- 28 Ekim 2016
- 530
- 359
- 103
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Farkındaysan oraya kendi fikrim yazmışım benim dinimi nasıl yaşadığımı sen eleştiremezsin tanımıyorsun bilemüslümanlıkla ne alaka eğer müslümanlığa bu kadar önem verip dini yorum atıyosanız neden sevgili olmak da günah (3. bir kişi olmadan buluşmak görüşmek konuşmak hele ki sevişmeli konuşmalar vs günah ya ??)diye söylemiyorsunuz yoksa siz günahları alnızca küçükten büyüğe sıraya mı dizdiniz yoksa işlemediğiniz günahlar üzerinden akıl vermeyi vazife mi edindiniz ?
Bu konulaeda yorum yazmayorum ilk kez yazmak istedim .
Sebebi aklinizi karistirmak isteyen pislik.
Neymis efendim onceki kiz arkadasyla duzenli bir hayati varmis
_eee o zaman duzenli bir hayatin vardi neden ayrildin.
O ayrilan kiz arkasinda vakif gecirdihi ihtiyaclarini ucretsiz karsilayan bir kadin olarak getide kaldi
Hatta bir yerde gorse bununla az.....yapmadik de guler
Bu frumd bunun normal oldugunu dusunup arkadasiyla birsekilde gayrimesru birlikte olup ,iliskileri bitince deprasyonlara girenlermi konu acmadi
Efendime soyliyim daha iyibirini bulunca o onemsemedikleri kizlik zarinin yeni mustakbel esleri icin onemini anlayi kizlik zari diktirenlerin forumlari bilmem kacinci sayfalara mi ulaşmadı
Hee birde yok surtunmeyle bile hpv kalanlar bu sayfalarda ecel terlerimi dökmedi
Baskami birde kurtaj sorunu acan o kizlara deinmedim bile.
Doguranlarda cabasi
Bak gordum mu hicde sanildigi kadar masum degil
Zevki erkek alir
Ceremesini kadinlar ceker.
AKLINI basina al ve burak artik yasanmalimiyim demeyi
Yasama
Evlilik akti insanlara gizli kapilar ardinda is cevirmeyi kapatir.
Islami olarak deginmiyorum bile.zira herdindede zina zinadir.
O kafanizi karistiran kisiye uyupta hata etmeyin
Abla nasitina kulak verin ki tv lerde izledigimiz birsuru ornegin arasina karismayin.
Evlilik öncesi birliktelik ZİNAAAA arkadaşım. Bu yaşına kadar doğru düşünüp beklemisin. Erkek arkadaşın sana göre değil. Kendin gibi yasamamis, temiz insani bul. Bir an önce o çocuğu bırak. Yasak gelen tatlı gelmesin. Annenin, babanın evinden alni ak cik. Kim ne derse desin gerikafalilik dedikleri şey artik harami helala karistirmak olmusMerhaba öncelikle herkese.
Kafamı kurcalayan bir konu var şu sıra. Ben 24 yaşındayım ve henüz cinsel bir birliktelik yaşamadım. Oldum olası düşünce yapım bu özel anları evleneceğim adamla yaşamaktı. Büyük anlamlar yüklemiyorum yanlış anlaşılmak istemem. Sadece bana doğru gelen hep buydu çünkü özel olduğunu düşündüğüm bir şeyi herkesle yaşamak istemem. Ama bu aralar kendimi sorgulamaya başladığımı fark ettim. Muhtemelen bunun sebebi erkek arkadaşım. Kendisinin benden önceki kız arkadaşıyla düzenli bir cinsel hayatı varmış. Biz bu konuları onunla da konuştuk ve beni istediğini ama ne olursa olsun benim düşünceme saygı duyduğunu ve asla bir beklentisi olmadığını söyledi. İstediğin kadar bekleriz dedi. Ama nedense o zamandan beri kendi kendimi sorgulamaya başladım. Acaba ben çok mu büyütüyorum? Evlilik öncesi cinsellik normal mi? Olmalı mı? Ben çok mu geri kafalıyım? Kafamda deli sorular. Kendimle şüpheye düşmekten nefret ediyorum!
Ya tam cevap yazacağım alıyor beni bir gülme!
Evlenmeden önce birliktelik yaşayanlara da evlendikten sonra yaşayanlara da aynı derecede saygı duyuyorum öncelikle bunu belirteyim. :))
Ama resmi bir işlemin hazza etkisini bir türlü anlayamadım. :)))))
Evlenmeden önce sevişmedim bu bir ikincisi size cevap vermedim muhatabım siz değilsiniz
Nasıl dinle alakası yok" ben kabul etmiyorum yada inanmıyorum yada inanıyor fakat yapmıyorum" diyebilirsiniz fakat alakası yok diyemezsiniz . Muhtemelen bu konu hakkında bilginiz yada ilginiz yok ama genelleme yapmazsınız!!!Bende öyle düşünüyorum. Dinle alakası yok.
Tamamen özel bir an olduğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederim.
Daha heyecanlı oluyor demek ki :)
Herkesin olmali seklinde gorunce yazdim.
Sadece size degildi sorum celisen kisilereydi herkesin
Evet sahsi fikrim herkesin olmali duzenli cinsel hayati ama benim fikrime gore hareket edilmediğine göre kendi fikrimi ancak hayatima adapte ederim...Herkesin olmali seklinde gorunce yazdim.
Sadece size degildi sorum celisen kisilereydi herkesin gorusu farklidir da celismeyin yani o zaman kotu duruyor.
Mesajima saygiyla cevapladiginiz icin Tesekkurler.
Ben gercekten celiski dediginiz olayı anlamadim cunku bana gore isteyen istedigile sevisir ve bunun icin kocasi sevgilisi olmasina da gerek yok,vibratoruyle bile mutlu olabilir....
Keşke bizi o engin bilgilerinizle aydınlatsaydınız ama olmadı böyle..bozulup bozulmadığın umrumda değil
Celiski olarak su kismi anlatmak istedim.
Ornegin bazilari evlenmemek sevgilisinin olmamasi ve yalnizlik konusu acildiginda yukleniyorlar tek amac evlilik mi sevgilisi olmayana tek basina da olur gibisinden yaziyorlar.
Ama boyle konularda iste farkli yorumlar zit yorumlar yapabiliyorlar ve celisiyorlar..
Hmm anladim hem sevgilisiz olur diyorsunuz hem duzenli cinselligi savunuyorsunuz demek istiyorsun :)Celiski olarak su kismi anlatmak istedim.
Ornegin bazilari evlenmemek sevgilisinin olmamasi ve yalnizlik konusu acildiginda yukleniyorlar tek amac evlilik mi sevgilisi olmayana tek basina da olur gibisinden yaziyorlar.
Ama boyle konularda iste farkli yorumlar zit yorumlar yapabiliyorlar ve celisiyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?