Dugun
Dugun kasim ayinda insaallah.
Ne zamn d
dugun ne zamn kismetse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zamn d
dugun ne zamn kismetse
Eee haramsa buluasmican ozaman yapcan bir nikah bitti☺☺☺
Biz de oyle dusunuyoz insDugun
30bin le hem dügün hem esyami alcan yazadinki evet
:)he canim ben istemesem de ailem ister
Ailen senin bukadar borca girmeni istemez.benim arkdasim.en yakin öyme evlendi. Hala borc ödüyorlar cocukta oldu birc bitmedi o yüzden dedim...dikkatli ol diye kendin2 güveniyorsan 50.000 cek oda hersey olsun istedi 4 yil oldu hala bitmedi borcu:)he canim ben istemesem de ailem ister
Sen niye cekiyorsun erkek tarafi ceksin
Valla ikinizede üzüldüm.borc borc nereye kadar allah kolaylik versinCok hossuniz tesekkur ederim beni dusundugunuz icin Ama nisanlimin suan konut kredisi var. Onlarin kurum ikinci bir krediye onay vermiyor o yuzden ben cekecegim.
Herkesin nasibi farkli kimileri 0 borcsuz evlenir evi olur arabasi olur kiminin de hic biseyi olmaz bi de borcu olurValla ikinizede üzüldüm.borc borc nereye kadar allah kolaylik versin
Katiliyorum size ilk basta hersey toz pembe geliyor sonrada isin gercegi ortaya cikiYor o yüzden uyarmaga calisitim konu sahibini ama niyeti hala bozukBen uyarimi yapayim. Kredi cekilipte yapilan evlilikten hayir gelmez. Borçlar sizi bitirip tüketir. Bekleyin yahu.
Bazen diyom ayril daha durumu iyi olan biriyle evlen ama o kadar kolay deil sevgi yasanmisliklarHerkesin nasibi farkli kimileri 0 borcsuz evlenir evi olur arabasi olur kiminin de hic biseyi olmaz bi de borcu olur
Bende 0 borc tüm.takilarda bizimdi o 30.000 tl benim sif para olan takimdi altin haric bak yinede seni düsündugum icin yapma diOrum .ilerde keske dinleseydim dersin asla kötülük icin demiyorum sana dikkatli ol faizimis cirtimis curtmus zor... kendin bilirsin ne diyeyimHerkesin nasibi farkli kimileri 0 borcsuz evlenir evi olur arabasi olur kiminin de hic biseyi olmaz bi de borcu olur
Takı olayı nasil olcak takidami takmicaklarBaz
Bazen diyom ayril daha durumu iyi olan biriyle evlen ama o kadar kolay deil sevgi yasanmisliklar
Bankadan cektigimKatiliyorum size ilk basta hersey toz pembe geliyor sonrada isin gercegi ortaya cikiYor o yüzden uyarmaga calisitim konu sahibini ama niyeti hala bozuk
Yani soyle babasinin aldigi maas zaten bin lira ailem yardim etcek diyo ama ne kadar yardimci olabilir bu maaslaTakı olayı nasil olcak takidami takmicaklar
Ya evlen ama mumkünse az borc cek lükse kacma esyalarda vs illerde alinir yine ufak dugun yap yada uygun bir salon arasitir vs .1000 tl maasla sana bilezikte takamaz bunlarBankadan cektigim
Yani soyle babasinin aldigi maas zaten bin lira ailem yardim etcek diyo ama ne kadar yardimci olabilir bu maasla
Tabi takamazlarYa evlen ama mumkünse az borc cek lükse kacma esyalarda vs illerde alinir yine ufak dugun yap yada uygun bir salon arasitir vs .1000 tl maasla sana bilezikte takamaz bunlar
Sende aptalik edip altin almaTabi takamazlar