Evlilik Konusu Yüzünden Her Şey Bitti.

holyowl

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
839
1.150
Merhaba,

Daha önce de konu açmıştım belki hatırlayanlar vardır 8 aylık ilişkim evlilik muhabbeti yüzünden bitti. Kendisi boşanmış biriydi ve ben 8 ay boyunca 2 defa evlilik konusu açtığım için sıkboğaz olmuş. Bana onca ayımızı, yaşadıklarımızı hiçe sayıp ‘sen benimle evlenmek için berabersin çocuk yapıp başka bi hayat mı yaşıcaksın beni 2. Plana atıcaksın.. imza atınca ne değişecek’ vs demişti. Ben ona çocuk olunca anne ve babanın önceliği o olur, çok büyük bir sevgi dedim diye çocuk yapıp onu 2. Plana atacağım çıkarımını yapmış. Şaka gibi. Üstelik daha önce evlilik konusunu kendi açıyordu ilerde şöyle olur, onun hayalini yaşıyorum gibi.. Ben de bitirdim çünkü şimdiden böyleyse barışsam bile ilerde tekrar evlilik ile ilgili bir heves duyamazdım o laflardan sonra.
Dün yine yazmış. Yeni boşanmış birine evlilik denmezmiş, o neler çekmiş, çok yorulmuş vs.. iyi de sen zaten bana kendin anlatıyordun eski eşini sevmediğini, aile içi çok büyük kavgalar olduğunu, soğuduğunu, o yüzden boşandığını.. şimdi karşında sevdiğim kadın dediğin insan var neden seni bu kadar rahatsız ediyor evlilik konusu. Çok istemeyerek evlenmiştin hani? Şimdi benle severek evleneceksin sözde neyin yorgunluğu? Çocuk yok birşey yok 2 yıl evli kalmış.
Bana diyor ki sen hep trip tafra yapıyordun, ailenin yanında benimle görüşmüyordun bunlar bende derin yaralar açtı.
Ailenin yanında benimle görüşmüyordun dediği de şu; zaten bütün gün buluşmuş oluyorduk, eve gelince de konuşmak istiyordu ben de teyzemler, ablamlar vs misafir geldiğinde 2 saat müsade istiyordum onlarla vakit geçirmek için.. bu ona göre çok ağırmış, sırasını beklemiş resmen boğazı düğümlenmiş..
Allah aşkına bu nasıl birşey? Kendince sözlerinin sebepleri olarak sunuyor..
Benim instagramımda bir sürü insan ekliymiş ama o hiçbir kadınla etkileşime geçmemiş. Ben sanki etkileşime geçtim herkesle.. altı üstü 200 kişi eklidir bende onlar da üniden vs tanıdığım insanlar.
Ben onun huyuna gitseymişsim ilerde evlilikte olurmuş. O sadece zamana yaymak istemiş evlenmem dememiş.. Ben hemen yarın evlenelim demedim ki zaten bir plan sordum geleceğe dair. Ayrıca niye evlenmek için huyuna gitmek zorundayım ki? Evlilik aşkla olur..
Bunları bana kendini haklı çıkarmak için yazıyor. Ben ona son kavgadan bahsediyorum o bana geçmişte öyle yaptın şöyle yaptın. Tek diyebildiği de trip yaptın, tafra yaptın, özür dilemedin. Sen bir insanı kırıp, sonra kırıldığı için özür bekliyorsun bu neyin kafası anlayamıyorum. Sürekli beni suçluyor.
Beni seviyormuş ama çok üstelemişim, çok yormuşum.
Bir insanın hevesi nasıl bitirilirmiş onu gördüm.. bu nasıl bir kendini haklı çıkarmak anlayamıyorum yani bunlar için mi beni evlilik meraklısı konumuna soktun sen.. trip attığım için mi bunlar oldu. Yaşım 28 zaten daha önce de evlenirdim istesem kendi seçimimdi evlenmemek. Çocuk isteğimi nasıl böyle anlar? Ben onu sevdiğim için çocuk istiyorum, o onunla çocuk için evlendiğimi düşünüyor. Bir kadını bunlar yaralar.
Çok doluyum gerçekten onca ay, onca yaşanmışlık boşunaymış..
Çok pişman olacakmışım, hiç sevmemişim, sevgiye sahip çıkmayı bilmiyormuşum, hemen silebiliyormuşum, öyleymişim, böyleymişim, vicdansızmışım.
Ben de dedim ki;
‘madem ben bu kadar kötüyüm, iğrenç bir insanım umarım ömrün boyunca benim gibi bir insan karşına çıkmaz. Sadece bu.’

