• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik icin kredi basvurusu

hem eşya hem düğün demişsin yukarıda

eşyayı kredi ile değil taksitle al

krediyi sadece nakit ihtiyaca çek

faizin düşsün; ödemen azalsın

:)he canim ben istemesem de ailem ister
Ailen senin bukadar borca girmeni istemez.benim arkdasim.en yakin öyme evlendi. Hala borc ödüyorlar cocukta oldu birc bitmedi o yüzden dedim...dikkatli ol diye kendin2 güveniyorsan 50.000 cek oda hersey olsun istedi 4 yil oldu hala bitmedi borcu

Herkesin nasibi farkli kimileri 0 borcsuz evlenir evi olur arabasi olur kiminin de hic biseyi olmaz bi de borcu olur
Bende 0 borc tüm.takilarda bizimdi o 30.000 tl benim sif para olan takimdi altin haric bak yinede seni düsündugum icin yapma diOrum .ilerde keske dinleseydim dersin asla kötülük icin demiyorum sana dikkatli ol faizimis cirtimis curtmus zor... kendin bilirsin ne diyeyim

Katiliyorum size ilk basta hersey toz pembe geliyor sonrada isin gercegi ortaya cikiYor o yüzden uyarmaga calisitim konu sahibini ama niyeti hala bozuk
Bankadan cektigim
Takı olayı nasil olcak takidami takmicaklar
Yani soyle babasinin aldigi maas zaten bin lira ailem yardim etcek diyo ama ne kadar yardimci olabilir bu maasla

Bankadan cektigim

Yani soyle babasinin aldigi maas zaten bin lira ailem yardim etcek diyo ama ne kadar yardimci olabilir bu maasla
Ya evlen ama mumkünse az borc cek lükse kacma esyalarda vs illerde alinir yine ufak dugun yap yada uygun bir salon arasitir vs .1000 tl maasla sana bilezikte takamaz bunlar

Back
X