Merhaba hanımlar
Evliyim henüz çocuğum yok
Bu evlilik öncesi zorunlu olacak Sma testinin evli çocuğu olmayanlara da yapılacağını duyunca duyunca bizde verdik testi 18 Ocak'ta
15 gün sonra çıkar dediler ama hala çıkmadı
Test verip sonuç alan var mı acaba?
Merhaba hanımlar
Evliyim henüz çocuğum yok
Bu evlilik öncesi zorunlu olacak Sma testinin evli çocuğu olmayanlara da yapılacağını duyunca duyunca bizde verdik testi 18 Ocak'ta
15 gün sonra çıkar dediler ama hala çıkmadı
Test verip sonuç alan var mı acaba?
Evet evli olup çocuğu olmayan çiftlere de yapılıyor
Önce erkekten alıyorlar onda taşıyıcılık varsa eşten de alınıyor Tek taraf taşıyıcı olursa sorun olmuyormus
Bizim tekrarlayan düşüklerimiz ve genetik mutasyonlu bir genim olduğu için pıhtılaşma sorunum vardı bende alındı örnek çok şükür bugün çıktı ikimizde de bişey yok
Evet evli olup çocuğu olmayan çiftlere de yapılıyor
Önce erkekten alıyorlar onda taşıyıcılık varsa eşten de alınıyor Tek taraf taşıyıcı olursa sorun olmuyormus
Bizim tekrarlayan düşüklerimiz ve genetik mutasyonlu bir genim olduğu için pıhtılaşma sorunum vardı bende alındı örnek çok şükür bugün çıktı ikimizde de bişey yok
Once ozellikle erkekten alinmasini anlamadim:) biz bu duzenleme cikmadan yazin kendimiz ozel labda yaptirmistik. Ben yaptirdim once cunku evden calistigim icin vaktim vardi. Bi haft icinde tasiyici olmadigim sonucu cikti esime gerek yok dedi uzman. Ama bebisim ilerde cocuk sahibi olmak isterse ona da yaptirmasini soyleyecegim cunku esim tasiyici mi bilmiyoruz.