Evlilik Öncesi Kişisel Bakımınız Nelerdi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi melikex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

melikex

Ziyaretçi
Evet kızlar,merak ediyorum evlenmeden önce,yani düğününüze az zaman kala vücudunuza dış görünüşünüze dair ne bakımlar ne değişiklikler yaptırdınız?
şakkıdı
Kimileriniz günler,haftalar hatta aylar öncesinden bir şeyler yaptırmış olabilir..Paulaşır mısınız ?yerimseniben

düğünüme 2 aydan az kaldı. fazla kilolarımın çoğunu verdim bi kısmı kaldı rejim ve sporla uğraşıyorum. karınca yumurtası yağı kullanmaya başladım. düğüne doğru saçlarımı boyatıcam. ayrıca dini kaynaklardan evlilikle ilgili şeyler okuyorum. şimdilik yaptıklarım bunlar. güzel bi topic olmuş bende merak ettim şimdi bak.

Lazer epilasyona gidiyorum evlendikten sonra tüylerimle fazla uğraşmamak için sositososito
Saçlarımın dip boyası geldi onu yaptırıcam birde cilt bakımı yaptırmayı düşünüyorum o kadar işte sositososito

benim heyecandan stresten iştahım açıldı ve 19 gün kaldı ayvayı yedim delikafadulden zaten kasıklarımdaki tüyleri eldivenle almıştım kıl dönmesi olmuş sinirlerim bozuldu sakınan göze cidden çöp batıyo napcam ben şimdi senağlama

birde benim etim ağdadan sonra aşırı morarıyo o işi nasıl halledicem onuda bilmiyorum senağlama

cnmcm lazerle yaptirsana.. hihoyyyt

ayy canım ya cok haklısın,gercekten çöp batıyo.sir ağda yaptırdın mı hiç? ben öyle yapıyrum cokta memnunum,benımde düğün hazıranda.

eğer ondada sorun yasarsan ya lazer yada klasık yöntem

güzel bi topik hayırlı olsun..bende merak ediyorum düğüne 2 3 gün kala epilasyon malum bölgeye kime yaptırılır pürüzsüz olması için ben kendi açımdan söyleyeyim kendim yapıyorum ve pürüzsüz olmuyo malesef onu çok merak ediyorum bilen varsa azıcık aydınlatsın bizide..

kizlar bi sorum olcak Lazer tedavisi yaptiranlara...

duyduguma göre 2 Lazer tedavisi varmis..biri igneli biride isikli mi tam olarak bilemicem..
benim ögrenmek istedigim hangi yöntem daha iyi??
yardimci olursaniz sevinirim..

kızlar ben de merak edıyorum

benım bır arkadasım evlenmeden önce ıyıce kılo verdı gercı o telaşe içinde vermıstı sonra, denıze gıtmıstı kı nısanlısının yazlıgı vardı o sebeple bol bol gıdebılıyordu ıyıce bronzlasmıstı yani, tuglerını de aldırmıs normal agdacıya tertemız olmustuu

baska yapılacak ne vardır ki dip boya, özel vucut bakımları belkı masaja gıtmek ?

ben mesela evlenmeye kalksam bunlardan baska bır sey yapmam sanırım bronzlasmayı bıle yapamayabılırım ımkanım cok sınırlı cunku.

kızlar slm solaryuma giren var mı düğünden önce girmek istiyorum ama yan eetkileri falan oluyomu

Dayımın kızı girdi gelinlikde beyaz kalmim diye sorun yaşamadı güzelim

guzel bı topık olmus bende merak edıyorum yaza evlenecem ne gıbı bakımlar yapabılırım agda kesın sır agda yaptırıyorum malum bolgeyı nasıl yapacam onu bılmıyorum:1no2: sacım su an golgelı ama dugunden once duz boya yapacam basssssskkkkkkkkaaaaaaaaaaaa napabılırım bılmıyorum fıkır kızlarrrrmirmirmirmir

valla biz zaten kızlarla hamam sefası yaptık,kesemizi masajımızı yaptırdık kınada ...bende ondan önceki gün cilt bakımı ve agda gibi işlerimi halletmiştim,1 hafta öncede dişlerimi parlattırmıştım....verilecek kilom olmadıgından zayıflama ile ilgili pek bişey yapmadım....

kizlar bi sorum olcak Lazer tedavisi yaptiranlara...

duyduguma göre 2 Lazer tedavisi varmis..biri igneli biride isikli mi tam olarak bilemicem..
benim ögrenmek istedigim hangi yöntem daha iyi??
yardimci olursaniz sevinirim..

canım ben ısıklı yaptırıyorum hava ufluyo bır yandanda benım bıldıgım ıgnelı delık delık yapıyomus bende buyuzden bunu tercıh ettım

ayy bende solarıuma gırmek ıstıyorum nıkahtan bıkac gun once ama bılmıyorum bı sorun olurmu

:jeyyar:
anlatın anlatınn bizde öğrenekk ne güzel toppikk olmuşş vallaa benimde mrkk etiiğim konulardı bunlarr

ya eldıvence cok zor beeee... bıde beım gıbı canın tatlıysa tek tek yolasın artık... bıtmek bılmez... benım ıcın en guzelı sir agda... epılasyon agletı kıl donmesı yapıyo pek kullanamıyom... malum bolgeyı bende eldıvenle halledıyorum bıde ustunden epılatorle gecıyorum puruzsuz oluyo ama canım cok yanıyo senağlama

yanık tenle gelinlik süper oluyo girmeliyim bence yakında solaryuma başlıycam ben inşallah çünkü öle düğünden bi kaç gün önce olmuyo ancak 4-5 seansta bronz olabilirmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…