Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum tarihi saatini ve doğum yerini yazarsan bakabilirim ama dediğim gibi çok bı bilgim yok olanlarda doğru mu onu merak ediyorumMerak ettim
21 05 gece saat 03Doğum tarihi saatini ve doğum yerini yazarsan bakabilirim ama dediğim gibi çok bı bilgim yok olanlarda doğru mu onu merak ediyorum
Doğum yerin neresi acaba o da onemli birde evli misin21 05 gece saat 03
Ereğli evet evliyimDoğum yerin neresi acaba o da onemli birde evli misin
21 05 hangi seneEreğli evet evliyim
Hangi şehirEreğli evet evliyim
Hangi sene 21 Mayıs ?Zonguldak
1983Hangi sene 21 Mayıs ?
22.07.1993 istanbul saat 09:00Doğum tarihi saatini ve doğum yerini yazarsan bakabilirim ama dediğim gibi çok bı bilgim yok olanlarda doğru mu onu merak ediyorum
Eşin baskıcı biri mi acaba
Doğum saatiniz net ise eşinizin biraz baskıcı olduğu ya da sizin bir otorite kabul etmediğinizi görüyorum. Eşiniz memleketinizden olabilir. Birde eşiniz gelenekçi olabilir yani herşeye sabretsin vs biri olabilir eşiniz birde hareketli olabilir
Bakarım tabii bilgilerimi kontrol etmek istiyorumboşanmış olanlara da bakmaz mısınız? :)
tamam doğum tarihi 07.02.1988 saat 06:05 doğum yeri RomanyaBakarım tabii bilgilerimi kontrol etmek istiyorum
22.07.1993 istanbul saat 09:
Öncelikle ilişkilerde balık etkin var dikkat etmelisin bende aynı etkiye sahibim. İlişki senin için önemli olabilir kendini adayabilirsin. Eşin titiz detaycı olabilir sana yardımcı da olabilir aynı şekilde. Juno ve chiron kavuşumda ya birbirinizden bir yara alabilirsiniz ya da yaralarınızi satabilirsiniz. Birde evli misin?22.07.1993 istanbul saat 09:00