Evlilik Öncesi Kişisel Bakımını Tamamlamaya Çalışanlar... :):):D

esraa86

benim aşk dolu yuvam...
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
5.598
2
156
İstanbul
Var mı benim gibileri?

zayıflayıp göbek eritmek isteyen,

selülitlerinden kurtulmaya çalışan,

tüy-kıl problemini halletmeye uğraşan,

ayak bakımı,cilt bakımı,vs vs ile ilgilenen...

offf of...daha çok işimiz var kızlar hihoyyythihoyyyt

ben varım kilo değil ama kıl ve tüğ ığğğy iğrenç ya epilasyona gidiyorum kökten kurtulcam inşallahopuyorumnanaktan

vallaha sorma esraa86 bende senin gibiyim ay şuram şöle buram şöle şunu yapmalıyım şöle olmalı die kafamda kuruyorum hep ama icraata geçmedim daha :) 10 temmuz düğümün benmde

ben varım kilo değil ama kıl ve tüğ ığğğy iğrenç ya epilasyona gidiyorum kökten kurtulcam inşallahopuyorumnanaktan

benim de kilo sorunum yok ama sıkılaşmaya uğraşıyorum .inşalllah başarıcam :Saruboceq:

epilasyona da bu hafta başlıyorum .çok zor karar verdim ama artıkgitmeye mecburum zaten.parasını peşin ödedim yerimseniben
innşallahhh hep beraber kurtuluruz tüylerdenn :lepi::lepi:

bi dahaki aya da diş bakımına başlıcam inşallah. dişlerimi beyazlattırıcam.düğünde beyaz gelinlikte çok sırıtıyo az bişey rengi mat olunca bile :1rolleyes:

bnde varım kızlar bnde kıl tüy problemime çözüm arayanlardanım ;)
karınca yumurtası yağı kullanıyrm 3. kullanışım ve tüylerim oldukça azaldı bikini bölgemde kullandım ve gerçekten çok faydası var;) yalnız kullanıdığınız ürünün sahte olmamasına dikkat edin sahte olanlar hçbir işe yaramıo malesef:(

vallaha sorma esraa86 bende senin gibiyim ay şuram şöle buram şöle şunu yapmalıyım şöle olmalı die kafamda kuruyorum hep ama icraata geçmedim daha :) 10 temmuz düğümün benmde

bebemmm senin çok yakınnnn.senin yerinde olsam zaman kaybetmeden başlardım.inan ileriye attıkça bi türlü başlayamıyosun. ben epilasyon için parayı ödedikten sonra bile naptım yaa ben diye düşündüm.yerimseniben ama doğrusunu yaptım . eğer şimdiden halledemezsen zaten düğün yaklaştıkça bi sürü şeyle uğraşıcaksın ve düğün günü aynaya bakınca keşke diyeceksinn :gitme::gitme: hemen kendine bi takvim yap ve programla kendini vereliniortakvereliniortak

bebemmm senin çok yakınnnn.senin yerinde olsam zaman kaybetmeden başlardım.inan ileriye attıkça bi türlü başlayamıyosun. ben epilasyon için parayı ödedikten sonra bile naptım yaa ben diye düşündüm.yerimseniben ama doğrusunu yaptım . eğer şimdiden halledemezsen zaten düğün yaklaştıkça bi sürü şeyle uğraşıcaksın ve düğün günü aynaya bakınca keşke diyeceksinn :gitme::gitme: hemen kendine bi takvim yap ve programla kendini vereliniortakvereliniortak

doğru söylüosun canım benim bi şekilde başlamak lazım vallaha epilasyon koltuk altım için başladım ama bikini bölgesine çok istiyorum ama korkuorum acır die bide ne kadara yaptırıosun sen?

ben lazere başlıyorum.bikini bölgesi toplam 650 lira. bitene kadar ordayım.ilk başta ayda bir sonra 2-3 ayda bir gideceğim.yarım saatte tertemiz yapıp gönderiyolar.:dance:

bnde varım kızlar bnde kıl tüy problemime çözüm arayanlardanım ;)
karınca yumurtası yağı kullanıyrm 3. kullanışım ve tüylerim oldukça azaldı bikini bölgemde kullandım ve gerçekten çok faydası var;) yalnız kullanıdığınız ürünün sahte olmamasına dikkat edin sahte olanlar hçbir işe yaramıo malesef:(

canım ben karınca yağı diye duymuş ama nerden alıcam ve ne kadar sahte olup olmadığını nasıl anlıcam ve ne şekilde kullanıcam tarif edermisin lütfen.

koltuk altını ağda yaptırııyorum şimdilik.bi sene önce başlamıştım.çok azaldı ve seyreldi.yarım bacak aldırıyorum bide ama artık tüm bacak başlamayı düşünüyorum. başka sayfalarda soğan suyundan çok bahsetmişler.baya kurtulmuşlar tüy probleminden.koltuk altı ve bacak için soğanı denicem .kokusuna dayanabilirsem delikafadulden

canım ben karınca yağı diye duymuş ama nerden alıcam ve ne kadar sahte olup olmadığını nasıl anlıcam ve ne şekilde kullanıcam tarif edermisin lütfen.

cnm bn bi güzellik salonunda sir agda yaptırıorm uzun zamandır sonra bi şekilde karınca yumurtası yağını keşfettim şuanda 3 kez kullandım ve tüylerim inanılz derecede zayıfladı ve azalmaya başladı..üzerinde sağlık bakanlığından onaylı yazıcak ve orjinal tala karınca yumurtası yağı 20 cc 'lik şişelerde oluo 18 cc deil buna dikkat et ve üzerinde mucize ürünler bandorolü olck cnm umarım yardımcı olabilmişimdir..

cnm bn bi güzellik salonunda sir agda yaptırıorm uzun zamandır sonra bi şekilde karınca yumurtası yağını keşfettim şuanda 3 kez kullandım ve tüylerim inanılz derecede zayıfladı ve azalmaya başladı..üzerinde sağlık bakanlığından onaylı yazıcak ve orjinal tala karınca yumurtası yağı 20 cc 'lik şişelerde oluo 18 cc deil buna dikkat et ve üzerinde mucize ürünler bandorolü olck cnm umarım yardımcı olabilmişimdir..

İlk kez duydum bunu cnm şaşırdım..
Bende güya lazere gidiorm ama hiççç gitmek istemiorum yaa hem cnm acıo hemde istemiorm paracıklar boşuna gidio resmen pskljk baskı yapıorum kendime gitmek için ama aç aydır gitmiorm..

şimdi şişesini inceldim cnm kapağında yeşil renkte türkçe tala yazıo,yine üzerine üretim tarihi ve son kullanma tarihi var ve dediğim gibi mucize ürünler hologramı var yani bandorolü diger dediklerimde varsa orjinal oluo ve kokusu yok cnm..

emmacım ben bugün bi uzman doktor ile görüştüm. o bana ağdanın ileriki yşlarda sarkma yapacağını söyledi.ve zamanla ağda yapılan bölgelerin renginde değişme yaşanma ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi.bende ağdayı bacak ve koltuk altı için kullanıyordum ama başka çözüm bulmaya çalışıcam en kıza zamanda.

şimdi şişesini inceldim cnm kapağında yeşil renkte türkçe tala yazıo,yine üzerine üretim tarihi ve son kullanma tarihi var ve dediğim gibi mucize ürünler hologramı var yani bandorolü diger dediklerimde varsa orjinal oluo ve kokusu yok cnm..

Nası kullanıyosun onu cnm?
Ve fiyatı nekdr?

Back