KESİNLİKLE KATILIYOR VE SENİ AYAKTA ALKIŞLIYORUMMMM:hooray:1_sen .!.:Evlilikte başarı yalnız aranan kişiyi bulmakta değil aynı zamanda aranan kişi olmaktır.
bence evlilik aski oldurmuyor onu biz olduruyoruz..kaciniz evlendikten ya da cocuk yaptiktan sonra hergun bakimli ve evlendiginiz zaman ki gibi zayifkalabildiniz..ne ekersek onu biciyoruz..e biz kendimizi salinca erkeklerde kendini evde saliyor ama disarida guzel ve bakimli kadin gorunce onlari degil sizin eski halinizi ozluyorlar:smilewinkgrin: ben esimle on yildir birlikteyim bunun son bes yili evliyiz ve ben esimin bana hala asik oldugunu biliyorum:yes:
1_sen .!.:Evlilikte başarı yalnız aranan kişiyi bulmakta değil aynı zamanda aranan kişi olmaktır.
bence evlilik aski oldurmuyor onu biz olduruyoruz..kaciniz evlendikten ya da cocuk yaptiktan sonra hergun bakimli ve evlendiginiz zaman ki gibi zayifkalabildiniz..ne ekersek onu biciyoruz..e biz kendimizi salinca erkeklerde kendini evde saliyor ama disarida guzel ve bakimli kadin gorunce onlari degil sizin eski halinizi ozluyorlar:smilewinkgrin: ben esimle on yildir birlikteyim bunun son bes yili evliyiz ve ben esimin bana hala asik oldugunu biliyorum:yes:
burcu_burcu .!.:Arkadaşlar sizlere katılmıyorum. Çünki dünyaya bir kez daha gelsem yine eşim derim. Ben 14 yıldır evliyim ve eşimle biz daha bir birimizi hiç kırmadık.Sizler şimdi bir istisna diyeceksiniz. Ama her şey karşılıklı her iki taraf biraz özveride bulunursa eminim hep sevgi olacaktır. Ben insanlara çeşitli ikramiyeler çıktığına inanırım. Kimine para, mal mülk; banada sevgi ikramiyesi isabet ettiğine inanıyorum. Sevgiler hoşçakalın
1_sen .!.:Evlilikte başarı yalnız aranan kişiyi bulmakta değil aynı zamanda aranan kişi olmaktır.
çok üzüldüm:çok üzgünüm: umarım hatasını anlar...allah güç versin sana:teselli:sonece .!.:Sevgili 1 sen sana katımıyorum ,eşim üniversiteden sınıf arkadaşım,büyük bir aşk yaşayarak evlendim ,10 yıl oldu ,çoçukta yaptım hiç bir zaman kilolu olmadım,hep bakımlı oldum, yani hiç salmadım kendimi .Ayrıca eşimle herşey mükemmeldi karşılıklı olarak,aşkımızın tazeliğini hep koruduk.Yani bende hiçbir eksik yoktu eşimin tabiriyle ben mükemmel bir eştim.Ama ne oldu bu özelliklerimin hiçbiri işe yaramadı .Geçen ay fiziksel ve kültürel açıdan benimle hiç alakası olmayan çok çirkin çok bakımsız yamuk bacakli biri ile aldattı beni eşim.
Daha gerçekci olalım hanımlar, bunların hepsi hikaye............
Evliysen "sen evdeki kadınsın" ne olursan ,nasıl olursan ol farketmez
Öteki kadınlar her zaman ilgilerini çekecektir erkeklerin
Sokakta gördüğünüz her kadın sizin için öteki kadın olacaktır bi gün
Ya çekip gieceksiniz
Yada o gücü bulamayacak veya çoçukları bahane edip olanları kabul edip
yaşayacaksınız....
Acı ama gerçek evlilik budur işte......................
sonece .!.:Daha gerçekci olalım hanımlar, bunların hepsi hikaye............
Evliysen "sen evdeki kadınsın" ne olursan ,nasıl olursan ol farketmez
Öteki kadınlar her zaman ilgilerini çekecektir erkeklerin
Sokakta gördüğünüz her kadın sizin için öteki kadın olacaktır bi gün
Ya çekip gieceksiniz
Yada o gücü bulamayacak veya çoçukları bahane edip olanları kabul edip
yaşayacaksınız....
Acı ama gerçek evlilik budur işte......................