Evlilik Öncesi Kişisel Bakımınız Nelerdi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi melikex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımcım orası için ne kullanıyosun bılmıyorum ama sir ağda cok rahat.ılkte bıraz acır tabı ama korkma ve alıştır kendını.bende üç haftada aydda bır fln gıdıyorum,rahat edersın sende.ayrıca eğer sımdı tüylerı kokten alan bı yontem kullanmıyosan ışın bıraz daha zor,cunku sır ağda kökten alıyo ve alışkın olmaıdıgında acısı cok. a.s

en kolay valla erkeklerin işi hiç bişiy yapmıolar,bi damat tıraşı okadar olan kızlara oluyor

doğru diyosun emilia cım nişanlıma diyorum sen ne yapıcaksın diye tıraş olucam diyor kaydirigubbakcemile3 ooh valla biz onlar için nelere katlanıyoruz ya onlar hiç bişey yapmıyo.

cnmcm lazerle yaptirsana.. hihoyyyt

koltuk altım için lazere gidiyodum ve bitti çok şükür canım ama genital bölge konusunda biraz çekingenim açıkçası hele bi düğün olsun dedim o yüzden gitmedim riskli bir bölge olduğu için daha doğal yollarla kurtulmak istedim. Hiç ağda yaptırmadım eldivenle alıyodum ama batık olduğunu gördüm ve sinirlerim açıkçası çok bozuldu şimdi dahada dikkat etmeye çalışıyorum düğünüme 14 gün kaldı 3 gün öncesinde ağdaya gidicem bu seferde etim ağdadan sonra çabuk morardığı için kafam karışıyo bide mor mor gelin olmiim
kaydirigubbakcemile2

3 gun oncesı cok gec olur bence yanı soylekı,kızarır yara olur fln.benım oyle oluyo mesela,hassaslaşıyo,kabuk baglıyo bılmem ne.. en azından 5 gun oncesınden gıt?

selam kızlar valla benimde yaza olacak düğünüm ama bu bahsettiğiniz hazırlıklara başlamadım bile geçmi kaldım yoksa benim bronzlaşmaya hiç ihtiyacım yok çünkü doğuştan bronzum bi 5 kilo fazlam sadece onuda nasıl vericem bilmiyorum mayısta spora başlamayı düşünüyodum bende yaza kadar verebilirmiyim sizce başka neler yapılabilirki

vermeye bir an evvel başla bence sonra benim gibi strese girersin

kizlar en hizli sekilde nasil kilo verilir??

vermeye bir an evvel başla bence sonra benim gibi strese girersin

başlıcam ama nasıl benim diyet yapınca çok çabuk tansiyonum düşüyo halsiz kalıyorum bide yüzümden gidiyo göz altlarım filan morarıyo daha kötü oluyo yani

Kızlar süper bi topic olmuş okudum hepsini benim daha çoook var :1closedeyes: ama okumada fayda varr kaydirigubbakcemile3 mesela sabah kalkınca meyve yiyin kilo vermek isteyen arkadaşlar ekmek yememeye bakın bol bolda spor yapın oldu bitti Şeniz

Ben hiçbişi yapmadım. Zaten heyecandan bişi yiyemediğiniz için doğal olarak zayıflıyorum. Sadece cilt bakımı yaptırmıştım.

başlıcam ama nasıl benim diyet yapınca çok çabuk tansiyonum düşüyo halsiz kalıyorum bide yüzümden gidiyo göz altlarım filan morarıyo daha kötü oluyo yani
kahvaltını aksatma ama kepek ekmek ye. akşam yememek çok önemli. bide spor tabi. ben 8 kg verdim kızlar çok şükür. 3 daha kaldı inş veririm kolayca...

bronzlaşmak için denize gitmek istiyorum yazın. haziranda evlencem. bizimkiler diyorki düğünün var ne denizi. bi kere gitsem yanıyorum yani . mayısın sonunda inş. hava güzel olurda giderim ya

bence böyle bir niyetin varsa mayıs ayını beklemen yanlış olur
şimdiden başla ki yavaş yavaş verirsin
ayda 2 kilo versen bile yeter zaten senin için

ben zaten yıllardır sir yaptırıyordum bikini bölgesine. iyice azaldı yani. diğerlerini kendim evde ağda yapıyordum ama düğünden önce uzatıp hepsine sir yaptırdım tavsiye edebilirim yani. ben çok memnunum. manikür pedikür birse kaş bıyık gibi ufak tefek şeyler yaptırdım.

dugunume 3 aydan az bi zaman kaldi.. diyet yapiyorum yanisira sporumuda yapiyorum.. dugunume kadar istedigim kiloma ulasmam lazimmm.. bakim olarak kendi bakimimi kendim yapacagim.. sadece bi saçim için kuafore gidecegim makyajimi kendim yapacagim..

AYSEGUL anacım zaten bronzsuz haziranın 20 sinden öncede deniz girilmez donarsın kız :))

hee çok istiyosan 10 dk solaryuma gir

ben bir sey yapmiyorum.her zamanki bakimlarimi yapiyorum.1az kokosum da.iste yuz ve sac maskelerim falan,tuylerimi de kafaya takmiyorum.1 tek koltuk altini 1 senedir yalnizca epilatorle yapiyorum.ama kalan yerlerim klassik yontem. :)

herkesss paylasmis ne güzel bizede faydali oldu simdi baktim buraya yazanlarin cogunun bebekleri olmus darisi bize artik

cilt bakimini kac gun onceden yaptirmaliyim birde kaslarimi kac gun onceden aldirmaliyim bir fikri olan varmi?

nisanimda kasimi manikurumu yaptirirken son anda kara verip aldirmistim sonuc gecenin ilerleyen saatlerde alna dogri kirmizii sismis bir kas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…