Haksız mıyım? Çok üzgünüm.. Ama barışsam bile 5 ay sonra, 1 yıl sonra, 2 yıl sonra yani ne zaman olursa olsun ben tekrar nasıl onunla evlilik işin heveslenicem ve bunları konuşabilicem.. imkansız.
Teşekkür ederim yorumlar için..

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceki konunu hatırlıyorum, hemen hemen hepimiz sana 8 ay evlilik konuşmak için çok erken demiştik. Olan olmuş artık hayırlısı olsun. Yaşanmışlıklar farklı, 8 ay çok kısa bir süre. Evliliğe bakış açılarınızın zıt olması çok normal. Ilişki bile oturmaz ki 8 ayda.

Baştan tadı kaçmış .
Sizin ilk evliliğiniz olacağı için haliyle daha heyecanlısınız , beklenti içindesiniz.
Karşı taraf, yaşanmışlıkların etkisiyle ağırdan alıyor buda normal ammaaa söylediği sözler kabul edilemez bence . Benimle çocuk için evlenmek istiyorsun vs .
Ailenizle vakit geçirdiğinizde onunla konuşmadığınız için triplenmesi ayrı bi komik. Ergenler gibi.
Beklentileriniz farklı özetle iyiki ayrılmışsınız

Bence sizi seviyor ama bir ömür geçirebileceğinize inanmıyor tekrar boşanma olmasından korkuyor gibi evlilik olmasın ama evli gibi takılalım istiyor... Artık tekrar barışsam bile demeyin ya kesin kararlarınızı verip yolunuza bakın yada geri dönmeyi planlıyorsanız birbirinize yenilir yutulur cinsten şeyler söylemeye dikkat edin karşılıklı bakacak yüzünüz kalsın... Nacizane fikrim evlilik çok zor bu beyle belli belli istemiyor uzaklaşın😏

Bana pek evlenmeye niyeti yok gibi geldi. 8 ay o kadar erken değil bence. Boşanalı ne kadar olmuş?

Boşandıktan 4-5 ay sonra ilişkimiz başladı. Çok peşimden koştu çünkü ben istemiyordum, olmaz diyordum. 1 yıl falan oluyor sanırım toplam.

O adam bir süre evlenmez zaten, yeni boşanmış bir süre böyle gezer ki bence haklıda.

İyi gezsin o zaman dilediği kadar gezmekte özgür artık. Keşke en başından bana ben yeni boşandım uzun süre evlenmeyi düşünmüyorum deseydi. 8 ay olmuş zaten. Daha hala benle takılacak, keyfi gelince ben onun huyuna gidersem evlenicez. Oldu paşam.

