evlilik öncesi psikoloji

musmutlu0909

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
11
8
88
30
Kizlar selam daha once bahsetmistim ablamin martta dugunu var salon tutuldu.
Fakat cok kafaya takiyo herseyi nisanlisinin eski iliskisini cok takmaya basladi evlenmek olsun diyemi evleniyorum bilmiyorum diyo agliyo bazen. Tartisiyo surekli nisanlisiyla. Kisa bi surede evlilik karari alip nisanlandilar yani 8 ay icinde tanisip nisanlanip evlenmis olucaklar. Sizce yasadigi stres normal mi dugun yaklastigi icin ?

Böyle düşünüyorsa evlenmesin . Zaten cok acele olmuş herşey . Tabi ki herkes stres yapar . Evlenmek için mi evleniyorum acaba sorusu tehlikeli geldi bana. Bence iyi düşğnsün

Biraz fazla geriliyo sanirim zoraki evlense anlarim gayet hevesle isteyerek evlenmeye karar verdiler belki bu konu basligindaki gibi (yanlis yazmista olsam) evlilik oncesi psikolojisidir :)

bence bu takıntılarından kurtulmak ıcın ve kafasını dagıtmak ıcın ılıskı terapıstıne gıtsın onerebılcegım bırı var eger ıstersen ozelden msj atabılrsın

evlilik psikolojisindendir. nikahtan bir gün önce hüngür hüngür salya sümük ağladım nişanlımın yanında. tabi geçti sonra. pişman değilim evlendiğime :)

Düğün yaklaştığı için strese girmiştir bence. Benimde 21 günüm kaldı düğünüme. Insan cok değişik bir psikolojiye giriyormuş. Anlıyorum. Ama büyütmesin, kendine engel olmaya çalışsın. Yoksa dönuşü olmayan hatalara sebep olabilir.. Hele eski defterleri bu işlere katiyen bulaştırmasin.. Mutluluklar dilerim.

Ben nişanlıyken ve nişanlımı çok sevdiğimi sanıyoken başka birine aşık oldum ve evlenene kdar her gün ağladım evlendikten sonra da her gun ağladım suan 3 sene geçti yaşanmayanı untmuyo ama insan ömür de nasıl geçer bılmıyorum bu evlilik oncesi pskoloji dediler ama gala geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…