Ya demeyin öyle bizler iyi insanlarız. Sadece bağlanmak ve birini hayatının merkezine koymak bizlere göre değil. Tek tutkumuz aşkımız özgürlükKova olduğunu damat bey bilmiyor mu? Bence o kaçmalı
Kovalar da kendinden kaçmalı. Böyle rahatsız bir burç yok
Ayrılmayı gerektirecek ciddi sorunum yok.. Bazen keşke olsa diyorum daha kolay olurdu ayrılmak..
Korku ve Kaygı bunlar bazen heyecanla da katılabiliyor eğer korku Kaygı varsa ya yeterince sevmiyorsunuz ya da bazı Şeyler tam istediğiniz gibi değil eksik olan bşyler varHeyecanla herşeyden kaçıyor insan demişsiniz ya bende heyecan yok maalesef keşke olsa onun yerine korku ve kaygı var
o arkadaş kova ile oğlağı karıştırdı bence... sıkıntı hem hayalperest hem bencil oğlaklarda. Bizim tek sorunumuz fazla realist olmamız.Kardeş netti bu kovalar size?
Liffen ama ayıp oluyor.
Cok normal düşünceler bunlar. Eminim pek cok kişide olmuştur. Yepyeni hayat yeni sorumluluklar. Geçer gider hersey korkmayın. MutluluklarMerhaba arkadaşlar düğünüme 1,5 ay kaldı, nişanlımla 2,5 yıldır birlikteyim çok istekli ve neşeyle düğün yeri tuttum ancak gün yaklaştıkça evlilikten kaçmak istiyorum,ne gelinlik alabildim ne ev tutabildim.Nişanlım bana çok iyi davranıyor.. 2 kez ayrılmaya çalıştım olmadı..Lütfen yardım edin.Sanırım kova burcunun da defekti bu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?