Merhaba,

Daha önce de konu açmıştım belki hatırlayanlar vardır 8 aylık ilişkim evlilik muhabbeti yüzünden bitti. Kendisi boşanmış biriydi ve ben 8 ay boyunca 2 defa evlilik konusu açtığım için sıkboğaz olmuş. Bana onca ayımızı, yaşadıklarımızı hiçe sayıp ‘sen benimle evlenmek için berabersin çocuk yapıp başka bi hayat mı yaşıcaksın beni 2. Plana atıcaksın.. imza atınca ne değişecek’ vs demişti. Ben ona çocuk olunca anne ve babanın önceliği o olur, çok büyük bir sevgi dedim diye çocuk yapıp onu 2. Plana atacağım çıkarımını yapmış. Şaka gibi. Üstelik daha önce evlilik konusunu kendi açıyordu ilerde şöyle olur, onun hayalini yaşıyorum gibi.. Ben de bitirdim çünkü şimdiden böyleyse barışsam bile ilerde tekrar evlilik ile ilgili bir heves duyamazdım o laflardan sonra.
Dün yine yazmış. Yeni boşanmış birine evlilik denmezmiş, o neler çekmiş, çok yorulmuş vs.. iyi de sen zaten bana kendin anlatıyordun eski eşini sevmediğini, aile içi çok büyük kavgalar olduğunu, soğuduğunu, o yüzden boşandığını.. şimdi karşında sevdiğim kadın dediğin insan var neden seni bu kadar rahatsız ediyor evlilik konusu. Çok istemeyerek evlenmiştin hani? Şimdi benle severek evleneceksin sözde neyin yorgunluğu? Çocuk yok birşey yok 2 yıl evli kalmış.
Bana diyor ki sen hep trip tafra yapıyordun, ailenin yanında benimle görüşmüyordun bunlar bende derin yaralar açtı.
Ailenin yanında benimle görüşmüyordun dediği de şu; zaten bütün gün buluşmuş oluyorduk, eve gelince de her dakika konuşmak istiyordu ben de teyzemler, ablamlar vs misafir geldiğinde 2 saat müsade istiyordum onlarla vakit geçirmek için.. bu ona göre çok ağırmış, sırasını beklemiş resmen boğazı düğümlenmiş..
Allah aşkına bu neyin dramı ya? Kendince sözlerinin sebepleri olarak sunuyor..
Benim instagramımda bir sürü insan ekliymiş ama o hiçbir kadınla etkileşime geçmemiş. Ben sanki etkileşime geçtim herkesle.. altı üstü 200 kişi eklidir bende onlar da üniden vs tanıdığım insanlar.
Ben onun huyuna gitseymişsim ilerde evlilikte olurmuş. O sadece zamana yaymak istemiş evlenmem dememiş.. O zaman insan gibi konuşsaydın benimle. Ben hemen yarın evlenelim demedim ki zaten bir plan sordum geleceğe dair. Ayrıca niye evlenmek için birinin huyuna gitmek zorundayım? Sanki kendisi hint kumaşı da ben onunla evlenmek isteyen, peşinde dolanan paçavra!
Bunları bana kendini haklı çıkarmak için yazıyor. Ben ona son kavgadan bahsediyorum o bana geçmişte öyle yaptın şöyle yaptın. Tek diyebildiği de trip yaptın, tafra yaptın, özür dilemedin. Sen bir insanı kırıp, sonra kırıldığı için özür bekliyorsun bu neyin kafası anlayamıyorum. Sürekli beni suçluyor.
Beni seviyormuş ama çok üstelemişim, çok yormuşum.
Bir insanın hevesi nasıl bitirilirmiş onu gördüm.. bu nasıl bir kendini haklı çıkarmak anlayamıyorum yani bunlar için mi beni evlilik meraklısı konumuna soktun sen.. trip attığım için mi bunlar oldu. Ben evlilik meraklısı olsam gider kendim gibi hevesini almamış, benim gibi heyecanlı birini bulurum. Yaşım 28 zaten daha önce de evlenirdim istesem kendi seçimimdi evlenmemek. Çocuk isteğimi nasıl böyle anlar? Ben onu sevdiğim için çocuk istiyorum, o onunla çocuk için evlendiğimi düşünüyor. Bir kadını bunlar yaralar.
Çok doluyum gerçekten onca ay, onca yaşanmışlık boşunaymış..
Çok pişman olacakmışım, hiç sevmemişim, sevgiye sahip çıkmayı bilmiyormuşum, hemen silebiliyormuşum, öyleymişim, böyleymişim, vicdansızmışım.
Ben de dedim ki;
‘madem ben bu kadar kötüyüm, iğrenç bir insanım umarım ömrün boyunca benim gibi bir insan karşına çıkmaz. Sadece bu.’

