peki aynı gun sonucu verırler mı elıme?Tahlil falan yaptıracaksanız.
Erkenden gidin sağlık ocagina, acil olduğunu dile getirin ona göre yapılacakları versinler.
Çünkü bir çok işlem yapılıyor.
Öyle zırt diye sağlık raporu vermiyorlar.
Röntgen falan da çekinmiştik biz.
Acil olduğunu söylerseniz geciktiren şeyleri vermez.
Aile hekimine gidin yardımcı olur.
ne zaman başvurdunuz?Ben evlilik için aldğmda bi sonucu bigün sonra almştm çoğu çıkıyo aynı günde ama eliza mıydı neydi tam hatrlamıyorum bigün sonra çıktı akciğer filmi flnda istemişti doktor sağlık ocağına götürdüm bütün snçları ordan aldım ama eminim bi sonuç aynı günde çıkmıyodu
aynı gun almş mıydın?Hastaneden almıştım.
Tahlil ve röntgen için one alsınlar diye dil dokmustum. Röntgeni muayene eden doktora göstermek gerekiyordu erken çıkacak diye peşine adam takmistim:)
Sonra sağlık ocağı gibi bir yere kayıt ettirmiştik ama 5 yıl oldu belki değişmiştir.
sizin şansınıza öyle olmuş biraz ... evet yaa sayılır acelem var biraz hemen başvurmam gerek evlılık içinEvliyim
Biz on dk da almıştık kan falanda almamıştı
Direk raporu yazıp vermişti
Bu ne acele kaçıyormusun yoksa
belediye raporsuz kabul etmıyorSabah gidip aile hekiminden tahlil yaptıracaksınız tahlil sonucu çıkana kadar yani öğleden sonraya kadar belediyedeki işlemleri halledersiniz öğleden sonra da sonuçlar çıkınca raporu alırsınız tamamdır hepsi.
evet bazısı tahlıl bıle yapmıyormuşBizimki eski ama tahliller çıkarsa aynı gün olur diye düşünüyorum, aile hekimi yardımcı olur , siz sıkıntınızı da söyleyin
Ben iş içinde almıştım aynı gün, ama sağolsun aile hekimi yardımcı olmuştu
Tetkiklerin aynı gün çıkması önemli
tanıdık olunca iş değişiyor yaEşimin aile hekimiydi
Bir sorun çıksa birbirinizle evlenmekten vazgeçecekmisiniz dedi hayır dedik
Üç beş sohbet ettik raporları hazırlayıp verdi
siz ne zaman yaptırdınız?Yarın alamazsın kan vereceksin. O sonuçlar gelince veriyor raporu aile hekimi. Yine de erkenden git sor. 10dan önce kanı vermiş olman lazım
bana ynı gun lazım yaAynı gün alamazsınız. Ancak özel haatanede yaptırırsanız belki ancak sağlık ocağı kan tahlili sonuçlarını ertesi gün veriyor. Ayrıca röntgen de çektireceksiniz.
bana ynı gun lazım ya(
Ben bir kaç ay önce aldım. Her aile hekimi röntgen istemez ama kan şart. Erkenden gidip konuş istersensiz ne zaman yaptırdınız?
HAstanede aynı gün veriyorlar ögleden sonra 2-3 civarı fakat aile hekiminde ertesi gün veriyor kan tahlilleri sonuçlarını.peki aynı gun sonucu verırler mı elıme?
aile hekimine gittim mecburHAstanede aynı gün veriyorlar ögleden sonra 2-3 civarı fakat aile hekiminde ertesi gün veriyor kan tahlilleri sonuçlarını.
gittim yarın alacakmışım bekleyeceğim mecburBen bir kaç ay önce aldım. Her aile hekimi röntgen istemez ama kan şart. Erkenden gidip konuş istersen
bugün alamazsınız yarın alırsınız onlarda söylemiştir .Devlet hastanesinde alırdınız ama aynı gün.aile hekimine gittim mecbur
yok ya nişanlımla kavga ettik yine ya bugun olacak ya da olmayacak dıye tutturduYahu ne bu acele? :) Gizli nikah mı yapıyorsunuz? Bugün kan verin yarın yapın. Prosedür bu. Ya da varsa kişi başı 400-500 tl özel hastaneye yatırın alın aynı gün. Ama şimdi kan verseniz bile mesai bitimine kadar yetişir mi arayın sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?