Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonuç hemen o gun alabılır mıyım acil birazdaAile hekiminden alabilirsin
ne kadar sürer rapor almamsağlık ocağı yada dahiliye doktoru :)
Evet hemen alabiliyorsunsonuç hemen o gun alabılır mıyım acil birazda
siz evli misiniz? eminsiniz değil mi bana çok acil lazım daEvet hemen alabiliyorsun
ne zaman almıştınız siz? ben erken gideceğim zaten sabah ama bılmıyorum bana hemen gun için lazımBiz nikah dairesinin karşısında sağlık ocağı tarzı bi yer vardı, ordan almıştık , zaten hep evlenecek çiftler sıradaydı
Yoksa da aile hekiminden alabilirsiniz aynı gün olur büyük ihtimal, ama kan tahlilleri var , sabah erken gidin de öğlene çıksın
Evliyimsiz evli misiniz? eminsiniz değil mi bana çok acil lazım da
ne kadar sürer rapor almam
Bizimki eski ama tahliller çıkarsa aynı gün olur diye düşünüyorum, aile hekimi yardımcı olur , siz sıkıntınızı da söyleyinne zaman almıştınız siz? ben erken gideceğim zaten sabah ama bılmıyorum bana hemen gun için lazım
Evliyim
Biz on dk da almıştık kan falanda almamıştı
Direk raporu yazıp vermişti
Bu ne acele kaçıyormusun yoksa![]()
Eşimin aile hekimiydi
Ciddi mi
Yasal değil aslında bu tanıdık mıydı
Bizim bile hastanede tanıdık doktor bazı şeyleri yaptırma imkanımız olmadığı halde istedi ne olur ne olmaz diye
Hatta benim bi testim eksikmiş sonradan yaptiracaginiza söz verin diyerek verdi![]()
aile hekiminden ama hemen alamayabilirsin benim kan değerlerimde sıkıntı vardı dahiliyeye yönlendirdi iki hafta sonra ancak alabildimevlilik için sağlık raporu nereden alınır aradaslar yarın hemen elimde olması gerekiyor nereden alabılırım?