- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 29
-
- Konu Sahibi Zorlumacera
Çok teşekkürler :)Gelmelerini sen değil erkek arkadaşın istemiş olacak. Seni tanıştırmak için o çağıracak. Getirtmiş falan olmayacaksın rahat ol.
Şimdiden bol şansÇok teşekkürler :)
Şimdiden bol şans
Yok valla sordum sen 6 yıldır tanımadıysan biz 1 saatte nasıl tanıyalım dediler.mesafe uzaktı tabi bizim .kimse işimizi zorlastırmadı düğünde asagı yukarı böyle oldu.gelinliği damatlıgı esyaları falan hep ikimiz gittik aldık.kimse karısmayınca gerginlik de olmadı şükür bitti gittiAa anneniz falan tanismak istemedi mi hic
Sevindim adınıza çok iyi olmuş:)Yok valla sordum sen 6 yıldır tanımadıysan biz 1 saatte nasıl tanıyalım dediler.mesafe uzaktı tabi bizim .kimse işimizi zorlastırmadı düğünde asagı yukarı böyle oldu.gelinliği damatlıgı esyaları falan hep ikimiz gittik aldık.kimse karısmayınca gerginlik de olmadı şükür bitti gitti
Daha güzelleri sizin olsun inşallahSevindim adınıza çok iyi olmuş:)
Maşallah valla. Ne güzel medeniyetle hallolmuş herşey. Burda öyle şeyler okuyorum ki bazen ben başka gezegende miyim diyorum. Ömür boyu mutlu olunYok valla sordum sen 6 yıldır tanımadıysan biz 1 saatte nasıl tanıyalım dediler.mesafe uzaktı tabi bizim .kimse işimizi zorlastırmadı düğünde asagı yukarı böyle oldu.gelinliği damatlıgı esyaları falan hep ikimiz gittik aldık.kimse karısmayınca gerginlik de olmadı şükür bitti gitti
Cok teşekkür ler :)Daha güzelleri sizin olsun inşallah
EvetBizde herkes soz de tanısmıstı. Bende ailesini soz de gormustum.hıc eksiklik hissetmemiştim ailesini gormedım ve tanımıyorum diye.
Tanısmak iyidir heralde bilmem.
Evlenme teklif etti mi?
İnşallah hep birlikte mutlu olalım.kimse gerilmeden tartısmadan evlensin :)Maşallah valla. Ne güzel medeniyetle hallolmuş herşey. Burda öyle şeyler okuyorum ki bazen ben başka gezegende miyim diyorum. Ömür boyu mutlu olun
Hayırlı olsun tebrik ederimm :) teşekkürler bu aradaÖnce erkek arkadaşımın ailesi bize geldi oturmaya tanışmaya sonra biz onlara gittik Dün nikahımız kıyıldı bu süreci daha yeni yaşamış biri olaraktan şunu tavsiye edeceğim önce onun ailesi gelsin sonra siz gidin sonra isteme olsun