• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Öncesi Kişisel Bakımınız Nelerdi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi melikex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cilt bakimini kac gun onceden yaptirmaliyim birde kaslarimi kac gun onceden aldirmaliyim bir fikri olan varmi?

nisanimda kasimi manikurumu yaptirirken son anda kara verip aldirmistim sonuc gecenin ilerleyen saatlerde alna dogri kirmizii sismis bir kas :30:

merhaba hassa bır cıldın varsa en az uc gun once yaptırmanı tavsıye ederım .bazen kas alınırken etı de cekıolar yanlısklı ,benımkını her defasında cekılıyor ıstısnasız ,ertesı gun kucucuk ız oluo gecıo ,ama dugun gunnume denk gelırse kafayı yerım heralde:) cılt bakımı ıcın de derın cılt bakımı ıcın yanı gozenek temızlıgı falan en az bır hafta once yaptırısan cıldın kendını yenılemıs ve normale donmus olur bı gun once oksıjen terapısı yaptıraBILIRSIN yada aynı gun cılde parlaklık verıyo canlı gorunuyo kızarıklık falan yamıo hava ufluyo bı cıhaz yuzune,ısıl ısıl parlayan bı gelın olabılırsın

konuyu acan arkadaslar evlenmıs bıle kızlar ee sımdı yenı gelın adayları devam ettırsın konuyu:)

ben bır senedır lazer yaptırıyorum koltuk altı ve bıkını bolgesı sukur bıttı kurtuldum o yonden bı sıkıntım olmıcak ,bı hafta once dıslerımı beyazlatırım,cılt bakımı,ıkı gunluk bı tatıl yapıp bronzlasırım,sac bakımı yaptırırım ve hamam sefası falan yaparım heralde onumde bır yıldan fazla var benım daha baslamadım hıcbıseye ,baslayanlar anlatsın paylasalım

konuyu acan arkadaslar evlenmıs bıle kızlar ee sımdı yenı gelın adayları devam ettırsın konuyu:)

ben bır senedır lazer yaptırıyorum koltuk altı ve bıkını bolgesı sukur bıttı kurtuldum o yonden bı sıkıntım olmıcak ,bı hafta once dıslerımı beyazlatırım,cılt bakımı,ıkı gunluk bı tatıl yapıp bronzlasırım,sac bakımı yaptırırım ve hamam sefası falan yaparım heralde onumde bır yıldan fazla var benım daha baslamadım hıcbıseye ,baslayanlar anlatsın paylasalım

hamam sefası ŞART bence :1:
Bende lazer düşünüyorum nette araştırdığım kadarıyla 3 çeşit lazer ver sen hangisini yaptırdın

Son düzenleme:
kilon varsa kilo ver
tüylerinden kurtul
manikür yaptır saçını boyat bir güzel gelin hamamı yapp çillopp olursun ben öyle yapıcam... :))

ya cilt bakımı korkutuyor beni... 1kere gittim olduğu halinden beter yaptılar.. o zaman bile ne kadar sinirlendim ki düğünümden önce yapsa dağıtırım heralde orayı :s

Arkadaşlar benim de düğünüm Eylül de, yaklaşık bir sene öncesinde cilt bakımı (ortalama 3 hafta da bir) yaptırmaya başladım, tavsiye ederim gerçekten gençleşiyor insan. Siyah noktam özellikle cok olurdu, bir de cildim cok kuru pul pul dökülürdü, cilt bakımı sayesinde siyah noktalardan tamamen kurtuldum, tam cıkacak oluyorlar cilt bakımında hallediyolarlar hepsini :) Bir de cilt bakımına gide gide bisürü ürün hakkında bilgim oldu kendi cilt tipime uygun nemlendiriciler ve doğal ürünler kullanmaya başladım, yani kısacası en azından bir defa da olsa düğün için cilt bakımı yaptırın ama en az bir 5 gün öncesi olsun, cilt ancak kendini yeniliyor, kızarmış yerler varsa geçiyor parlak bir clit oluyor.

Birde kına öncesi hamam sefasını tavsiye ederim arkadaşlarımda yaptık cok faydalı oldu parlak parlak cıkıyosunuz hamamdan :) bende hamam kese masaj ayarlayacağım. Ama köpük sonrası yapılan sert masaj cok kötü oluyor, normal masaj ayarlayacağım..

Tüyler konusunda bende 1 senedir lazere gidiyorum şiddetle tavsiye ederim tüy sorunu kalmıyor, benim gittiğim alexandrate olan cihazlar, gittiğiniz yerde bu tip cihazın olmasına dikkat edin, en yeni teknoloji olarak geçiyor internette (ben biara bayağı bir araştırmıştım başlamadan önce :) )

Bir de düğünden bir hafta önce dip boyasını halledeceğim, 3 gün önce kaşlarımı aldıracağım, bir gün önce de manikür pedikür yaptıracağım, o bir hafta boyunca da yüzüme buzla masaj yapmayı düşünüyorum...O bir haftayı rahat geçireyim diye işten izin aldım bakalım inşallah hepsini rahat rahat hallederim.

Kafamde tek muallak soru solaryuma girsem mi yoksa denize mi gitsem, buğday tenliyim ve gelinliğim kırık beyaz..cildim sırıtırmı acaba? bronzlaşmayı sevmiyorum ama öyle sırıtan bir cilt de istemiyorum, bilmiyorum ne yapacağım????

kızlar benm tenim çok beyaz ne zaman güneşe çıksam kızarıorm ve çok acı çekiorm solaryuma girsem düğünden önce ne gibi bi etkisi olur

Canım beyaz tenliysen bır kaç seans gıtmen gerekıyor solaryuma, ilk seferde olmuyor malesef :34:

Back