guzel bı topık olmus bende merak edıyorum yaza evlenecem ne gıbı bakımlar yapabılırım agda kesın sır agda yaptırıyorum malum bolgeyı nasıl yapacam onu bılmıyorum:1no2: sacım su an golgelı ama dugunden once duz boya yapacam basssssskkkkkkkkaaaaaaaaaaaa napabılırım bılmıyorum fıkır kızlarrrrmirmirmirmir
cnmcm lazerle yaptirsana.. hihoyyyt
selam kızlar valla benimde yaza olacak düğünüm ama bu bahsettiğiniz hazırlıklara başlamadım bile geçmi kaldım yoksa benim bronzlaşmaya hiç ihtiyacım yok çünkü doğuştan bronzum bi 5 kilo fazlam sadece onuda nasıl vericem bilmiyorum mayısta spora başlamayı düşünüyodum bende yaza kadar verebilirmiyim sizce başka neler yapılabilirki
vermeye bir an evvel başla bence sonra benim gibi strese girersin
kahvaltını aksatma ama kepek ekmek ye. akşam yememek çok önemli. bide spor tabi. ben 8 kg verdim kızlar çok şükür. 3 daha kaldı inş veririm kolayca...başlıcam ama nasıl benim diyet yapınca çok çabuk tansiyonum düşüyo halsiz kalıyorum bide yüzümden gidiyo göz altlarım filan morarıyo daha kötü oluyo yani
selam kızlar valla benimde yaza olacak düğünüm ama bu bahsettiğiniz hazırlıklara başlamadım bile geçmi kaldım yoksa benim bronzlaşmaya hiç ihtiyacım yok çünkü doğuştan bronzum bi 5 kilo fazlam sadece onuda nasıl vericem bilmiyorum mayısta spora başlamayı düşünüyodum bende yaza kadar verebilirmiyim sizce başka neler yapılabilirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?