Bu olayların iç yüzü esasen çok farklıymış. Yok ahlak yapısına aykırı, yok kaldırılacaklar filan diye gündemi yapmışlar, ama işin iç yüzü başka.
http://m.ucankus.com/detay/158551/f...mat-kimin-100-trilyonluk-cekisme-inanilmaz-bi
Bende taşlar şimdi yerine oturdu. Üzüldüm de duruma açıkçası.
Esra gercek, digerlerini bilemem dedim. Oyunculuk mudur, cast ajans var midir bilemem.
ankete göre pek izleyen yok
İşin içinde büyük paraların döndüğünü biliyordum zaten ama ister Seda,ister Esra ister Zuhal olsun hepsi aynı...
Öncelikle herşey kurgu,insanları kandırıyorlar en başta,ikincisi oradaki adaylar birbirleriyle konuşurken çok rencide ederek konuşuyorlar.
Bir kişi bugün birisine çok seviyorum,ölüyorum bitiyorum aşkından derken bir bakıyorsun iki gün sonra başkasına aynı şeyleri söylüyor,diğer gün bir başkasına talip olmuş.Aşk,sevgi,etkileşim bu kadar kolay mı basit mi,belliki hepsi rol,zaten hepsi kuru laf,hiçbirisiylede birşey olduğu yok,evlilik yok birşey yok,maksat o günü kurtarmak.
Hepte programın bitmesine yakın bir olay olur ne hikmetse,ya oğlanla kız ayrılmıştır,ya oğlanın ailesi kızı istememiştir,ya aldatma olayı olmuştur,yada locadan biri diğerine talip olmuştur ama hep son yarım saat içinde olur bunlar,neden;çünkü ertesi gününe kalsın insanlar merak etsin de izlesinler diye.
Yalan söylemeyeceğim,evet bir ara ciddi ciddi izliyordum ama olayların kurgu olduğunu farkedince özellikle açıp izlemeyi bıraktım,anca tesadüfen denk gelirse...Bence hepsi birbirini yesinler
Ben de senin bildiğin kadar biliyorum ZeyMurEl,ama tahminim para alıyorlar,otelde kalıyorlar,beleş yiyip içiyorlar,ekstra işleri varsa kendi reklamlarını yapıyorlar,yapımcılarda onlar üzerinden kazanıyor.Yani alan memnun satan memnun olayı.Mutlaka gerçekten talip olup gelenler vardır ama onlarda programın akışında araya sıkıştırılmış kişilerdir,o bahsettiğin 2 kişi eminim reddedilmiş ve sonrasında o locada oturtulmamıştır.Locada oturanlar zaten kendi adamları.Yani tabii bunlar sadece benim tahminim,gözlemlediklerim bu arada.Bu insanlar yani programa katılanlar çalışmıyor mu acaba? İşleri güçleri yok mu? Her gün oradalar sanırım. Hani sunanlar deli para alıyorda bunların anası babası, evladı, eşi dostu yokmu ya? Yani arada denk geliyorum oda birileri izlerken ortamda maruz kalıyorum, öyle salak saçma yorumlar yapıyorlarki aklım şaşıyor. Zaten o paravan açılıyo ya ben iki ton terliyorum çünkü bana mı denk geliyor yoksa hep mi öyle, o paravan açılınca hep sonunda bi taraf diğerini beğenmiyor, beğenilmeyen taraf ortada kalıyor, diğeri bide laf sokuyor sanki kendi matahmış gibi. Sinirim bozuluyor, bakmak istemiyorum, utanıyorum resmen. Korku filmi gibi.
Haaa o programlara tanıdığım iki kişi katıldı, 5-6 yıl önce Esra Erol'a, geçen sene de Seda Sayan'a. Tanıdığım dediğim orada burada gördüğüm iki kişi. Ve cidden koca bulmaya gittiler, kurguda var, mal da var yani ciddi ciddi evlenmeye gidiyorlar.
Ben de Esra'ya dokunanı yakarım.E tabiii canım bu furyanın bir yerde patlayacağı belliydi.
Ama uyarıyorum Kısmetse Olur'a dokunanı yakarın