Evlilik izni hakkında

SiyahDeniz

davetsofram.blogspot
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
1.044
3
158
40
İstanbul
Merhaba kızlar
Eylül ayında düğünüm var, ben şuanda çalışmıyorum ama 1 haftaya kadar devlet dairesinde işe başlayacağım. Evlenirken 6 ay falan olmuş olacak, ben nasıl balayına gideceğim yaaa :59: evlilik izni ne kadardır bir bileniniz varmı. Bu izni almak için ne kadar çalışmış olmak lazım, bu konu daha önce açılmış ama çok eski, bu süre içinde hiç böyle karşılaşan arkadaşlar varmı varsa ne yaptılar çok merak ediyorummm:44:

Merhaba kızlar
Eylül ayında düğünüm var, ben şuanda çalışmıyorum ama 1 haftaya kadar devlet dairesinde işe başlayacağım. Evlenirken 6 ay falan olmuş olacak, ben nasıl balayına gideceğim yaaa :59: evlilik izni ne kadardır bir bileniniz varmı. Bu izni almak için ne kadar çalışmış olmak lazım, bu konu daha önce açılmış ama çok eski, bu süre içinde hiç böyle karşılaşan arkadaşlar varmı varsa ne yaptılar çok merak ediyorummm:44:

canım evlilik izni 3 gün die biliyorum ama istersen devamı için de rapor alabilirsin

canım evlilik izni 5 gün..bildiğim kadarıyla ilk 6 ayı atlatınca bi sonraki seneden borç olarak izin kullanabiliosun..mesela 1 seneni doldurunca 14 günlük iznin olacak yaa bunun 6 gününü fln 6 ayını doldurunca kullanabilirsin...evlilik izni için sanırım öle şu kadar ay çalışmış olman lasım die bi kısıtlama yok..sen yine de bi araştır ama....ancak izin 5 gün ben öle aldım şirketten..

Back