- 23 Temmuz 2014
- 6.468
- 17.610
- 448
- Konu Sahibi acayipbirisi123
-
Kıza güzelce açıklarsınız durumu ki oda çekinmeden konuşsun. Evlenme aşamasında olduğumdan aradım kusura bakmayın diyerek durumu anlatır sorarsınız arayıp küfür etmeyeceksiniz ki :) Tabi ne kadar doğru konuşur bilemezsiniz ama böyle hiçbir şey bilmemek daha kötü. Ben hiç tanımadığım adam yüzünden yanlış anlaşılıyordum olabiliyor bunlarda :) Telefonda diğer mesajlar gitmez yedekleme sonucunda sildiği tüm mesajlar gelir tabi en fazla 3 ay içinde konuşulanlar yükleniyor.Bir bakayım ama yedeklemezse bütün konuşmalar gitmez mi
Kizin hic suçu yok telefonu da açmamış ama tepkisi ne olur arasam bilemiyorum
Ben sizi biraz saf, iyi niyetli gördüm. Bir kadını evlenmek üzere olan eski sevgilisi böyle telefonla rahatsız etse, onu intagramdan, her yerden engeller o kadın isterse. Aklı başında hiçkimse evlenmek üzere olduğunu bildiği eski sevgilisiyle görüşmek istemez.Bir bakayım ama yedeklemezse bütün konuşmalar gitmez mi
Kizin hic suçu yok telefonu da açmamış ama tepkisi ne olur arasam bilemiyorum
Sizinle olabilir diye düşünmüştür ama içinde o bitmemiştir. Vedalaşma konuşması gibi bir şey yapmak istemiştir. Evleniyorum ebediyen hayatından çıkıyorum gibiİlişkiye evlilik düşünerek başlamadık.Sonradan oluştu .Bu yüzden bilemiyorum.
Ama tarihler can sıkıcı
Kıza güzelce açıklarsınız durumu ki oda çekinmeden konuşsun. Evlenme aşamasında olduğumdan aradım kusura bakmayın diyerek durumu anlatır sorarsınız arayıp küfür etmeyeceksiniz ki :) Tabi ne kadar doğru konuşur bilemezsiniz ama böyle hiçbir şey bilmemek daha kötü. Ben hiç tanımadığım adam yüzünden yanlış anlaşılıyordum olabiliyor bunlarda :) Telefonda diğer mesajlar gitmez yedekleme sonucunda sildiği tüm mesajlar gelir tabi en fazla 3 ay içinde konuşulanlar yükleniyor.
İyi niyet değil aslında istemem yan cebime koy şeklinde davranıyor olabilir.Fakat benim muhatabım kendisi olamaz bana sadık olması gereken kişi o değil çünküBen sizi biraz saf, iyi niyetli gördüm. Bir kadını evlenmek üzere olan eski sevgilisi böyle telefonla rahatsız etse, onu intagramdan, her yerden engeller o kadın isterse. Aklı başında hiçkimse evlenmek üzere olduğunu bildiği eski sevgilisiyle görüşmek istemez.
Eski sevgilisi olabilir yada sevdiği son kez evleneceğim bana dön diye şansını denemiş olabilir üzgünüm.4 kez aramış telefonu açmamış karşı taraf.Asıl sorun ettiğim kısım Nisan öncesi ve sonrasında sonra da nikah tarihi konuştuktan sonra aramış olmasj
Instagramdan da takiplesiyorlar kız teklif fotoğrafına da yorum yapmışSizinle olabilir diye düşünmüştür ama içinde o bitmemiştir. Vedalaşma konuşması gibi bir şey yapmak istemiştir. Evleniyorum ebediyen hayatından çıkıyorum gibi
Böyle bir şeyi kabullenememEski sevgilisi olabilir yada sevdiği son kez evleneceğim bana dön diye şansını denemiş olabilir üzgünüm.
Iyi araştırın unutamadığı birisi ise evlenince de aklı onda kalacak.
Kız bitirmiş olabilir ilişkilerini yada açılmış karşılık alamadığı bir durum olmuştur. Kız bak be sana bir şey hissetmiyorum emaresi olarak yazmak istemiş olabilirInstagramdan da takiplesiyorlar kız teklif fotoğrafına da yorum yapmış
Kesinlikle 4 defa aramış bir tarihleri çok şüphelendiriciBu kadar çok iletişim kurmaya çalışmasından ben huylanirdim açıkçası ya
ne demiş yorumdaInstagramdan da takiplesiyorlar kız teklif fotoğrafına da yorum yapmış
Ben de huylandim tarihlerden dolayıBu kadar çok iletişim kurmaya çalışmasından ben huylanirdim açıkçası ya
Evet zor bir durum en iyi çözüm kizla iletişime geçmek gibi.Böyle bir şeyi kabullenemem
Tek derdim gerçeği nasıl öğreneceğim
Ben de böyle yapın derim. Direkt kızı aradığınızda farklı bir durum da çıkabilir ya da söylemeyebilir kız. İkisinin söylediklerinde tutarsızlık olursa anlarsınız zaten.Öyle düşündüm bende ama emin değilim. Ya önce kızı arayacağım. Yada kendisine sorup yanında arayacağım o zaman diyeceğim
COk tebrik ederim mutluluklarKız bitirmiş olabilir ilişkilerini yada açılmış karşılık alamadığı bir durum olmuştur. Kız bak be sana bir şey hissetmiyorum emaresi olarak yazmak istemiş olabilir
Bence açık açık sor nişanlına
ne demiş yorumda
Yanında aramak en mantıklısı gibi iletişime gelmesinlerBen de böyle yapın derim. Direkt kızı aradığınızda farklı bir durum da çıkabilir ya da söylemeyebilir kız. İkisinin söylediklerinde tutarsızlık olursa anlarsınız zaten.
Umarım iyi şeyler olsun sizin için
Tipi nasıl kızın?COk tebrik ederim mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?