• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik için sağlık raporu nereden alınır?

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
25.916
30.327
798
35
evlilik için sağlık raporu nereden alınır aradaslar yarın hemen elimde olması gerekiyor nereden alabılırım?

Aile hekiminden alabilirsin

Biz nikah dairesinin karşısında sağlık ocağı tarzı bi yer vardı, ordan almıştık , zaten hep evlenecek çiftler sıradaydı
Yoksa da aile hekiminden alabilirsiniz aynı gün olur büyük ihtimal, ama kan tahlilleri var , sabah erken gidin de öğlene çıksın

Biz nikah dairesinin karşısında sağlık ocağı tarzı bi yer vardı, ordan almıştık , zaten hep evlenecek çiftler sıradaydı
Yoksa da aile hekiminden alabilirsiniz aynı gün olur büyük ihtimal, ama kan tahlilleri var , sabah erken gidin de öğlene çıksın
ne zaman almıştınız siz? ben erken gideceğim zaten sabah ama bılmıyorum bana hemen gun için lazım

Tahlil falan yaptıracaksanız.
Erkenden gidin sağlık ocagina, acil olduğunu dile getirin ona göre yapılacakları versinler.

Çünkü bir çok işlem yapılıyor.
Öyle zırt diye sağlık raporu vermiyorlar.
Röntgen falan da çekinmiştik biz.

Acil olduğunu söylerseniz geciktiren şeyleri vermez.
Aile hekimine gidin yardımcı olur.

siz evli misiniz? eminsiniz değil mi bana çok acil lazım da
Evliyim :110:
Biz on dk da almıştık kan falanda almamıştı
Direk raporu yazıp vermişti
Bu ne acele kaçıyormusun yoksa :KK53:

Sabah gidip aile hekiminden tahlil yaptıracaksınız tahlil sonucu çıkana kadar yani öğleden sonraya kadar belediyedeki işlemleri halledersiniz öğleden sonra da sonuçlar çıkınca raporu alırsınız tamamdır hepsi.

ne zaman almıştınız siz? ben erken gideceğim zaten sabah ama bılmıyorum bana hemen gun için lazım
Bizimki eski ama tahliller çıkarsa aynı gün olur diye düşünüyorum, aile hekimi yardımcı olur , siz sıkıntınızı da söyleyin
Ben iş içinde almıştım aynı gün, ama sağolsun aile hekimi yardımcı olmuştu
Tetkiklerin aynı gün çıkması önemli

Evliyim :110:
Biz on dk da almıştık kan falanda almamıştı
Direk raporu yazıp vermişti
Bu ne acele kaçıyormusun yoksa :KK53:

:oha:
Ciddi mi
Yasal değil aslında bu tanıdık mıydı

Bizim bile hastanede tanıdık doktor bazı şeyleri yaptırma imkanımız olmadığı halde istedi ne olur ne olmaz diye
Hatta benim bi testim eksikmiş sonradan yaptiracaginiza söz verin diyerek verdi :olamaz:

:oha:
Ciddi mi
Yasal değil aslında bu tanıdık mıydı

Bizim bile hastanede tanıdık doktor bazı şeyleri yaptırma imkanımız olmadığı halde istedi ne olur ne olmaz diye
Hatta benim bi testim eksikmiş sonradan yaptiracaginiza söz verin diyerek verdi :olamaz:
Eşimin aile hekimiydi
Bir sorun çıksa birbirinizle evlenmekten vazgeçecekmisiniz dedi hayır dedik
Üç beş sohbet ettik raporları hazırlayıp verdi :halay:

Yarın alamazsın kan vereceksin. O sonuçlar gelince veriyor raporu aile hekimi. Yine de erkenden git sor. 10dan önce kanı vermiş olman lazım

evlilik için sağlık raporu nereden alınır aradaslar yarın hemen elimde olması gerekiyor nereden alabılırım?
aile hekiminden ama hemen alamayabilirsin benim kan değerlerimde sıkıntı vardı dahiliyeye yönlendirdi iki hafta sonra ancak alabildim

Ben evlilik için aldğmda bi sonucu bigün sonra almştm çoğu çıkıyo aynı günde ama eliza mıydı neydi tam hatrlamıyorum bigün sonra çıktı akciğer filmi flnda istemişti doktor sağlık ocağına götürdüm bütün snçları ordan aldım ama eminim bi sonuç aynı günde çıkmıyodu

Hastaneden almıştım.
Tahlil ve röntgen için one alsınlar diye dil dokmustum. Röntgeni muayene eden doktora göstermek gerekiyordu erken çıkacak diye peşine adam takmistim:)
Sonra sağlık ocağı gibi bir yere kayıt ettirmiştik ama 5 yıl oldu belki değişmiştir.

Back
X