- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
Yaa Romanyada mı doğdun benim de atalarım Romanyaya dayanıyortamam doğum tarihi 07.02.1988 saat 06:05 doğum yeri Romanya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa Romanyada mı doğdun benim de atalarım Romanyaya dayanıyortamam doğum tarihi 07.02.1988 saat 06:05 doğum yeri Romanya
Romanya'nın neresi acabatamam doğum tarihi 07.02.1988 saat 06:05 doğum yeri Romanya
ploieştiRomanya'nın neresi acaba
aaa nereden peki?Yaa Romanyada mı doğdun benim de atalarım Romanyaya dayanıyor
Ankara26.11.1995 saat 12:00
Valla hiç bilmiyorum e devletten bakmıştım babaannem tarafı Romanyaya dayanıyorduaaa nereden peki?
Evet evliyim.Öncelikle ilişkilerde balık etkin var dikkat etmelisin bende aynı etkiye sahibim. İlişki senin için önemli olabilir kendini adayabilirsin. Eşin titiz detaycı olabilir sana yardımcı da olabilir aynı şekilde. Juno ve chiron kavuşumda ya birbirinizden bir yara alabilirsiniz ya da yaralarınızi satabilirsiniz. Birde evli misin?
Evli olmayanlarda yazabilerler tabi ben sadece bilgilerimin doğruluğunu öğrenebilmek için öyle söyledimevli olmayanları da denemek isteyebilirisniz bence:) belki haritada evli olmamız gerektiğini göreceksiniz yorumunuz gerçeklerle uyuşmayacak, bir hatanızı öğreneceksiniz. Bizi pas geçmeyin.
25.08.1996 / 23:00-23:30 arası diyor annem, istanbul fatih doğumluyum, evliyim. Ben de yorumlarını merakla bekliyorumDoğum tarihi saatini ve doğum yerini yazarsan bakabilirim ama dediğim gibi çok bı bilgim yok olanlarda doğru mu onu merak ediyorum
1999.12 temmuz Sivas saat 11:00-12 arası diyor annemEvli olmayanlarda yazabilerler tabi ben sadece bilgilerimin doğruluğunu öğrenebilmek için öyle söyledim
Bana daaaaaa :)) 12.12.2000 sabah 6Öncelikle ilişkilerde balık etkin var dikkat etmelisin bende aynı etkiye sahibim. İlişki senin için önemli olabilir kendini adayabilirsin. Eşin titiz detaycı olabilir sana yardımcı da olabilir aynı şekilde. Juno ve chiron kavuşumda ya birbirinizden bir yara alabilirsiniz ya da yaralarınızi satabilirsiniz. Birde evli misin?
o zaman hemen fırsatı değerlendiriyorum. 29.07 1986, saat 00:15 Ankara:).Evli olmayanlarda yazabilerler tabi ben sadece bilgilerimin doğruluğunu öğrenebilmek için öyle söyledim