Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zaman evlilik
ben varım kilo değil ama kıl ve tüğ ığğğy iğrenç ya epilasyona gidiyorum kökten kurtulcam inşallahopuyorumnanaktan
ben varım kilo değil ama kıl ve tüğ ığğğy iğrenç ya epilasyona gidiyorum kökten kurtulcam inşallahopuyorumnanaktan
vallaha sorma esraa86 bende senin gibiyim ay şuram şöle buram şöle şunu yapmalıyım şöle olmalı die kafamda kuruyorum hep ama icraata geçmedim daha :) 10 temmuz düğümün benmde
bebemmm senin çok yakınnnn.senin yerinde olsam zaman kaybetmeden başlardım.inan ileriye attıkça bi türlü başlayamıyosun. ben epilasyon için parayı ödedikten sonra bile naptım yaa ben diye düşündüm.yerimseniben ama doğrusunu yaptım . eğer şimdiden halledemezsen zaten düğün yaklaştıkça bi sürü şeyle uğraşıcaksın ve düğün günü aynaya bakınca keşke diyeceksinn :gitme::gitme: hemen kendine bi takvim yap ve programla kendini vereliniortakvereliniortak
bnde varım kızlar bnde kıl tüy problemime çözüm arayanlardanım
karınca yumurtası yağı kullanıyrm 3. kullanışım ve tüylerim oldukça azaldı bikini bölgemde kullandım ve gerçekten çok faydası varyalnız kullanıdığınız ürünün sahte olmamasına dikkat edin sahte olanlar hçbir işe yaramıo malesef
![]()
canım ben karınca yağı diye duymuş ama nerden alıcam ve ne kadar sahte olup olmadığını nasıl anlıcam ve ne şekilde kullanıcam tarif edermisin lütfen.
cnm bn bi güzellik salonunda sir agda yaptırıorm uzun zamandır sonra bi şekilde karınca yumurtası yağını keşfettim şuanda 3 kez kullandım ve tüylerim inanılz derecede zayıfladı ve azalmaya başladı..üzerinde sağlık bakanlığından onaylı yazıcak ve orjinal tala karınca yumurtası yağı 20 cc 'lik şişelerde oluo 18 cc deil buna dikkat et ve üzerinde mucize ürünler bandorolü olck cnm umarım yardımcı olabilmişimdir..
cnm bn bi güzellik salonunda sir agda yaptırıorm uzun zamandır sonra bi şekilde karınca yumurtası yağını keşfettim şuanda 3 kez kullandım ve tüylerim inanılz derecede zayıfladı ve azalmaya başladı..üzerinde sağlık bakanlığından onaylı yazıcak ve orjinal tala karınca yumurtası yağı 20 cc 'lik şişelerde oluo 18 cc deil buna dikkat et ve üzerinde mucize ürünler bandorolü olck cnm umarım yardımcı olabilmişimdir..
şimdi şişesini inceldim cnm kapağında yeşil renkte türkçe tala yazıo,yine üzerine üretim tarihi ve son kullanma tarihi var ve dediğim gibi mucize ürünler hologramı var yani bandorolü diger dediklerimde varsa orjinal oluo ve kokusu yok cnm..