- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.607
- 248
Tabi takamazlar
Bir yıl bekleyin para biriktirin.
Konut kredisi var dediniz toplam ne kadar eve para girecek
Bir yıl bekleyin para biriktirin.
Konut kredisi var dediniz toplam ne kadar eve para girecek
Hiç sıkılma cnm eğer altınları vermem sattırmam demiyorsan çok rahat çözülür iş. Yap düğünü topla altını bileziği sat borcun yarısı ödenir . Geri kalanı da 1 senede küçük meblalarla ödersiniz. Eşyaları da baştan uygun seç 5 sene sonra en güzellerini alırsın. İkinizde çalışıyorsunuz sonuçta sırf biriktirmek için 1 sene ayrı kalmak bana anlamsız geliyor. Ama 30 bin çok yine de. Dediğim gibi ne çekerseniz biter 20 de olsa biter 50 de olsa biter.Kizlar ertelemek de pek care deil bi dugunu kasimda yapmayi dusunuyoz 9 ay nisanli kaldik ayni okulda calisiyoz .cok uzatmak da hoc olmuyo.ikimiz de ogretmeniz nisanlimin maasi borca gitcek benim maasimi harcamayi dusunuyoz birc bitene kadar inanin kizlar artik sıkıldım ben de nasil olcak diye
Aile yardim etmiyor mu? Ayrıca sen de çalışmayı düşünIyi bayramlar arkadaslar nisanlimin birikimi olmadigi icin kredi cekmek istiyoruz dugun icin.nisanlimin maasi 2.5 bin sizce 30 bin verirler mi verseler de kac gun bekletirler
Iyi bayramlar arkadaslar nisanlimin birikimi olmadigi icin kredi cekmek istiyoruz dugun icin.nisanlimin maasi 2.5 bin sizce 30 bin verirler mi verseler de kac gun bekletirler
Hatta borcun da 6. Taksidini odemistir bileKiz evlenmistir muhtemelen simdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?