Evlilik Programları Mahalle Kavgasına Döndü, Sunucuların Eşleri de Tartışmaya Girdi

Peki sizce kim daha haklı?

• Ankete Katılan
    69
Bir tanıdık çıkıp aday olmuş bu programlardan birine (normalde taksi şoförü), neden gittiği sorulduğunda 400 tl verdiler gidip aday olduğum için demişler. Gerçekten evlenme niyeti ile gidenlerin çok az olduğuna inanıyorum.

Yiyin gari!

Benm bi tanıdığimda 400 tl icin gidip talip olmustu o da taksi şöforu tanisiyomuyuz acaba:)) locaları dolu ama evlenen sayılı:)

Zuhal topal kaybetsin
Eğer gereksiz bir tarafgirlik gerekiyorsa
Zuhahahahaaa
bu arada instagramda ahahaha yazmak yakışmamış sedaya

Benm bi tanıdığimda 400 tl icin gidip talip olmustu o da taksi şöforu tanisiyomuyuz acaba:)) locaları dolu ama evlenen sayılı:)
bu 400 tl tek seferlikmi. hani bide maaş veriyolar dedikoduları varya. şu an esra erolda yasin var taksi şoförü :)

Benm tanıdk sedaya çıkmıstı:))
Talip olanlara veriliomus ama hani gundemde olanlar varya surekli boy gösterip tartısanlar onlarada yayın başı 3000 tl veriliyomuştabi bu söylediklerim ordan burdan duyum yani gercekciligi varmi bilmiorm
bi tek o taksiciye o kadar verildigini biliorm

Haha olabilir :)) Taksi duraklarindan adam topluyorlar ya da bilemedim.

bu 400 tl tek seferlikmi. hani bide maaş veriyolar dedikoduları varya. şu an esra erolda yasin var taksi şoförü :)
O maaş alanlar sürekli elemanlardir büyük ihtimalle. Benim söylediğim tek sefer gitmiş.

Haha olabilir :)) Taksi duraklarindan adam topluyorlar ya da bilemedim.

O maaş alanlar sürekli elemanlardir büyük ihtimalle. Benim söylediğim tek sefer gitmiş.
Bende gunluk 3000 tl diye duymustum hatta is arayan arkadaşlar 1 ay dursa ooo paraya para demez heralde:))))

Olaylara gell
Adamlar eşlerinin programına yatırım yapıyorlarmış yani,
Eh kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyorlar ne yapsınlar..

Olaylara gell
Adamlar eşlerinin programına yatırım yapıyorlarmış yani,
Eh kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyorlar ne yapsınlar..
Ulen değil programıma yatırım yapacak, eve gelirken kara fırın ekmeği alacak adam bulamadım. Açılın azıcık kendimi vurucam üzerinize kan neyin sıçramasın

Millette ne kocalar var

Ulen değil programıma yatırım yapacak, eve gelirken kara fırın ekmeği alacak adam bulamadım. Açılın azıcık kendimi vurucam üzerinize kan neyin sıçramasın

Millette ne kocalar var
Yani Zuhal Topal ın kocasının açıklamasına göre, Seda sayan 4350 Tl vermiş ya adamın birine (neden 4350, neden 4000 yada 4500 değil, pazarlıkmı yapmış seda sayan 4500 den hadi 4350 ye el mi sıkışmışlar, eğer doğruysa tam yatırım kafası )
Ama Sevde nin verdiği linkteki yazıları okuyunca, doğruysa eğer, bu yatırım tezi doğru çıkıyor, bu programlar için cidden korkunç rakamlar dönüyor

E tabiii canım bu furyanın bir yerde patlayacağı belliydi.
Ama uyarıyorum Kısmetse Olur'a dokunanı yakarın

E tabiii canım bu furyanın bir yerde patlayacağı belliydi.
Ama uyarıyorum Kısmetse Olur'a dokunanı yakarın
Aaa kısmetse olurun you tube da videoları var, kısmetse olur ifşa diye
Kırdın beni god damn it kırdın (Programın en çok para alanlarından mış, iddiası var, eski kaleci imiş)
Bunlar içerik aynı da olsa, format farkından yırtar

Ay tabii canım onlar full cast Ama çok eğlenceli komedi dizisi niyetine iyi gidiyor, aşk entrika kavga her bir şey var, komikli Dallas Çok eylenceli
Geçen gün Eserin sakalını boyarken kızılı fazla kaçırmışlar İrlandalı korsan gibi dolanıyordu ortada
Vallaha yırtsınlar, ben çok eğleniyorum

Yav nesi var esra erol'un programinin? ara sira izliyorum, tartisma, atisma hepsi var. Ban derdi de yok.. Tam benlik.. E madem para da veriyorlarmis.. Uste de koca ikramiyeli.. Ben de katilcam.. Parayi alir, hepsini doverim..

Ben Esra'yı seviyorum izliyorum cogunlukla ama bu son zamanlarda sürekli kayıp anne kayıp baba kayıp evlat bulma, sürekli drama işte ne bileyim evlatları sırt çevirmiş amcalar teyzeler bunların dramları fln yani evlilikten çok bu tarz şeylere yer veriliyor artık bu da hoşuma gitmiyor

Seda'nın programını seviyesiz buluyorum kimin eli kimin cebinde belli değil, saçma sapan gelin adayı atısmaları yarısmaları fln biri cıkar beste yaptım der sonra öteki gelir o da karşılık olsun diye şarkı söyler fln biri biriyle ayrılır ayrılmaz koluna diğerini takar hemen sürekli bi nispet

Zuhal'in programını da samimiyetsiz buluyorum

Bu tartışmalar da yeni peydah oldu ya bakalım daha ne kadar sürecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…