan bazen çok çaresiz kalabiliyor böyle bir konunun buralarda olması çok saçma degilmi sizcede ama denize düşen yılana sarılırmis ben çok geç evlendim bir yıl oldu 27 yaşında evlendim bizim ailede genetik sanırım abim 29 yaşında annem içine dert etti sürekli abimide bizide kendini de bu konuda yıpratıyor oğlumun murvetini goremicem diye buda haliyle insanlari bir arayış içine sürüklüyor ama nasipten öte köy Yok bazen nasip karşına cikmayinca çıkmıyor şimdiki kızların hep sevgilisi var müsait kız bulamıyoruz ki konuşalım ve üzgünüm ama yeni nesiller hep dış görünüşe konfora bakıyor abdestinde namazında abim önüne gelen kızla konuşmaz konuşmaya bile çekinir olması gerektiğibi davranıyor aslında helali haramı biliyor gidipte bir kıza konu açıp konuşmaz bunu ayıp olarak görür bu yüzden kız bulamiyor bizden bekliyor ebizde elimizden geleni yapıyoruz ama olmayınca olmuyor bu sitelere güven olurmu hiç siteden evlenen insanlar taniyormusunuz veya evlenmek isteyip gerçekten ciddi bir evlilik isteyen tanıdık kızlarımız yokmu instegram diye birşey var uzaktan sohbet edip güven sağlanınca yüz yüze görüşülür güzel ve iyi düşününce herşey olur ama önemli olan güven ve dürüstlük yardımcı olursanız sevinirim bu konuma saçma diyip linç etmeyin lütfen söz konusu anne olunca mürver olunca yarın birgün annenize birşey olsa hep içimize batacak göremedi murveti diye sırf bu sebepten buraya kadar geldim