• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik için sağlık raporu nereden alınır?

Tahlil falan yaptıracaksanız.
Erkenden gidin sağlık ocagina, acil olduğunu dile getirin ona göre yapılacakları versinler.

Çünkü bir çok işlem yapılıyor.
Öyle zırt diye sağlık raporu vermiyorlar.
Röntgen falan da çekinmiştik biz.

Acil olduğunu söylerseniz geciktiren şeyleri vermez.
Aile hekimine gidin yardımcı olur.
peki aynı gun sonucu verırler mı elıme?

Ben evlilik için aldğmda bi sonucu bigün sonra almştm çoğu çıkıyo aynı günde ama eliza mıydı neydi tam hatrlamıyorum bigün sonra çıktı akciğer filmi flnda istemişti doktor sağlık ocağına götürdüm bütün snçları ordan aldım ama eminim bi sonuç aynı günde çıkmıyodu
ne zaman başvurdunuz?

Hastaneden almıştım.
Tahlil ve röntgen için one alsınlar diye dil dokmustum. Röntgeni muayene eden doktora göstermek gerekiyordu erken çıkacak diye peşine adam takmistim:)
Sonra sağlık ocağı gibi bir yere kayıt ettirmiştik ama 5 yıl oldu belki değişmiştir.
aynı gun almş mıydın?

Evliyim :110:
Biz on dk da almıştık kan falanda almamıştı
Direk raporu yazıp vermişti
Bu ne acele kaçıyormusun yoksa :KK53:
sizin şansınıza öyle olmuş biraz ... evet yaa sayılır acelem var biraz hemen başvurmam gerek evlılık için

Bizimki eski ama tahliller çıkarsa aynı gün olur diye düşünüyorum, aile hekimi yardımcı olur , siz sıkıntınızı da söyleyin
Ben iş içinde almıştım aynı gün, ama sağolsun aile hekimi yardımcı olmuştu
Tetkiklerin aynı gün çıkması önemli
evet bazısı tahlıl bıle yapmıyormuş

Aynı gün alamazsınız. Ancak özel haatanede yaptırırsanız belki ancak sağlık ocağı kan tahlili sonuçlarını ertesi gün veriyor. Ayrıca röntgen de çektireceksiniz.

Bizden sadece kan almislardi aile sagligi merkezinden. Sonuc cikmadan nikaha basvurduk.

bana ynı gun lazım ya :KK43:(

Yahu ne bu acele? :) Gizli nikah mı yapıyorsunuz? Bugün kan verin yarın yapın. Prosedür bu. Ya da varsa kişi başı 400-500 tl özel hastaneye yatırın alın aynı gün. Ama şimdi kan verseniz bile mesai bitimine kadar yetişir mi arayın sorun.

Raporu veren kurumların listesi vardı biz Yenimahallede bi TSM den almıştık 2 günde çıkmıştı

Yahu ne bu acele? :) Gizli nikah mı yapıyorsunuz? Bugün kan verin yarın yapın. Prosedür bu. Ya da varsa kişi başı 400-500 tl özel hastaneye yatırın alın aynı gün. Ama şimdi kan verseniz bile mesai bitimine kadar yetişir mi arayın sorun.
yok ya nişanlımla kavga ettik yine ya bugun olacak ya da olmayacak dıye tutturdu

Back
X