• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik öncesi kararsızlık ve düğğn hazırlığına isteksizlik

Hem33yx

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
9
5
6
43
Merhaba arkadaşlar düğünüme 1,5 ay kaldı, nişanlımla 2,5 yıldır birlikteyim çok istekli ve neşeyle düğün yeri tuttum ancak gün yaklaştıkça evlilikten kaçmak istiyorum,ne gelinlik alabildim ne ev tutabildim.Nişanlım bana çok iyi davranıyor.. 2 kez ayrılmaya çalıştım olmadı..Lütfen yardım edin.Sanırım kova burcunun da defekti bu:)

Son cümlenizi anlamadım ama nasıl ev yok gelinlik yok?
Madem ayrılmak istemiyor ev tutsun o zaman. Ayrıca kimse kimseyi zorla yanında tutmaz, istemeyen evlenmez bu kadar basit. Bırakmadı falan filan hep tırı vırı.

Ben de seninle aynıyım, ancak ayrılmayı düşünmedim hiç. Korkuyorum afedersin ilk gece bile beni korkutmaya yetiyor halbuki hiç bunlara takacak insan değildim kendime şaşırıyorum. Bir de ben heyecanlıyım galiba ya.. Aslında bence sende de heyecan vardır ama o telaştan kendini dinleyemiyorsundur. Stresten ya.. :deli:

Burçla alakası yoktur ben ikizler burcuyum benim daha dengesiz olmam lazım. :KK70:

Yeterince sevmemek de bir etken olabilir tabi.. Öyle ise, sırf o ayrılmıyor diye evlenme. Evlenince daha mutsuz olmak var sonunda.. :stop:

Evlilik beni korkutuyor..anlaşamamaktan sıkılmaktan korkuyorum
Anlıyorum. İlk istediniz şimdi ya kötü gidwrse diye kaygılandınız demek ki. Bence bol bol duq edin telaş etmemeye çalışın nişanlınızı seviyorsunuz hem

Ayrılmayı gerektirecek sorunlarınız varsa iyi düşünün, evlenmeyin. 2 kere ayrılmak istedim, olmadı demişsiniz, bu küçük bir ayrıntı değil, önemli. Düzelir, değişir vs vs diye umduruğunuz ne varsa değişmeyecek, değişmiyor, bunu bilin. Olmayan bir şeyi zorla oldurmaya da çalışmayın. Her ne için ayrılmaya çalıştıysanız onları tekrar düşünün. Bu yüzden içinizden gelmiyordur zaten, ayrılmak istenip ayrılınamayan ilişkinin evlilik heyecanı bu kadar olur.

Merhaba arkadaşlar düğünüme 1,5 ay kaldı, nişanlımla 2,5 yıldır birlikteyim çok istekli ve neşeyle düğün yeri tuttum ancak gün yaklaştıkça evlilikten kaçmak istiyorum,ne gelinlik alabildim ne ev tutabildim.Nişanlım bana çok iyi davranıyor.. 2 kez ayrılmaya çalıştım olmadı..Lütfen yardım edin.Sanırım kova burcunun da defekti bu:)
Aynı şeyleri bende yaşamıştım merak etme o heyecanla Herşeyden kaçmak istiyorsun ama imzayı atınca tüm kaygılar yok oluyor

Kova olduğunu damat bey bilmiyor mu? Bence o kaçmalı :silah:
Kovalar da kendinden kaçmalı. Böyle rahatsız bir burç yok :olamaz:

Ayrılmayı gerektirecek sorunlarınız varsa iyi düşünün, evlenmeyin. 2 kere ayrılmak istedim, olmadı demişsiniz, bu küçük bir ayrıntı değil, önemli. Düzelir, değişir vs vs diye umduruğunuz ne varsa değişmeyecek, değişmiyor, bunu bilin. Olmayan bir şeyi zorla oldurmaya da çalışmayın. Her ne için ayrılmaya çalıştıysanız onları tekrar düşünün. Bu yüzden içinizden gelmiyordur zaten, ayrılmak istenip ayrılınamayan ilişkinin evlilik heyecanı bu kadar olur.

Nişanlımla ilgili bir sorunum yok..aklıma takılan bir sorun da yok.. Tek sorunum evliliği yürütememek..

Ayrılmayı gerektirecek ciddi sorunum yok.. Bazen keşke olsa diyorum daha kolay olurdu ayrılmak :( Biraz depresif bir ruh halim var mutlu olmayı beceremiyorum sanırım..

Nişanlınla bir sorununuz yoksa kendini rahat bırak. Çoğu kişide düğün öncesi stresi olabilir normaldir. Farklı bir hayata adım atıyorsun. Hatta ilk 1-2 yılı da zor geçebilir ama sevgi ve karşılıklı anlayış, hoş görü her şeyin üstesinden gelir. İlerde iyi ki dersin inşallah.

Back