Evlilik mi dediniz :))

KESİNLİKLE KATILIYOR VE SENİ AYAKTA ALKIŞLIYORUMMMM:hooray:

bu konu tartışılır sadece bayanlar için değil bakım erkekler içinde içinde geçerli. evlilikte asıl sorun alışkanlık, elde edilmişlik. yıllar insanı yıpratır. gençlik çağı var yaşlılık var güzellik geçici bişeydir. önemli olana karşılıklı sevgi, ve anlayıştır.( güzel olan nice insan aldatılıyor.) hiç bişey ilk günkü gibi kalmaz bu gerçektir.

arada bekarlar var korkutmayalım lütfen :laugh:

nişan hazırlıklarına başlıycam 3 ay içinde...haaaala evlenmekten ödüm kopuyo bu yazılanları gördükçe!:uhoh:
ya herşey şimdiki kadar harika olmazsa!

inceledikçe,evlilerle konuştukça,saygı olduğu müddetçe herşeyin yolunda gidebileceği söyleniyor ama ya şimdiki gibi hissettrmezse ona dokunmak,onunla vakit geçirmek...aşk biterse!!!offfoffff

bence akışına bırakmak lazım canımm..
benim 2 ay sonra düğünüm var ve iple çekiyorum o günü...
dedigin gibi saygı olduğu müddetce aşk bitse bile sevgi çoğalır...

benim henüz düğün şansım yok,çünkü işyerimde müdürümden henüz izin koparamadım,ya kariyer ya evlilk gibi şartlar öne sürüyor,anca yaza düğün olcak...

valla kızlar benimki nişanlılıkta başladı. hazırlanıorum çok güzel kıyafetler giyiyorum saçlarımı yaptırıyorum karşısına en ii halimle çıkıyorum olmayaınca olmuyo işte ilgilenmiyo bile. kendimi salmayıp iiii oldukça o görmüyo buda beni delirtiyo. yok başka yöntemler denemeliyim galiba dikkatiini çekmek için.

tamam kariyer çok önemli,bunu reddetmiyorum ancak insanın sevdiği insanla evlenebilmesi daha da motiveedici diil mi sence de!ancak gel de anlat bunu müdürlere...zaten kendi evliliklerini de hiçe sayıyorlar kariyer uğruna,bizden de beklentileri aynı yönde.

Arkadaşlar sizlere katılmıyorum. Çünki dünyaya bir kez daha gelsem yine eşim derim. Ben 14 yıldır evliyim ve eşimle biz daha bir birimizi hiç kırmadık.Sizler şimdi bir istisna diyeceksiniz. Ama her şey karşılıklı her iki taraf biraz özveride bulunursa eminim hep sevgi olacaktır. Ben insanlara çeşitli ikramiyeler çıktığına inanırım. Kimine para, mal mülk; banada sevgi ikramiyesi isabet ettiğine inanıyorum. Sevgiler hoşçakalın

sana katılıyorum.eğer sevgi gerçekse evlilik aşkı öldürmez sahte sevgiler evlilik olmasada ölüyor zaten.

Sevgili 1 sen sana katımıyorum ,eşim üniversiteden sınıf arkadaşım,büyük bir aşk yaşayarak evlendim ,10 yıl oldu ,çoçukta yaptım hiç bir zaman kilolu olmadım,hep bakımlı oldum, yani hiç salmadım kendimi .Ayrıca eşimle herşey mükemmeldi karşılıklı olarak,aşkımızın tazeliğini hep koruduk.Yani bende hiçbir eksik yoktu eşimin tabiriyle ben mükemmel bir eştim.Ama ne oldu bu özelliklerimin hiçbiri işe yaramadı .Geçen ay fiziksel ve kültürel açıdan benimle hiç alakası olmayan çok çirkin çok bakımsız yamuk bacakli biri ile aldattı beni eşim.

Daha gerçekci olalım hanımlar, bunların hepsi hikaye............
Evliysen "sen evdeki kadınsın" ne olursan ,nasıl olursan ol farketmez
Öteki kadınlar her zaman ilgilerini çekecektir erkeklerin
Sokakta gördüğünüz her kadın sizin için öteki kadın olacaktır bi gün
Ya çekip gieceksiniz
Yada o gücü bulamayacak veya çoçukları bahane edip olanları kabul edip
yaşayacaksınız....

Acı ama gerçek evlilik budur işte......................

çok üzüldüm:çok üzgünüm: umarım hatasını anlar...allah güç versin sana:teselli:

Sonece'ye hak veriyorum.Özellikle de Evliysen "sen evdeki kadınsın" ne olursan ,nasıl olursan ol farketmez cümlesine.

Eniştem birgün bana nasihat ediyor konuda evlilik dediki; evlenince aşk bitiyor ben ablana aşıkmıyım sanıyorsun ama biz onunla arkadaş olabilmeyi öğrendik yani aşk o kadar geçiciki ama sevgi ve dostluk kalıcı.Bu sözler hak vermemek elde değil bana evleneceğim insanla önce arkadaş olabilmem gerektiğini aşka güvenipte evlilik kararı almamam gerektiğini söylemişti.

evet bayanlar zorda olsa bazi seyleri kabul etmek gerek.....ben yaklasik 6 yil cikip deli gibi sevdigim insanla evlendim.....onunla her bulusmada tir tir titrerdimasktan,bulutlarda ucardim....evlenme teklif ettigi gun icmeden sarhos olmustum oyle mutluydumki.....ama simdi 2 yillik evliyiz ve ask giderek azaldi,kavgalar vs cok yiprandik.....bende kendimi salmadim,hatta onla disari ciktigimizda oda farkediyor tum bakislarin uzerimde oldugunu...ama elde etmislik duygusu herseyi mahfediyor...aslinda tek tarafli degil bende onu elde ettigim icin sanki eskisi kadar ona emek vermiyorum...cok uzuluyorum ama neden boyle...evlilik yoksa cidden aska ters dusen bir kurummu?
bir arkadasim var 5 yillik evli ve hala ski koruduklarini soyluyor cok imreniyorum nasil yaptigini sorunca arada bir surprizler ve farkli seylerle iliskiyi canlandirdigini soyluyor...ne yapmaliyim?tekrar gozlerimin icine seven gozlerle bakmasi,tekrar ayni heyecani hissetmek icin ne yapmaliyim?onerilerinizi bekliyorum...bu mumkunmu acaba????

Aslinda çocukluğumuzdan Itibaren Filmlerde Masallarda Duyduğumuz Gördüğümüz Bir Aşk Var.aşk Olmadan Hiçbirşey Olmuyormuş Gibi...evlenmek Için Aşik Olmak Gerekliymiş Gibi Beynimize Işliyor.evlendiğimiz Kişiye Uyum Sağlamak Onu Tanimak Yerine Onu Hayallerimizdeki Prens Yapmaya çalişiyoruz.bu Neredeyse Imkansiz....şikayetlerimiz Bile Hep Kendi Tarafimizdan Beni Artik Sevmiyor Beni Anlamiyor Benimle Sohbet Etmiyor Vb...peki Biz Onun Açisindan Nasiliz Acaba?

Mutlu Bir Evlilik Için Aşk Değil,saygi Sevgi Uyum Daha önemli Bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…