İşin içinde büyük paraların döndüğünü biliyordum zaten ama ister Seda,ister Esra ister Zuhal olsun hepsi aynı...
Öncelikle herşey kurgu,insanları kandırıyorlar en başta,ikincisi oradaki adaylar birbirleriyle konuşurken çok rencide ederek konuşuyorlar.
Bir kişi bugün birisine çok seviyorum,ölüyorum bitiyorum aşkından derken bir bakıyorsun iki gün sonra başkasına aynı şeyleri söylüyor,diğer gün bir başkasına talip olmuş.Aşk,sevgi,etkileşim bu kadar kolay mı basit mi,belliki hepsi rol,zaten hepsi kuru laf,hiçbirisiylede birşey olduğu yok,evlilik yok birşey yok,maksat o günü kurtarmak.
Hepte programın bitmesine yakın bir olay olur ne hikmetse,ya oğlanla kız ayrılmıştır,ya oğlanın ailesi kızı istememiştir,ya aldatma olayı olmuştur,yada locadan biri diğerine talip olmuştur ama hep son yarım saat içinde olur bunlar,neden;çünkü ertesi gününe kalsın insanlar merak etsin de izlesinler diye.
Yalan söylemeyeceğim,evet bir ara ciddi ciddi izliyordum ama olayların kurgu olduğunu farkedince özellikle açıp izlemeyi bıraktım,anca tesadüfen denk gelirse...Bence hepsi birbirini yesinler