Evlilik için Tanışmak...

Bence gayet güzel bir ilk görüşme olmuş
Sıkılmadan vakit geçmiş
Üstü kapalı eski acılardan bahsedilmiş
Ben nötrüm ama bir daha görüşelim bari diye rol de yapılmış
Klasik birbirinden hoşlanmış insanların ilk görüşme konuşmaları

evet eski görüşmeler konusunu da bu eski aşk konusunu da o açtı. ben sormadım sormam da zaten. bu mevzu dışında konuşmalarımız güzeldi. ararsa görüşürüm.

ben de geçmiş anlatılmasından hoşlanmıyorum. hele ki ilk buluşmada.

Bazi erkeklerde ben zorum imaji vermek icin yapiyolar bunu.belkide unutamamistir sal gitsin ya..

Deseydın ya Arkadaşım eskiye rağbet olsa bit pazarı nur dolardı diye :):)

ben de işte net olmasını istiyorum beğenmediyse olmayacak desin benim vaktimi de almasın.
bu yaşadığım kaçıncı saçmalık bıktım usandım bu evlilik defterini kapatacağım bu gidişle.
evlilik amaclı tanıştırılmaları bence rafa kaldır.
abuk sabuk insanlara denk gelmek mümkün.
bende tanıştırıldım hemde cok.
bi tanesi konuşuoz akşam.
dün gece ne oldu biliyomusun diyo. ne oldu diyorum saf saf
karşı apartmanda bi dairede kadın cıplak geziyodu evinde diyo. balkona cıkar cıkmaz onu gördüm.
içeri girseydiniz dedim. içeri sıcaktı dedi.
bidahada konuşmadım. tanıştıran kişiyede benden yana cok tuhafdı hoşuma gitmedi demiş

Notrum ne ya..insan iki cift guzel laf soyler.sana asik oldum demesine gerek yok...senden hoslandim yada olumlu dusundum yine gorusmek isterim falan.cok kaba bence notrum demek.

yorumunuz için teşekkür ederim diğerlerinden farklı bir yorum oldu. kendimi ağırdan satmak değil de ne bileyim nötrüm tavrına bozuldum onda ışık görsem ben de arayabilirdim şu durumda içimden gelmiyor.

:) rol yapmasın doğal olsun yoksa havalı duruyor.

Kırmızıya boyadığım yer çok gereksiz çok acele bir konuşma olmuş.Aşk acısı varsa buluşmasaymış.Tabiki senin aramaman gerekiyor.Ararsa görüşürsün.Aramazsa kendi bilir.

Bakis acsina gore degisir mesela ben bana prenses gibi davranilmasini isterim.ben senin yerinde olsam yuz vermem buna.ararsa ki kesin arar sen aramazsan mesafeli davran degerini anlasin.

bence hemen kestirip atma biraz daha görüş o zaman daha iyi anlarsın neler hissettiğini hem kendınıde daha iyi dinlersin gercekten istiyormusun istemıyormuseun dıye

O da kendini ağırdan satmaya çalışmış bence. Bir kaç kötü anısı varsa tanışmalarla ilgili kasmış kendini. Sen rahat olursan o da rahatlar gibi geliyor bana.

Siz görücü usulü tanıştığınızdan dolayı birbirniz hakkında düşüncelerinizi söylemeniz "evet o yönde ilerleyelim" demek.
Ben o cümleyi kullanmasını seni biraz tanımak istediği şeklinde yorumladım. En nihayetinde oyuncak değil bu evlilik yapacaksınız. Bir görüşmede işin rengi belli olmaz.
Nötrüm demek; bundan sonraki görüşmelerde düşüncelerim netleşecek demek.

madem bir ilişkiye hazır değil neden seninle buluştu ümit verdi ?

ne tuhaf adam ne istediğini bilmiyor belli

Bence sen etkilendiysen bir şans verebilirsin. Aramak istemiyorsan arama, zaten bence başlarda erkeğin araması daha doğru. Ama o arayınca da trip atma, içinden nasıl geliyorsa öyle davran. Görüşmek istiyorsan görüş, daha yakından tanı. Belki de adam dürüst olmak istedi sana karşı, o yüzden geçmişiyle ilgili açıklama yaptı. Evet çok şık bir davranış değil, ama o kadar çok büyütülecek bir durum da yok. Belki sen biraz mesafeliydin o da ilk adım atan olmamak için nötrüm dedi. Erkekler ilişkiye başlama konusunda bence açık sözlüler, senden etkilenmeseydi 2. görüşme filan ayarlamak istemezdi. Temkinli davranıyor, yavaş ilerlemek istiyor. Kafana takma şimdilik böyle şeyleri, akışına bırak bakalım o arayacak mı ?

Görusme talebi bundan sonra senden gelmesin , onu bekle bakalim ...

Tavirlarindan daha net anlarsin , ne istedigini...

evet etkilendim. aramak istemiyorum. ilişkinin başlarında erkekten adım atmasını istiyorum. tekrar görüşelim dedik. görüşürsek bazı şeyler biraz daha netleşir sanırım.

soner abimizin dedigi gibi benim icin ömürlere bedel sana göre yara bandı :) yara bandi olarak kullandirma kendini, utanarak söylüyorum daha once ben birinni unutmak icin baskasiyla birlikte oldum halbuki aylar geçmişti ama olmadi ilkten sever gibisin karşındaki deliler gibi aşık ama olmuyoo.. yapma bunu kendine

fazla önemseme canım bence.. kaçan kovalanır bu her zaman böyledir.. bırak o senden hep bi adım önde olsun. o senin üstüne düşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…