Evlilik Sağlık raporu

Kesin bakılıyor yani değil mi esiminkine bakildiysa ondan anti hiç falan var banada kesin bakilmistir diyebilir miyiz yoksa tek erkek için mi bakılıyor bunlar

Kesin bakılıyor yani değil mi esiminkine bakildiysa ondan anti hiç falan var banada kesin bakilmistir diyebilir miyiz yoksa tek erkek için mi bakılıyor bunlar
Bakılıyor . Size de bakılır neden sadece erkeğe bakılsın.

Eklentiler

• Screenshot_20240927-225645.png
    Screenshot_20240927-225645.png
    112 KB · Görüntüleme: 26
Esiminde benimde ikinci evliliğimiz evlenirken bakıldı mi hatirlamiyoruz , ama onun test sonucunun fotosunu cekmisiz onunkinde anti hiv falan yazıyor elisa testi diye geçiyor ama benim belgemi hatirlamiyoruz, banadaa aynısı bakilmismidir diye merak ettik

Evet bunu gördüm nette ama bazı kişiler yazmışlar , her sağlık ocagai bakmiyor sadece uyuşmazlığa bakıyor diye oyuzden sormak istedim

Kadın erkek ikisinde de olabilecek hastalıklar için ikisine de aynı testler yapılır erkeklere ya da kadınlara özel bi hastalık varsa ekstra cinsiyete göre o yapılır

Şüphemiz yokda aradan baya zaman geçmiş , olsaydı testte cikarmiydi , kanda çıkması için ne kadar zaman geçmesi gerekir ki

Boşandıktan sonra 2-3 sene geçti evlendik evlenirken test yapıldı, 2-3 sene süre zarfı baya uzun bı süre, bu testlerde cikarmiydi bı sorun olsaydı bunu sormak istedim

X