- 1 Eylül 2014
- 25.916
- 30.327
- 798
- 35
mecbur yarına kadar bekleyeceğizRaporu veren kurumların listesi vardı biz Yenimahallede bi TSM den almıştık 2 günde çıkmıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mecbur yarına kadar bekleyeceğizRaporu veren kurumların listesi vardı biz Yenimahallede bi TSM den almıştık 2 günde çıkmıştı
ne zaman yakın zamanda mı?Bizden sadece kan almislardi aile sagligi merkezinden. Sonuc cikmadan nikaha basvurduk.
devlette de sıra beklemek lazım gittim bir kere aile hekimine mecbur bekleyeceğimbugün alamazsınız yarın alırsınız onlarda söylemiştir .Devlet hastanesinde alırdınız ama aynı gün.
randevu alıp gidebilirdiniz internet üzerinden kontrol saatinden 15 dk önce orada olurdunuz ama artık olan olmuş yarın alırsınız sabah bile çıkar sonuçlar 9-10 gibi.devlette de sıra beklemek lazım gittim bir kere aile hekimine mecbur bekleyeceğim
aile hekimine gidiyorsun kan tahlili falan alıyor sonuçlarda bir gün sonra çıkar. Bide benden ciğer filmi çektirmemi istemişti yönlendirdi bir yere yaptırdım. Ertesi günde sonuçlar çıkınca bakıyor onaylıyor. Aynı gün içinde halledilemez yani sağlık ocağında.evlilik için sağlık raporu nereden alınır aradaslar yarın hemen elimde olması gerekiyor nereden alabılırım?
3.5 yil oncene zaman yakın zamanda mı?
evet yaa yarın öğleden sonra çıkacaks onuçlarNe kadar farklı prosedürler varmış, şehirden şehire değişiyor demek.
Biz önce belediyeye gidip benim bu şehirde ikamet ettiğime dair bi evrak aldık (nişanlım farklı şehirde yaşıyordu), ordan evlendirme dairesine gittik, sağlık raporu için istenilenleri verdiler, Toplum Sağlık merkezine gittik, kan alıp röntgen çektiler, öğleden sonra da sonuçları alıp nikah tarihini belirledik. 2 gün bekletenler falan büyük şehirler herhalde.
Allah mesut etsin3.5 yil once
hayırdır kaçmadan nikahı mı kıyacan bu nasıl soru google a yazsan çıkar sağlık ocağından falan da almıyorsun direkt.siz evli misiniz? eminsiniz değil mi bana çok acil lazım da
Cok tesekkur ederim. Siz de tez zamanda yuvanizi kurarsiniz insallah.Allah mesut etsin
amin inşallahCok tesekkur ederim. Siz de tez zamanda yuvanizi kurarsiniz insallah.