- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.304
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye hiç kız arkadaşı olmamış?Yok konuşmadık, sadece hayatında hiç kız Arkadaşı olmamış birisi bunu biliyorum
Evlenmeden önce konuşacam ama belirsiz bir seyler kalmasını istemiyorum cünkü.
Aman konuşma, sevişme. Sonra da vajinismus olmuşum diye konu aç. Te Allahım ne diyim sana.
Hiç sevişmeyin evlenmeden. Hatta evlenince de sevişmeyin. Çocuğu da tüpte yapın...
Benim de hiç erkek arkadasım Olmamıştı normallik tartışmasına girmeyelim benceNiye hiç kız arkadaşı olmamış?
Normal değil farkında değil misin?
Öyledir gerçekten hiç kimseyi incitmek için söylemedim bunu.Benim de hiç erkek arkadasım Olmamıştı normallik tartışmasına girmeyelim bence
Hayatını düzene oturtmayı beklemiş, ciddi bir ilişki istemiş bu kadar aynı benim gibi.
Evet hiç sevgili olmamış bir kızın elini bile tutmamış.Diğer erkekler gibi değil onu o yüzden sevdim.Hastanede o kadar aktif olmassına rağmen ameliyatlarda benim elim kesilince bile gözleri doluyor.Abartılı ama öyle uzun zamandır tanıyorum yetişme biçimi düzgün kendini her türlü kızdan korumuş ve 1 tane olsun her şeyim olsun görüşünde.Burada sanki sapık gbi çok kötü şeylrt yazmışlar tanımadan.Ben onun içini biliyorum ondan eminim.Sevgililik de acemi olduğunu anlıyorum bazen ne yapacağını bilemiyor.Özellikle vurgulamıştım hem dostluk ve saf sevgi üzerNiye hiç kız arkadaşı olmamış?
Normal değil farkında değil misin?
Evet hiç sevgili olmamış bir kızın elini bile tutmamış.Diğer erkekler gibi değil onu o yüzden sevdim.Hastanede o kadar aktif olmassına rağmen ameliyatlarda benim elim kesilince bile gözleri doluyor.Abartılı ama öyle uzun zamandır tanıyorum yetişme biçimi düzgün kendini her türlü kızdan korumuş ve 1 tane olsun her şeyim olsun görüşünde.Burada sanki sapık gbi çok kötü şeylrt yazmışlar tanımadan.Ben onun içini biliyorum ondan eminim.Sevgililik de acemi olduğunu anlıyorum bazen ne yapacağını bilemiyor.Özellikle vurgulamıştım hem dostluk ve saf sevgi üzer
Doğrudur Haklısınız insanlar artık yalancı olmuş kimseye güven olmazÖyledir gerçekten hiç kimseyi incitmek için söylemedim bunu.
Bana gerçekten garip geliyor.
Hiç sevgilisi olmayan insanları ben bir KK'da gördüm.
Fotoğraf istekleri hariç normal denilebilir...