Siz neden kaçmak istiyorsunuz?
Anlıyorum. İlk istediniz şimdi ya kötü gidwrse diye kaygılandınız demek ki. Bence bol bol duq edin telaş etmemeye çalışın nişanlınızı seviyorsunuz hemEvlilik beni korkutuyor..anlaşamamaktan sıkılmaktan korkuyorum
Aynı şeyleri bende yaşamıştım merak etme o heyecanla Herşeyden kaçmak istiyorsun ama imzayı atınca tüm kaygılar yok oluyorMerhaba arkadaşlar düğünüme 1,5 ay kaldı, nişanlımla 2,5 yıldır birlikteyim çok istekli ve neşeyle düğün yeri tuttum ancak gün yaklaştıkça evlilikten kaçmak istiyorum,ne gelinlik alabildim ne ev tutabildim.Nişanlım bana çok iyi davranıyor.. 2 kez ayrılmaya çalıştım olmadı..Lütfen yardım edin.Sanırım kova burcunun da defekti bu:)
Ayrılmayı gerektirecek sorunlarınız varsa iyi düşünün, evlenmeyin. 2 kere ayrılmak istedim, olmadı demişsiniz, bu küçük bir ayrıntı değil, önemli. Düzelir, değişir vs vs diye umduruğunuz ne varsa değişmeyecek, değişmiyor, bunu bilin. Olmayan bir şeyi zorla oldurmaya da çalışmayın. Her ne için ayrılmaya çalıştıysanız onları tekrar düşünün. Bu yüzden içinizden gelmiyordur zaten, ayrılmak istenip ayrılınamayan ilişkinin evlilik heyecanı bu kadar olur.
Ayrılmayı gerektirecek sorunlarınız varsa iyi düşünün, evlenmeyin. 2 kere ayrılmak istedim, olmadı demişsiniz, bu küçük bir ayrıntı değil, önemli. Düzelir, değişir vs vs diye umduruğunuz ne varsa değişmeyecek, değişmiyor, bunu bilin. Olmayan bir şeyi zorla oldurmaya da çalışmayın. Her ne için ayrılmaya çalıştıysanız onları tekrar düşünün. Bu yüzden içinizden gelmiyordur zaten, ayrılmak istenip ayrılınamayan ilişkinin evlilik heyecanı bu kadar olur.
Nişanlımla ilgili bir sorunum yok..aklıma takılan bir sorun da yok.. Tek sorunum evliliği yürütememek..Ayrılmayı gerektirecek sorunlarınız varsa iyi düşünün, evlenmeyin. 2 kere ayrılmak istedim, olmadı demişsiniz, bu küçük bir ayrıntı değil, önemli. Düzelir, değişir vs vs diye umduruğunuz ne varsa değişmeyecek, değişmiyor, bunu bilin. Olmayan bir şeyi zorla oldurmaya da çalışmayın. Her ne için ayrılmaya çalıştıysanız onları tekrar düşünün. Bu yüzden içinizden gelmiyordur zaten, ayrılmak istenip ayrılınamayan ilişkinin evlilik heyecanı bu kadar olur.
Heyecanla herşeyden kaçıyor insan demişsiniz ya bende heyecan yok maalesef keşke olsa onun yerine korku ve kaygı varAynı şeyleri bende yaşamıştım merak etme o heyecanla Herşeyden kaçmak istiyorsun ama imzayı atınca tüm kaygılar yok oluyor
Siz sabırlı bir insan mısınız?Heyecanla herşeyden kaçıyor insan demişsiniz ya bende heyecan yok maalesef keşke olsa onun yerine korku ve kaygı var
Çok sabırlı olduğumu düşünüyorumSiz sabırlı bir insan mısınız?
Ben mesela bazen evlensem yeterince sabırlı olabilir miyim veya karşımdaki olabilir mi iyi gider mi diye düşünüyorumÇok sabırlı olduğumu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?