arkadas cay icmeye gelmis olmasin
hani eski sevgilisini unutamamis yaa
bu ne sacmalik yaa
ben olsam aramam sormam bir daha
sizde kusura bakmayin istekli görünmüssünüz cok
son durumu az önce okudum
adamin hoslanmadigini söyleme sekli böyleymis demekki
beyin cok iste cok farkli calistiranlar var
ben istekli falan görünmedim. benim niyetim evlenmek, eğlenmek değil o yüzden karşıma çıkan insanları tanımaya kendime de onlara da şans vermeye çalışıyorum. adama seni beğendim demedim olumluyum demedim. sadece konuştum yerine göre ben nasıl gülüyorsam o da güldü hoş vakit geçirmeye çalıştık.
Arkadaşım konuna yazmamıştım ama takip ediyordum. İnan hakkında en hayırlısı olmuş. Evlilikte ciddi olan erkek acele eder. O görüştüğün adam ne istediğini bile bilmiyor. Ama sana şunu söyleyrbilirim kendi tecrübelerime dayanarak. Çok zaman geçmeden evlenir bu adam. Sıcağı sıcağına mesaj atmalıydı hem geciktirmiş hem de tezat laflar etmiş ne samimi biri ne de olgun. Hiç üzülme bu adamdan eş olmazdı sana.
Arkadaşım konuna yazmamıştım ama takip ediyordum. İnan hakkında en hayırlısı olmuş. Evlilikte ciddi olan erkek acele eder. O görüştüğün adam ne istediğini bile bilmiyor. Ama sana şunu söyleyrbilirim kendi tecrübelerime dayanarak. Çok zaman geçmeden evlenir bu adam. Sıcağı sıcağına mesaj atmalıydı hem geciktirmiş hem de tezat laflar etmiş ne samimi biri ne de olgun. Hiç üzülme bu adamdan eş olmazdı sana.
yorumunuz için teşekkür ederim. aslında onunla görüştükten sonra hemen bir mesaj yazmıştım "duygusal olarak evliliğe hazır olmayan nötrüm diyen bir adamla bu yolda ilerlemek istemiyorum" falan filan baya bir şeyler yazmıştım ama köprüleri atmayayım belki yanılıyorumdur dedim hatta buraya bu konuyu açtım. mesajı kaydetmiş, göndermemiştim. olmadığına hiç üzülmedim sadece tavrı beni rahatsız etti, üzdü.
Seni çok iyi anlıyorum. Tavrı kişiliğini gösteriyor zaten iyi ki birşey olmamış de şükret bence. Bak ben daha beterlerini yaşadım adam karşıma geçip ben ruslardan hoşlanıyorum, çok beğeniyorum, hep bi rusla evlenmek istedim dedi. Bu bahsettiğim kişiyi de öve öve bitirememişlerdi. Hem yaşadıklarıma, hem duyduklarıma, hem de buna mı layık görüldüm diye çok canım sıkılmıştı.
Seni çok iyi anlıyorum. Tavrı kişiliğini gösteriyor zaten iyi ki birşey olmamış de şükret bence. Bak ben daha beterlerini yaşadım adam karşıma geçip ben ruslardan hoşlanıyorum, çok beğeniyorum, hep bi rusla evlenmek istedim dedi. Bu bahsettiğim kişiyi de öve öve bitirememişlerdi. Hem yaşadıklarıma, hem duyduklarıma, hem de buna mı layık görüldüm diye çok canım sıkılmıştı.
Tanışmada,ilk aşklarını acılarını açmasa, adam gibi efendi efendi konuşsa, evlilik niyetine göre davransa ve devamında olumlu olumsuz ne hissetmişse cesurca söylese hiç sorun değil. buna benzer çok şey yaşadım.böyle adamları tanıdıkça tükeniyorum artık. Allah evlenmek isteyen herkesin,onun da benim de gönlüne göre verir inşallah.