Cast ajanslardan topluyorlar değişik değişik tipleri yetmez tabi loca.
Benm bi tanıdığimda 400 tl icin gidip talip olmustu o da taksi şöforu tanisiyomuyuz acaba:)) locaları dolu ama evlenen sayılı:)Bir tanıdık çıkıp aday olmuş bu programlardan birine (normalde taksi şoförü), neden gittiği sorulduğunda 400 tl verdiler gidip aday olduğum için demişler. Gerçekten evlenme niyeti ile gidenlerin çok az olduğuna inanıyorum.
Yiyin gari!
Bir tanıdık çıkıp aday olmuş bu programlardan birine (normalde taksi şoförü), neden gittiği sorulduğunda 400 tl verdiler gidip aday olduğum için demişler. Gerçekten evlenme niyeti ile gidenlerin çok az olduğuna inanıyorum.
Yiyin gari!
bu 400 tl tek seferlikmi. hani bide maaş veriyolar dedikoduları varya. şu an esra erolda yasin var taksi şoförü :)Benm bi tanıdığimda 400 tl icin gidip talip olmustu o da taksi şöforu tanisiyomuyuz acaba:)) locaları dolu ama evlenen sayılı:)
Haha olabilir :)) Taksi duraklarindan adam topluyorlar ya da bilemedim.Benm bi tanıdığimda 400 tl icin gidip talip olmustu o da taksi şöforu tanisiyomuyuz acaba:)) locaları dolu ama evlenen sayılı:)
O maaş alanlar sürekli elemanlardir büyük ihtimalle. Benim söylediğim tek sefer gitmiş.bu 400 tl tek seferlikmi. hani bide maaş veriyolar dedikoduları varya. şu an esra erolda yasin var taksi şoförü :)
Bende gunluk 3000 tl diye duymustum hatta is arayan arkadaşlar 1 ay dursa ooo paraya para demez heralde:))))Haha olabilir :)) Taksi duraklarindan adam topluyorlar ya da bilemedim.
O maaş alanlar sürekli elemanlardir büyük ihtimalle. Benim söylediğim tek sefer gitmiş.
Kimsecikler Kadırgalıya hak vermemiş, ben de ona oy kullanayım dedim.
Bacımmm
Ulen değil programıma yatırım yapacak, eve gelirken kara fırın ekmeği alacak adam bulamadım. Açılın azıcık kendimi vurucam üzerinize kan neyin sıçramasınOlaylara gell
Adamlar eşlerinin programına yatırım yapıyorlarmış yani,
Eh kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyorlar ne yapsınlar..
Yani Zuhal Topal ın kocasının açıklamasına göre, Seda sayan 4350 Tl vermiş ya adamın birine (neden 4350, neden 4000 yada 4500 değil, pazarlıkmı yapmış seda sayan 4500 den hadi 4350 ye el mi sıkışmışlar,Ulen değil programıma yatırım yapacak, eve gelirken kara fırın ekmeği alacak adam bulamadım. Açılın azıcık kendimi vurucam üzerinize kan neyin sıçramasın
Millette ne kocalar var
E tabiii canım bu furyanın bir yerde patlayacağı belliydi.Yani Zuhal Topal ın kocasının açıklamasına göre, Seda sayan 4350 Tl vermiş ya adamın birine (neden 4350, neden 4000 yada 4500 değil, pazarlıkmı yapmış seda sayan 4500 den hadi 4350 ye el mi sıkışmışlar,eğer doğruysa tam yatırım kafası )
Ama Sevde nin verdiği linkteki yazıları okuyunca, doğruysa eğer, bu yatırım tezi doğru çıkıyor, bu programlar için cidden korkunç rakamlar dönüyor
Aaa kısmetse olurun you tube da videoları var, kısmetse olur ifşa diyeE tabiii canım bu furyanın bir yerde patlayacağı belliydi.
Ama uyarıyorum Kısmetse Olur'a dokunanı yakarın
Ay tabii canım onlar full castAaa kısmetse olurun you tube da videoları var, kısmetse olur ifşa diye
Kırdın beni god damn it kırdın(Programın en çok para alanlarından mış, iddiası var, eski kaleci imiş )
Bunlar içerik aynı da olsa, format farkından yırtar
Bu olayların iç yüzü esasen çok farklıymış. Yok ahlak yapısına aykırı, yok kaldırılacaklar filan diye gündemi yapmışlar, ama işin iç yüzü başka.
http://m.ucankus.com/detay/158551/f...mat-kimin-100-trilyonluk-cekisme-inanilmaz-bi
Bende taşlar şimdi yerine oturdu. Üzüldüm de duruma açıkçası.