Evlılık öncesı beden temızlıgınızı nasıl yaptınız ve nezaman..

cansubeauty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
993
1
0
- Yurtdışı
kizlar evlenmeden kac gün,hafta önce beden temizliginizi yaptiniz? ve neyle yaptiniz??;off ben genital bölgeye agda vuramiyorum vurdugumda agliyorum cok zor oluyor ... jiletlede nasil olacak hemen cikiyor.. siz ne yaptiniz??... ve birde arkadasimdan sunu duydum : gelin agdasini ya annesi yapiyormus yada en yakin arkadasi dogrumu??...

sizde nasil oldu?? fikirlerinizi bekliyorum... :9:

sorduğun şeyleri bende merak ediyorum da süre konusnda ama ağdadan korkma ilkinde acıo ama bida kendn isticeksn o kadar rahat ki bende senin gibydim cnkü:29:

sorduğun şeyleri bende merak ediyorum da süre konusnda ama ağdadan korkma ilkinde acıo ama bida kendn isticeksn o kadar rahat ki bende senin gibydim cnkü:29:
canim yok korkmuyorum yani ben agda yapiyorumda nasil diyim..., ayiptir söylemesi bikini bölgeme yapiyorum ama tam altini yani dudaklari jiletle aliyorum orada cok fena aciyor diye birde sarkar korkusu var diye orasini alamiyorum offf , cok sIkIliyor bu konu beni evlenince ne yapicam yaa :((

ben yillardir agdayla aliorum sarkma falan olmadi pek. hele igneli epilasyona gittim bi iki kez, ustlerde cok cok azaldi, bence jileti kes bikac seneye azalir tuylerin

ben yillardir agdayla aliorum sarkma falan olmadi pek. hele igneli epilasyona gittim bi iki kez, ustlerde cok cok azaldi, bence jileti kes bikac seneye azalir tuylerin

canim nasil dayaniyorsun alt tarafi agdayla almayi,,.. okadar cok aciyorki agliyorum resmen :((... erkeklerde hic böyle sorun yok vuruyorlar jileti hertaraflarina cok rahatlar... ama biz kadinlarda olmuyor iste.., insan kocasi icinde güzel görünmek istiyor... of of isimiz zor valla

Eğer aylar öncesinden lazer epilasyona başlarsanız hiç kalmıyorlar. Ben iki seans gittim genital bölgemde hiç kalmadı tek tük bacaklarımda var; üçüncü seans sanırım son seansım olur.

bizde hamam olur kınadan bi gün önce hamamda yıkandım düğün sabahıda alt tafamı tüy dökücü ve eldivenle aldım

Back