Haksız mıyım? Çok üzgünüm.. Ama barışsam bile 5 ay sonra, 1 yıl sonra, 2 yıl sonra yani ne zaman olursa olsun ben tekrar nasıl onunla evlilik işin heveslenicem ve bunları konuşabilicem.. imkansız.
Teşekkür ederim yorumlar için..

Çok haklısın.
Evlenmeyi istemek senin en doğal hakkın. Evlilikten korkmak da onun en doğal hakkı ama.
Bu noktada bırakacaksın. Çünkü devam edersen herşeyi kabul etmiş olursun.
Onu rahat bırak ve bekle, zaten gerçekten sensiz olamayacağını anlarsa sana senin şartlarınla gelecektir.
Aynısını yaşadım, ki bizimkinde evlilik mevzusu öylesine geçti. Buna rağmen senin zamanını almayayım ben düşünmüyorum bunu uzun süre dedi ve gitti.
2 ay sonra başladı yoklamaya, istemiyorum dedikçe geldi, en sonunda benim herşeyim tüm hayatım senin ne istiyorsan dedi.
( ha sonra çok ahlaksızca bişi yüzünden ayrıldık ama senin durumunun bende yaşanmışlığı bu şekilde)

Bu adam kac yasinda ya? Konusmalari çok ergence. Psikolojim bozuk modası çıktı simdilerde erkeklerde. Yeni boşanan adama evlilik denmezmis.
Ya he he.
O lafları ve sana verdiği akılları,(huyuma gitseydin) başkasına, vermesi gerekenlere versin bence . Kendine saklasın aklını ona daha cok lazım gibi duruyor.
Adam tiyatro gibi sitcom gibi bisey 🤣🤣🤣🤣
Sevgilisiniz diye 7/24 online heyoo modunda mi olcakmissiniz. Derin yaraya bak
Teyzen geldi benle mesajlasmadin :KK70:
Bu adam cok didikci. Bık bık bık
Okurken fenalik geldi geri dönme buna. Belkide ilk karısıyla cocuk kavgalari oldu. Cocuk istemeyen erkegi hic sevmem.

Adam adam olsa eski karısı evli kalırdı,bizim toplumumumuzda 10 evlilikten 8 i erkek yüzünden bitiyor ,
Adam çok güzel manuple ediyor sizi ,daha öncede dedim ,
Sevgili kalıp hayal kurmayı seviyor,sorımluluk ağır geliyor belli ...
Hayırlısı olsun sizin için

Peki evlilik konusunu ne şekilde açtınız? Ne dediniz tam olarak?

Zaten biz ilişki boyunca hep hayal kurardık.. ilerde şöyle olsun, şunları yapalım diye.. bana kapıyı senin açtığın günleri görmek istiyorum derdi.. Yani pat diye damdan düşer gibi açmadım aslında..
İlkinde bir foto gördüm kına elbisesi fotosu.. çok beğendim bunu diye attım.. bana benim derdim bana yetiyor zaten, sence elbise fotosu bakacak durumda mıyım ben dedi.. Eski eşi arada hala mesaj atıyordu. Telefonunda gördüm. O da cevap vermiyordu. Meğer o gün yine eski eşi hakaret etmiş. Buna kızmış. Beni o yüzden azarlamış. Büyük kavga ettik, zor atlattım. Tekrar zor adapte oldum.
2. açmam da şöyle;
Onun evinde kaldım birkaç gün. Sonunda da ben böyle evli gibi bir ilişki istemiyorum ne zaman evleniriz diye sordum.
Sonra bunlar oldu..

X