Arkadaşlar benim de düğünüm Eylül de, yaklaşık bir sene öncesinde cilt bakımı (ortalama 3 hafta da bir) yaptırmaya başladım, tavsiye ederim gerçekten gençleşiyor insan. Siyah noktam özellikle cok olurdu, bir de cildim cok kuru pul pul dökülürdü, cilt bakımı sayesinde siyah noktalardan tamamen kurtuldum, tam cıkacak oluyorlar cilt bakımında hallediyolarlar hepsini :) Bir de cilt bakımına gide gide bisürü ürün hakkında bilgim oldu kendi cilt tipime uygun nemlendiriciler ve doğal ürünler kullanmaya başladım, yani kısacası en azından bir defa da olsa düğün için cilt bakımı yaptırın ama en az bir 5 gün öncesi olsun, cilt ancak kendini yeniliyor, kızarmış yerler varsa geçiyor parlak bir clit oluyor.
Birde kına öncesi hamam sefasını tavsiye ederim arkadaşlarımda yaptık cok faydalı oldu parlak parlak cıkıyosunuz hamamdan :) bende hamam kese masaj ayarlayacağım. Ama köpük sonrası yapılan sert masaj cok kötü oluyor, normal masaj ayarlayacağım..
Tüyler konusunda bende 1 senedir lazere gidiyorum şiddetle tavsiye ederim tüy sorunu kalmıyor, benim gittiğim alexandrate olan cihazlar, gittiğiniz yerde bu tip cihazın olmasına dikkat edin, en yeni teknoloji olarak geçiyor internette (ben biara bayağı bir araştırmıştım başlamadan önce :) )
Bir de düğünden bir hafta önce dip boyasını halledeceğim, 3 gün önce kaşlarımı aldıracağım, bir gün önce de manikür pedikür yaptıracağım, o bir hafta boyunca da yüzüme buzla masaj yapmayı düşünüyorum...O bir haftayı rahat geçireyim diye işten izin aldım bakalım inşallah hepsini rahat rahat hallederim.
Kafamde tek muallak soru solaryuma girsem mi yoksa denize mi gitsem, buğday tenliyim ve gelinliğim kırık beyaz..cildim sırıtırmı acaba? bronzlaşmayı sevmiyorum ama öyle sırıtan bir cilt de istemiyorum, bilmiyorum ne yapacağım????